Kidsvibes
Cute én veilige babymusthaves voor jouw mini!
Gepersonaliseerd, duurzaam & handgemaakt.

Personaliseer onze prachtige speenkoorden, wagenspanners, borsteltjes, badcapes & badjasjes met de naam van jouw kleintje! Ook leuk als uniek en persoonlijk kraamcadeau!

• Mick Verdonk

Goede service!

• Felicia
    Geverifieerde klant van Kidsvibes

Ik heb nu al een aantal producten van deze leuke webshop ontvangen en ik ben zeer blij met de mooie kwaliteit van o.a. de badcape, teddytas en de pietenmutsjes. Ik ga hier zeker vaker bestellen wanneer ik een origineel en persoonlijk kraamcadeau nodig heb.

• Hoe beoordeel je Kidsvibes?

• Amber
    Review voor Kidsvibes

Het was al een cadeautje om de bestelling te ontvangen. Mooi verpakt, en de producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Madelon verstaat haar vak. Wij zijn fan!

• Iris Wanders - Vluggen
    Geverifieerde klant van Kidsvibes

Telkens weer is het bestellen bij Kidsvibes een feestje. Madelon maakt de leukste spullen en bied de beste service. Is er iets of duurt het verzenden iets langer dan krijg je direct een berichtje. Deze keer een prachtig presentje erbij gekregen. De spulletjes worden als een waar cadeaupakket ingepakt! Altijd super tevreden en de kwaliteit is uitermate uitstekend! Kidsvibes is mijn favoriet!

• Jennyfer Flecken
    Geverifieerde klant van Kidsvibes

Wat een GEWELDIGE producten, de kwaliteit van de producten is perfect! Zelf in het bezit van 2 badjassen, borstel, pietenmuts, badcape & teddynaam! Nog even en ik heb de hele webshop thuis.
    Ook de verkoopster zelf is heel aardig en denkt graag met je mee! Kortom een top bedrijf waar ik voorlopig blijf bestellen!

• Jeanine
    Geverifieerde klant van Kidsvibes

Fantastische webshop met de allerleukste (gepersonaliseerde producten)!

• Anita Van den boom
    Geverifieerde klant van Kidsvibes

Hele goede service en zo schattig en mooi ingepakt!

• Lisette Vriezen
    Geverifieerde klant van Kidsvibes

Goede service. Bestelling was later dan verwacht werd heel fijn opgelost en mocht een borsteltje met naam uitzoeken. Fijne service goed contact en leuk verpakt❤️

• Dyonne
    Geverifieerde klant van Kidsvibes

Mooie kwaliteit. Ontvanger was er heel blij mee. Snelle levering.

• Senay
    Review voor Kidsvibes

Echt fantastisch ook hoe het is ingepakt echt fantastisch😍

• Jans verhaegh
    Review voor Kidsvibes

Hele fijne service , Ik heb een wagenspanner en speenkoord besteld. Deze kon helemaal naar wens worden aangepast , Madelon heeft de aangepaste versie doorgestuurd via een foto zodat ik kon zien of ik akkoord was met het eindresultaat! Super resultaat! Fijne communicatie en optijd volgens afspraak thuisgestuurd gekregen

• Brcu
    Review voor Kidsvibes

Super mooie website met prachtige dingen. Mijn bestelling kwam te laat aan en vervolgens is mijn pakket kwijt geraakt, terwijl ik ruim op tijd had besteld. Contact opgenomen met de klantenservice. Ze hebben mij prive benaderd en dezelfde dag nog een nieuwe speenkoord opgestuurd zodat ik deze kado kon geven! Super goede service dus met super producten.

• Michelle Broere
    Geverifieerde klant van Kidsvibes

Voor de 2e keer een bestelling gedaan bij Kidsvibes, meer dan tevreden! Snelle levering, goed contact & bijzonder mooie gepersonaliseerde cadeaus!
    Zeker een aanrader.

• Tugce Ozturk Coskun
    Geverifieerde klant van Kidsvibes

Geweldige service goede kwaliteit ik ben echt heel blij met mijn producten

• Marrit
    Geverifieerde klant van Kidsvibes

Super service! Bij vragen zijn ze goed en snel te bereiken. Ook was het cadeautje heel mooi ingepakt. 10/10

• Kim Zuidersma
    Geverifieerde klant van Kidsvibes

Ik heb een mooie winactie gewonnen via Instagram. De producten zijn echt super en van hele goede kwaliteit. Omdat ik zo tevreden was heb ik erna nog wat spulletjes besteld. Zoals de pietenmuts! Ook hier weer super tevreden over!
    Onze Lily straalt in de badcape met haar naam, we borstelen haar haren met de mooie borstel met haar naam. De teddy draad taal staat prachtig op haar kamer!
    We zijn echt super super tevreden! Snelle levering en goede service!

• Jill Van den berg
    Geverifieerde klant van Kidsvibes

Geweldige service! Super vriendelijk!

• Lisa Leutscher-Roes
    Geverifieerde klant van Kidsvibes

Super snel geleverd en leuk contact!

• Kim
    Geverifieerde klant van Kidsvibes

Snelle levering en super schattig gepersonaliseerde pietenmutsjes binnen gekregen! Na al mijn andere bestelling stelde ook deze bestelling niet teleur! Ga hier zeker nog vaker bestellen

• Mirjam
    Geverifieerde klant van Kidsvibes

Even op mijn bestelling moeten wachten maar dan heb je ook wat! Speenkoord en wagenspanner zijn van goede kwaliteit en met liefde gemaakt. Hele leuke plek om gepersonaliseerde items te bestellen!