Kinderboekjes.nl
Beata Zobek
Snelle levering, mijn bestelling was zo thuis!
Antwoord van Kinderboekjes.nlBedankt voor je review Beata! Fijn dat je tevreden bent met je bestelling 😊
Kaat
Supersnelle levering, goede service
Antwoord van Kinderboekjes.nlWat fijn om te horen Kaat! Bedankt voor uw compliment, en veel plezier met de boeken! 😊
Hoe beoordeel je Kinderboekjes.nl?
Karin Ottenhoff
Heel erg leuk
Duidelijk voor kidsAntwoord van Kinderboekjes.nlBedankt voor je leuke review Karin! Fijn dat de boekjes duidelijk en leuk zijn voor de kinderen. Veel plezier ermee! 😊📚
Marjo Jansen Hendrikx
Mooie boekjes en snelle levering. Heel tevreden.
Antwoord van Kinderboekjes.nlBedankt voor je positieve review Marjo! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de mooie boekjes en de snelle levering. Veel leesplezier gewenst! 😊📚
Helma Linssen
Snel geleverd. Kinderboeken om verliefd op te worden!!
Antwoord van Kinderboekjes.nlBedankt voor je lieve review Helma! Wat geweldig om te horen dat de kinderboeken zo in de smaak vallen. We hopen dat je er nog lang van kunt genieten! 😊📚❤️
Tarek Morsy
Antwoord van Kinderboekjes.nlBedankt voor je review Tarek! Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering. Hopelijk geniet je van je aankoop! 😊
Ine
Snelle levering. Mooie boekjes!
Antwoord van Kinderboekjes.nlBedankt voor je positieve feedback Ine! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de mooie boekjes. Veel leesplezier! 😊
Stella Muilwijk-Stafecki
Mooie prijs, goede service
Antwoord van Kinderboekjes.nlBedankt voor je fijne review Stella! We zijn blij dat je tevreden bent met de prijs en onze service. Hopelijk tot snel weer! 😊
Bie Cools
De stickers van het stickerboek dat we bestelden waren al allemaal van het stickervel getrokken.
Antwoord van Kinderboekjes.nlBedankt voor je bericht en wat jammer om te horen dat de stickers al los waren toen je het stickerboek ontving. Dat is uiteraard niet de bedoeling! Neem gerust contact op met onze klantenservice, dan zorgen we voor een passende oplossing. Onze excuses voor het ongemak! 😊
Sandra
Geweldig leuke boekjes. De kleinkinderen waren heel enthousiast na t uitpakken.
Antwoord van Kinderboekjes.nlWat een leuke reactie! Fijn om te horen dat de kleinkinderen zo enthousiast waren over de boekjes. We hopen dat ze er veel leesplezier aan beleven! 😊📚🎉
Marion Boeters
Snelle service en leuke boekjes
Antwoord van Kinderboekjes.nlBedankt voor je fijne review Marion! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de snelle service en de leuke boekjes. Veel leesplezier gewenst! 😊📚
Melanie Wolput
Aangenaam verrast door de mooie kinderboekjes.
Antwoord van Kinderboekjes.nlBedankt voor uw leuke reactie Melanie! Wat fijn dat u aangenaam verrast bent door de mooie kinderboekjes. We hopen dat ze veel leesplezier brengen! 😊📚
Mieke Desmet
Mooie kinderboekjes
Antwoord van Kinderboekjes.nlBedankt voor uw review Mieke! Fijn om te horen dat u de kinderboekjes mooi vindt. Veel leesplezier gewenst! 😊📚
Samuel Hoogmoed
Snelle levering en netjes verpakt!
Antwoord van Kinderboekjes.nlBedankt voor je positieve review Samuel! Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering en de nette verpakking. Hopelijk geniet je van je aankoop! 😊📦
geen
Bestelling en levering vlot verlopen.
Antwoord van Kinderboekjes.nlBedankt voor je review! Fijn om te horen dat de bestelling en levering soepel zijn verlopen. We hopen dat je tevreden bent met je aankoop en zien je graag terug! 😊📦
Darline Van den bosch
2 van de 4 boekjes zijn niet zoals beschreven. Om de boekjes te retouren betaal je de kosten.
Antwoord van Kinderboekjes.nlBedankt voor je feedback Darline, en het spijt ons te horen dat 2 van de 4 boekjes niet aan de beschrijving voldoen. Dat is natuurlijk niet wat je mag verwachten. We begrijpen dat retourkosten vervelend kunnen zijn in zo'n situatie. Neem gerust contact op met onze klantenservice, zodat we kunnen kijken naar een oplossing die passend is voor deze situatie. We willen er graag voor zorgen dat je tevreden bent! 😊
Vicky Van Tichelt
Geen product ontvangen
Antwoord van Kinderboekjes.nlBedankt voor je bericht Vicky, en vervelend om te horen dat je je product nog niet hebt ontvangen, zeker tijdens deze drukke Sinterklaasperiode. We begrijpen dat dit frustrerend is. Neem gerust contact op met onze klantenservice, dan kijken we graag voor je na waar je pakket zich bevindt en zorgen we voor een snelle oplossing. Bedankt voor je geduld! 😊🎁
Inge
Snelle levering, maar de inhoud van het boek was absoluut anders dan verwacht. De kaft laat mooie tekeningen zien van leeuwen. De tekeningen in het boek zijn echter anders; realistisch met open bekken, scherpe tanden en doodgebeten dieren. Zie ook de meest linkse afbeelding bovenaan op de kaft. Mooie tekeningen, maar voor de meeste jonge kinderen (< 7 jr.) nog niet geschikt.
Antwoord van Kinderboekjes.nlBedankt voor je eerlijke feedback Inge! We begrijpen dat de inhoud van het boek niet helemaal aansluit bij wat je had verwacht, zeker voor jongere kinderen. Het boek blijkt inderdaad minder geschikt te zijn voor kinderen onder de 7 jaar vanwege de realistische en soms heftige illustraties. Dit was helaas niet expliciet vermeld in de productbeschrijving, en we zullen dit direct aanpassen om toekomstige misverstanden te voorkomen. Nogmaals bedankt voor het doorgeven! 😊
Gastouderopvang de Kleine Kooters
Leuke leerzame boekjes voor een leuke prijs
Antwoord van Kinderboekjes.nlBedankt voor je leuke review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze boekjes. Veel leesplezier gewenst! 😊📚
Marion
Goede kwaliteit, snelle levering
Antwoord van Kinderboekjes.nlBedankt voor je positieve review Marion! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en de snelle levering. We hopen je snel weer te mogen helpen! 😊📚