Kiesmoment

Kiesmoment

Moment is geboren uit de corona crisis. Als afnemer van kleine ambachtsbedrijven zag Patriek Doelen dat niet alleen de horeca het zwaar te voortduren had maar ook zijn leveranciers. Dit bracht hem op het idee om krachten te bundelen en in te spelen op de vraag naar thuis uit eten. Met het oog op de 1.5 meter samenleving ontzorgt Moment jou bij het organiseren van een verjaardag, familiediner, vrijmibo of andere gelegenheid. Het bestellen van een Momentbox kan tot 08:00 's ochtends en die ontvang je dezelfde dag nog. Middels deze weg hoef je dus niet naar de slager, bakker, slijter, chocolatier, visboer en supermarkt om jouw Moment compleet te maken.

Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 25-01-2021 stopgezet

• Samantha
    Geverifieerde klant van Kiesmoment

Snelle levering goede kwaliteit gastvrij en service gericht

Antwoord van Kiesmoment

Bedankt Samantha voor de review! Wat fijn om te lezen dat je Moment zo goed hebt ervaren. Graag tot een volgende bestelling. - Team Moment

• Ellen Derks
    Geverifieerde klant van Kiesmoment

Alles was top!

Antwoord van Kiesmoment

Bedankt Ellen voor de review! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is geweest. Graag tot een volgende bestelling. - Team Moment

• pepijn
    Review voor Kiesmoment

Fantastische Limburgse Producten overal in Nederland aan je voordeur geleverd.

Antwoord van Kiesmoment

Bedankt Pepijn voor de review! Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over Moment. Graag tot een volgende bestelling. - Team Moment

• Ruud
    Review voor Kiesmoment

Moment is ideaal voor een last-minute feestje. De box is goed gevuld met kwalitatief goede producten. Erg leuk om cadeau te doen, of om je eigen moment te vieren

Antwoord van Kiesmoment

Bedankt Ruud voor je review! Moment is zeker een goed idee voor een last minute feestje. We helpen je graag een volgende keer als je geen tijd hebt om nog een feestje te regelen. - Team Moment

• Nelleke
    Review voor Kiesmoment

Wij hebben de Culinaire Extra Ordinaire Box besteld en hebben een geweldig luxe geniet-moment ervaren. In ons huis in Amsterdam hebben we genoten van al het luxe lekkers dat Limburg te bieden heeft. De producten zijn van zeer hoogstaande kwaliteit, de box werd perfect afgeleverd en alle producten waren op perfecte temperatuur. Op het moment dat de box thuis afgeleverd wordt, neemt de bezorger ook al je zorgen weer mee; over álles is tot in de puntjes nagedacht. Wil jij een avond hét moment vieren? Ben je klaar voor een overweldigende culinaire ervaring? Wil jij vanaf moment één in de culinaire watten gelegd worden en een unieke ervaring beleven? Dan is deze Momentbox echt perfect voor jou! Wij gaan hem in elk geval snel weer genieten.

Antwoord van Kiesmoment

Bedankt Nelleke voor je review! Super leuk om te lezen dat jullie zo genoten hebben van het Culinaire Extra Ordinaire Moment. Graag tot een volgende bestelling! - Team Moment

• Julot
    Review voor Kiesmoment

Enorm genoten van deze Limburgse specialiteiten. Hoge kwaliteit producten en de box is van alle gemakken voorzien. Een aanrader!

Antwoord van Kiesmoment

Bedankt Julot voor de review! Goed om te horen dat jullie zo enorm hebben genoten van jullie Moment. Graag tot een volgende bestelling! - Team Moment

• Charlotte
    Review voor Kiesmoment

Wij hebben genoten van de Familiebox, een zeer mooie grote box met kwalitatieve en bourgondische producten. Bij de box wordt een boekje geleverd met een kort verhaaltje over de lokale ondernemers en producten, erg leuk! Zelfs aan de packaging is goed gedacht, alle producten worden zeer netjes en stevig in de doos verpakt. Echt een aanrader! Wij gaan snel weer een box bestellen voor een feestelijk ‘Moment’!

Antwoord van Kiesmoment

Bedankt Charlotte voor je review! We worden er blij van om te lezen dat je zo genoten hebt van je Familiebox. Graag tot een volgende bestelling! - Team Moment

• Gijs
    Review voor Kiesmoment

Wat een geweldig “moment” hebben wij gehad! Echt een aanrader!

Wij hebben ons volgende moment alweer besteld voor over twee weken. Wij hadden de extra ordinair box, voor het behalen van een bul van mijn schoonzusje.

Over twee weken gaan wij een aantal vrienden in het zonnige “moment” zetten, nu al super veel zin in!

Top concept, makkelijk, snelle service en goede kwaliteit.

Antwoord van Kiesmoment

Bedankt Gijs voor je review! Heel fijn om te lezen dat jullie een geweldig Moment hebben gehad. Nog leuker om te lezen dat je gelijk al een volgend Moment hebt besteld! - Team Moment

• Vera
    Review voor Kiesmoment

Wat een geweldig concept! Ik heb me nog nooit zo jarig gevoeld. Het openen van de verjaardagsbox is meteen feestelijk met alle versieringen en de persoonlijke boodschap. De Limburgse specialiteiten zijn van hoge kwaliteit en in veilige en gekoelde status bezorgd. Niet alleen leuk voor jezelf maar ook om een ander cadeau te doen!

Antwoord van Kiesmoment

Bedankt Vera voor je review! We zijn blij dat we hebben kunnen bijdrage aan een feestelijke verjaardag! Graag tot een volgende bestelling. - Team Moment

• Bran
    Review voor Kiesmoment

Moment is een heel leuk concept, zeker gezien achter elk ingrediënt een persoonlijk verhaal schuilgaat. We hebben ervan genoten, niet alleen het eten maar ook daadwerkelijk het Moment dat met deze Box gecreëerd wordt. Ik vind het een gezellige ‘ontsnapping meets ontspanning’ in quarantaine-tijd maar zeker ook straks als we weer naar buiten mogen. Chapeau voor het concept, de waanzinnig snelle uitvoering en de kwaliteit!

Antwoord van Kiesmoment

Bedankt Bran voor je review! Wauw wat een mooie complimenten, dankjewel! Blij dat we samen een mooi Moment hebben gecreëerd. Graag tot een volgend Moment. - Team Momeent

• Joris
    Review voor Kiesmoment

Super initiatief. Geweldig om producten van lokale leveranciers in 1 box samen te vinden. Kwaliteit super hoog, en in een keer alles in huis voor een onvergetelijke avond.

Antwoord van Kiesmoment

Bedankt Joris voor je review! Bedankt dat we hebben mogen bijdrage aan een onvergetelijke avond. Graag tot een volgend Moment. - Team Moment

• Roel
    Review voor Kiesmoment

Ik heb mijn verjaardag gevierd met de verjaardagsbox. Alles zat er in om er een groot feest van te maken met geweldige producten van Limburgse bodem. Zelfs aan de slingers was gedacht!

Antwoord van Kiesmoment

Bedankt Roel voor je review! Een van de belangrijkste onderdelen van een geslaagde verjaardag die kunnen we toch niet vergeten in een Verjaardagsbox. Blij om te horen dat je een fijne verjaardag hebt gehad. - Team Moment