Kirsten Blom Art & Illustration

Kirsten Blom Art & Illustration

Kirsten Blom Art & Illustration maakt kleurrijke feelgood illustraties waar je blij van wordt. Een webshop met unieke handgemaakte ansichtkaarten, Art prints en kalenders. Een webshop voor consumenten en zakelijke klanten.

• Sonia
    Geverifieerde klant van Kirsten Blom Art & Illustration

Altijd mooi en altijd snel verzonden. Een aanrader!

Antwoord van Kirsten Blom Art & Illustration

Hi Sonia, dankjewel voor je mooie review! Ik ben blij dat je het zo ervaart en voor mij is het altijd een feestje om aan jouw mooie winkel te mogen leveren. Liefs, Kirsten

• Gertie
    Geverifieerde klant van Kirsten Blom Art & Illustration

Snelle en zorgvuldige bestelling met mooie kaarten en warme woorden.

Hoi Gertie,
    bedankt voor je mooie review. Ik ben blij om te horen dat je bestelling goed is aangekomen en dat je er bij mee bent. Veel plezier ermee! Liefs Kirsten

• Hoe beoordeel je Kirsten Blom Art & Illustration?

• Ronald
    Geverifieerde klant van Kirsten Blom Art & Illustration

Telkens weer erg mooie afbeeldingen. Het pakketje lijkt altijd een cadeautje

Antwoord van Kirsten Blom Art & Illustration

Ha Ronald, dankjewel voor je mooie review en fijn om te horen dat je er blij mee bent! Veel plezier met je bestelling! Liefs Kirsten

• Silke

Geweldig kleurige kaarten ,dusss ,als je van saai houdt bestel hier niet .LOL
    Voor lieve ,leuke zonnenstraaltjes die je zomaar kan versturen of zelf lekker inlijsten, kijk en bestel vooral wel.
    Ik vindt de kaarten super.
    Snelle levering en als een cadeautje verpakt.
    Dankjewel. Volgende keer in een stenen winkel.

Antwoord van Kirsten Blom Art & Illustration

Hi Silke, dankjewel voor je superleuke review! Ik krijg er een lach van op mijn gezicht! Ik wens je nog heel veel plezier met je bestelling. Liefs Kirsten

• Janneke Hooghuis
    Geverifieerde klant van Kirsten Blom Art & Illustration

Zo gezellig die verjaardagskalender! Nu hangt deze vrolijk te zijn aan een gele muur. Prachtig gemaakt en gauw in huis. Bedankt!

Antwoord van Kirsten Blom Art & Illustration

Hoi Janneke, wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de kalender! Ik hoop dat je er elke dag van geniet. Bedankt voor je review! Liefs Kirsten

• Sabine Veen
    Geverifieerde klant van Kirsten Blom Art & Illustration

De kaarten zijn nog mooier dan gedacht, en de verpakking is een cadeautje om uit te pakken, dankjewel!

Antwoord van Kirsten Blom Art & Illustration

Hi Sabine, wat fijn om te horen dat je blij bent met je verrassingspakketje met kaarten! Ik wens je er heel veel plezier mee en bedankt!
    Liefs, Kirsten

• Hélène Stam
    Geverifieerde klant van Kirsten Blom Art & Illustration

Een hele mooie bestelling bij je mogen doen voor de juffen van ons zoontje. Heel mooi en netjes ingepakt ontvangen. Superrrr blij mee. Hier gaan we absoluut de juffen blij mee maken 🥰

Antwoord van Kirsten Blom Art & Illustration

Hi Hélene, dankjewel voor je mooie review en fijn om te horen dat je er blij mee bent! Ik hoop dat de juffen het een mooi cadeau vonden!
    Liefs,
    Kirsten

• Kleurrijk Geluk
    Geverifieerde klant van Kirsten Blom Art & Illustration

Prachtige kaarten, mooi ingepakt en snelle en nette levering

Antwoord van Kirsten Blom Art & Illustration

Dankjewel voor je mooie review en wat fijn om te horen dat alles goed en snel aangekomen is! Ik hoop dat de kaarten enthousiast worden ontvangen in jullie kleurrijke winkel! Veel verkoopplezier gewenst! Liefs Kirsten

• Tjitske
    Review voor Kirsten Blom Art & Illustration

Hele mooie, gezellige producten. Een aantal keren al iets gekocht. Complimenten van het bezoek dat thuis komt!

Antwoord van Kirsten Blom Art & Illustration

Hi Tjitske, dankjewel voor je leuke review! Wat leuk dat je zelfs van bezoek complimenten krijgt. Ik wens je nog heel veel plezier met je aankopen en misschien tot op de volgende markt! Liefs Kirsten

• Eva Walraven
    Geverifieerde klant van Kirsten Blom Art & Illustration

Fijne producten, snel verzonden en prachtig ingepakt!

Antwoord van Kirsten Blom Art & Illustration

Hi Eva, wat fijn dat je blij bent met je bestelling! Bedankt voor je mooie review en nog heel veel plezier ermee! Liefs, Kirsten

• Erika Matijsen
    Geverifieerde klant van Kirsten Blom Art & Illustration

Wat een mooie producten en een hele fijne service

Antwoord van Kirsten Blom Art & Illustration

Hi Erika, dankjewel voor je mooie review en heel fijn dat je blij bent met je bestelling en de service. Nog veel plezier met je bestelling! Liefs Kirsten

• Merel
    Geverifieerde klant van Kirsten Blom Art & Illustration

Prachtige kaartjes, lieve boodschap en snel geleverd.

Antwoord van Kirsten Blom Art & Illustration

Hi Merel, dankjewel voor je leuke review en wat fijn dat je blij bent met je bestelling en de service. Nog heel veel plezier ermee. Liefs, Kirsten

• Kristel
    Geverifieerde klant van Kirsten Blom Art & Illustration

Heel blij met de super mooie, vrolijke illustraties! Gaan een mooi plekje krijgen in mijn kantoor 😍 De bestelling was ook heel tof verpakt, echt een feestje om uit te pakken!

Antwoord van Kirsten Blom Art & Illustration

Hi Kristel, dankjewel voor je leuke bestelling en je mooie review! Fijn om te horen dat het een feestje was om uit te pakken. Nog veel plezier ermee. Liefs Kirsten

• Josje Van Der Vorm
    Geverifieerde klant van Kirsten Blom Art & Illustration

Dankjewel voor de mooie verpakking & de snelle levering! Heel mooi pakketje Groetjes! Josje

Antwoord van Kirsten Blom Art & Illustration

Hi Josje, dankjewel voor je mooie review en wat fijn om te horen dat je er blij mee bent! Nog heel veel plezier ermee. Liefs Kirsten

• Kirsten Van der Laan
    Geverifieerde klant van Kirsten Blom Art & Illustration

Mooi geleverd! Lief kaartje erbij. Kaarten en kalender zijn top!

Antwoord van Kirsten Blom Art & Illustration

Hi Kirsten, dankjewel voor je mooie review en wat fijn om te horen dat je er blij mee bent! Ik wens je nog heel veel plezier met je bestelling! Liefs Kirsten

• Mirjam
    Geverifieerde klant van Kirsten Blom Art & Illustration

Mooie kaarten, snel en netjes verstuurd.

Antwoord van Kirsten Blom Art & Illustration

Hi Mirjam, wat fijn dat je blij bent met de kaarten en de verzending! Ik wens je veel plezier met het versturen van de kaarten! Bedankt voor je review! Liefs Kirsten

• Evi van den Elzen
    Geverifieerde klant van Kirsten Blom Art & Illustration

Snelle levering en super mooie print. Er zat ook een heel mooi kaartje bij, zo leuk dat ik die ook ga inlijsten!

Antwoord van Kirsten Blom Art & Illustration

Hoi Evi, dankjewel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je blij bent met de Art print en de meegestuurde kaart! Veel plezier ermee. Liefs Kirsten

• Isa van Doorn
    Geverifieerde klant van Kirsten Blom Art & Illustration

Zo leuk en zo goed ontvangen door klanten!!

Antwoord van Kirsten Blom Art & Illustration

Hoi Isa, wat fijn om te horen dat jij en jouw klanten in de winkel blij zijn met de kaarten! Heel veel verkoopplezier gewenst en bedankt voor je review! Liefs Kirsten

• Loes van Geest
    Geverifieerde klant van Kirsten Blom Art & Illustration

Prachtige kaarten, vrolijk ingepakt, persoonlijk briefje erbij👍

Antwoord van Kirsten Blom Art & Illustration

Hi Loes, bedankt voor je mooie review! Ik ben blij dat je de kaarten mooi vindt en dat het een leuk pakketje was om te ontvangen. Heel veel plezier ermee! Liefs Kirsten

• Lana Meijers
    Geverifieerde klant van Kirsten Blom Art & Illustration

Hele snelle service, goed verpakt en nog een extra kaartje bij mijn bestelling gekregen💜

Antwoord van Kirsten Blom Art & Illustration

Hi Lana, bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je je bestelling snel in huis had! Ik vind het altijd leuk om een persoonlijke noot aan je bestelling te geven, dus extra leuk dat dat gewaardeerd wordt! Veel pleizer ermee! Liefs Kirsten