Kinderauto.nl
Frits Houwink
Super
M.A Millenaar
Niet alleen de snelle levering bestelling bij kinderauto.nl een fijne service met mensen die moeite voor je doen en snel adequaat ook in het weekend alles doen om je te helpen heel erg blij mee
Hoe beoordeel je Kinderauto.nl?
Neriman Deniz
Zeer snelle service en kwalitatief product ontvangen. De kleine is er zeer blij mee, bedankt!! 🤩
Christ Van de Velde
Onze kleinzoon was super blij
Antwoord van Kinderauto.nlHoi Christ,
Dank voor je review.
Veel plezier nog met de aankoop.
Jack Oosterwijk
rwtywrtey
Henk Smith
Alles keurig👍
Antwoord van Kinderauto.nlDank je Henk voor je reactie. Veel plezier met de aankoop.
Afke Van der veen
Super leuk cadeau voor mijn kleinkind
Antwoord van Kinderauto.nlDank voor uw reactie. Wij wensen uw veel plezier met het voertuig!
Marayah Duijkers
Goede prijzen en goede service denken met je mee of je het goede product hebt besteld
Antwoord van Kinderauto.nlDank voor uw reactie. Vee plezier met het door uw aangekochte voertuig
Florian Serravezza
Super service !
Antwoord van Kinderauto.nlDank voor uw reactie. Veel plezier met de aankoop
Cindy Otten
Mathias Van den driessche
Onze zoon is super blij met zijn verjaardagscadeau! Snelle levering en waaw, wat een prachtige oldtimer Mercedes-Benz!
Antwoord van Kinderauto.nlFijn om te horen. Wij wensen jullie veel plezier van de kinderauto!
Astrid Breidel
Hele goede en supersnelle service
Antwoord van Kinderauto.nlBeste Astrid, Dank voor je review. Wij wensen jullie veel plezier met de aankoop! Team kinderauto.nl
Spj Broos
Goede prijzen, snelle levering
Antwoord van Kinderauto.nlDank voor je review. Wij wensen jullie veel plezier met de aankoop! Team kinderauto.nl
Oktay Hakverdi
Top kwaliteit en snelle levering
Antwoord van Kinderauto.nlBeste Oktay,
Dank voor je review. Wij wensen jullie veel plezier met de aankoop!
corne van Geel
Antwoord van Kinderauto.nlDag Corne,
Dank voor je review. Veel plezier met jullie aankoop!
Nathalie Brand
Mooi op tijd geleverd binnen dag zo vlak voor Sinterklaas!
Antwoord van Kinderauto.nlDag Nathalie,
Dank voor jullie review en veel plezier met de aankoop.
Kinderauto.nl -
Jaap gros
Goeie service, snel in huis en het product voldeed aan de beschrijving
Antwoord van Kinderauto.nlDag Jaap,
Dank voor de positieve review. Ik wil jullie veel plezier toewensen met de aankoop!
Chiem
Ontbrekende onderdeel werd netjes nageleverd. Top services
Antwoord van Kinderauto.nlDag Chiem,
Dank voor je beoordeling. Ik wil jou en je kind veel plezier toewensen van je aankoop. We willen graag goede service geven aan onze klanten!
Team kinderauto.nl -
M. Genc
Topbedrijf. Geweldige service en komt alle beloftes na. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
Antwoord van Kinderauto.nlBedankt voor uw positieve review. Veel plezier toegewenst met de aankoop.
Sharon Uiterwijk
Kleine 2 jaar geleden een BMW aangeschaft. Nu was er een onderdeel kapot. Een mailtje gestuurt. Duurde even voordat we reactie hadden. Maar kreeg een mail terug dat iemand anders de site had overgenomen. Alle begrip natuurlijk. Daarna topservice. De site was nog niet weet compleet in de lucht. Maar kreeg keurig het onderdeel opgestuurd met een betaalverzoek. Meer dan tevreden!!
Antwoord van Kinderauto.nlDag Sharon,
Dank voor je beoordeling en natuurlijk geen dank voor de service. Leuk dat je een foto stuurde van een tevreden klantje.
Met vriendelijke groet
Kinderauto.nl