Kinderkadoshop
Sandra
Mooie spullen voor een leuke prijs. Mocht er iets zijn kan je makkelijk contact met ze opnemen, krijg je ook gelijk bericht terug en wordt er gekeken naar een passende oplossing. Bestel er al jaren en altijd tevreden!
Antwoord van KinderkadoshopDankjewel voor je lieve woorden en het vertrouwen dat je al jaren in ons stelt! ❤️
We vinden het super fijn om te horen dat je tevreden bent. 🥰 -
Marloes Lof
Goeie deal en snelle bezorging. Niks op aan te merken
Antwoord van KinderkadoshopDankjewel voor je fijne review! 😊 We zijn blij dat alles naar wens is. Hopelijk tot de volgende keer! 🌟
Hoe beoordeel je Kinderkadoshop?
Maureen Honders
Snel verzonden! Ik raad het aan😊
Antwoord van KinderkadoshopWat leuk om te horen, bedankt! 😊 We hopen je snel weer te zien! 🌟
m
Direct reactie via whats app. gepersonaliseerd, en super snel klaar.
Antwoord van KinderkadoshopBedankt voor je mooie woorden! 😊 Fijn dat je tevreden bent, we helpen je graag weer! 🌟
Dinet
Mooie dingen voor leuke prijzen
Antwoord van KinderkadoshopDankjewel voor je lieve compliment! 😊 We waarderen het enorm! 🌟
Esra Pais
Pakketjes zijn altijd snel klaar om opgehaald te worden en er is fijn en duidelijke communicatie ter bevestiging!
Antwoord van KinderkadoshopDankjewel voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je onze service waardeert. Tot de volgende keer! 🌟
GJA Visser
Erg trage verzending
Antwoord van KinderkadoshopBedankt voor je review! Je bestelling is zaterdagavond geplaatst. Normaal verzenden we weekendbestellingen op maandag, maar dit keer stond op de website aangegeven dat de verzending op dinsdag zou plaatsvinden. Tijdens het afrekenen heb je hiervoor akkoord gegeven. We hebben je pakket dinsdag verstuurd en DHL heeft het woensdag netjes afgeleverd. We hopen dat je wel blij bent met je aankoop en staan altijd klaar voor vragen of feedback.
Jolanda Hendriks
Super vriendelijk en meedenkend
Antwoord van KinderkadoshopWat een lieve reactie, dankjewel! 😊 We helpen je graag! 🌟
Kim Van der meer
Betrouwbare webshop met veel mooie spulletjes voor een goede prijs
Antwoord van KinderkadoshopDankjewel voor je fijne woorden! 😊 Super leuk om te horen dat je tevreden bent. 🌟
LB
Goede prijs. Snelle bezorging. En leuk..verrassend verpakt. Persoonlijk. Topper!
Antwoord van KinderkadoshopWat een mooie review, dankjewel! 😊 We doen ons best om er iets bijzonders van te maken. Tot de volgende keer! 🌟
Roshnie Nandoe
Leuk product & snelle levering.
Hetty Kogel
Keurig netjes en op tijd verzonden
Tina Kerkhoven
Pakket kwijt geraakt. Wel na contact geld terug gekregen.
Antwoord van KinderkadoshopDank voor uw feedback en vervelend om te horen dat uw pakket zoek is geraakt. We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn. We hebben uw bestelling op tijd verzonden, maar helaas heeft DHL tijdens het transport een fout gemaakt, waardoor het pakket zoek raakte. Zodra het onderzoek door DHL was afgerond, hebben we meteen uw betaling teruggestort. Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn met een betere ervaring.
Ursula De Vos
Ontzettend snelle levering, zelfs met personalisering
( naam). -
Bert Gelens
Leuke shop en gevonden wat ik wilde hebben. Op de service is niets op aan te merken, alleen de verzending verdient wel wat meer aandacht. Dit ligt wel bij de verzender. Veel vertraging door verkeerde sortering.
Anita Van Iersel
Supersnelle levering en hele goede communicatie! Snel gewoon via de whatsapp.
Marjan
Heel leuk produkt. Goed verpakt.
Jolijn
Mooie producten, Snelle en goede levering.
Omaira Heutink
Altijd super mooi en snel geleverd !
Jessica Ruiter
Vriendelijk 🤗 en mooie producten tegen goede prijs 😉