KimHaakt
Anny Maes
snelle levering, vlotte betaling
Lutgart Verschueren
Alles is goed en snel verlopen bedankt .
Hoe beoordeel je KimHaakt?
Caroline van den Broek
Duidelijke beschrijving
Martal Schaaf - de Bont
Bestellen gaat makkelijk en haar patronen zijn erg duidelijk en haken heerlijk weg
Loes van Loon
Mooi patroon. Snel geleverd en niet duur. Ik kon meteen beginnen.
W.J Nuij
Duidelijke patronen en beschrijving! Dankjewel!
Gerarda Nooren
Duidelijk patroon, niet heel moeilijk, alleen lastig om een grootte metalen ring te vinden van een meter doorsnee , van hout is hij helemaal niet te vinden
Antwoord van KimHaaktBedankt voor je review! Er zijn best veel winkels in Nederland te vinden die metalen ringen van 100cm verkopen. Een overzicht vind je hier: https://www.kimhaakt.nl/haken/mandala-ring-kopen/
Houten ringen zijn inderdaad wat lastiger te verkrijgen. -
Bianca
Dit is een heel leuk patroon. Ik haak met scheepjes maxi sugar rush en haaknaald 1.5 waardoor de mandala niet 80cm is geworden, maar 40cm. Hij ziet er uit als kant, echt prachtig! De beschrijving is naar mijn mening erg omslachtig, met veel overbodige informatie waardoor het soms wat verwarrend is. In combinatie met het diagram ging het echter prima
Antwoord van KimHaaktBedankt voor je review! Ik ben blij dat je eruit bent gekomen in combinatie met het diagram.
Jolanda van de Braak
Ik heb een patroon gekocht en ben er erg blij mee. Super dat er zowel een geschreven patroon en een diagram bij zit. Die 2 kleurtjes in het diagram maken het echt een stuk gemakkelijker!
Ella De Rooij
Snelle levering en het haakpatroon is goed leesbaar en duidelijke beschrijving. Toppie 👍🏼
Cynthia
vlotte afhandeling en goed patroon en beschrijving. Bedankt!
anneke van hien
Duidelijk en mooi patroon
Fran Bon Vielvoije
Netjes geregeld en snel
Marleen Staessens
Zéér duidelijke patroonsbeschrijving !
Sonja Van Duijvenbode
Prima service, snelle afhandeling
Gre Struijk
Snelle afhandelingen en zeer goed patroon en omschrijving.
Christa De graaf
Fijne beschrijving en diagram goed te volgen
Anneke Troost
Snelle levering, mijn patroon kon ik direct downloaden.
Annick Van der Perre
Vlotte afhandeling