Kingdom for Cats and Dogs
Charissa Griens
Snelle levering en mooie kwaliteit. Iets aan hoge kant qua prijs
Martine Voerman
Super!! Ik verwachte 1 proefzakje, maar kreeg van alle smaken een zakje en dan ook nog een Carnis worst erbij cadeau!! Geweldige service.
Hoe beoordeel je Kingdom for Cats and Dogs?
Elly
Mooie spulletjes tegen goede prijs en snelle levering
van Klink
Snel Geleverd en een prima product!
Marianne Van den Brink
Goede service op tijd bezorgd
sandra schepers
Snelle levering en ook keurig overlegd met de klant over de levertijd van het product
Monica Bos
Goede service en leuke extra’s
Roy
Snelle afhandeling van de bestelling. Duidelijke communicatie via de mail. Prima product (kattenbakvulling zonder stof!).
M. Barendregt
Snelle levering van mijn bestelde product. Daarnaast netjes verpakt en de webshop is ook milieubewust. De verpakking kan ik met gemak zelf nog een keertje hergebruiken. Ook was het leuk om twee proefpakketjes voer te ontvangen bij mijn bestelling.
Anouk
Mijn bestelling is snel bezorgd! Was ook goed ingepakt.
Ivannah Rietkerk
Mooie materialen. Alles van katoen en op 60 graden wasbaar. Erg fijn voor de pups! Prijzen zijn helemaal oké voor de kwaliteit die geleverd wordt.
Ineke De gier
De 2 worsten die erbij zaten vond abel lekker. Ga ik bijhalen dus. De brokjes smaken hem niet.
Monique Seubring-Hogenkamp
Heel snelle levering en ik ben heel blij met deze verstelbare kittenbandjes. Uitkomst! Derde type wat ik in alle jaren probeer maar dit wint. Ik heb de eerste zending wat korter geknipt zodat er geen hinder voor moederpoes zou zijn bij het wassen en heb nieuwe recent binnen gekregen voor de grotere fase in leeftijd. Heel fijn, wasbaar en
verstelbaar. Ja, top! -
Hilda Sammer
Goede service,leveren super snel,goede prijs verhouding
Annelies Kroes
Mooie kwaliteit
Goeie service ook
Je kan de dingen goed uit proberen zo -
Camille Corsen
De brokken zijn voor mijn mini labradoodle te groot en erg hard. Jammer dat ik niet had aangegeven dat het small brokjes had moeten zijn. Mijn hond eet geen brokjes en ik had gehoopt dat ze deze wel zou accepteren.
GPtje
Identificatie bandjes
Karin Stoof
Het was de volgende dag al geleverd was heel snel perfect
Lizelotte Smits
Goed assortiment en snelle levering
Welmoed