Kidslabel
Gerrie ten Brinke
De aflevering w
Jojo
Snelle levering. Mooie kalender was goed verpakt
Hoe beoordeel je Kidslabel?
Suus
De pre order was heel snel leverbaar en opgestuurd. Heel blij mee.
Maartje A
Mijn product kwam beschadigd aan. Ik heb geprobeerd contact op te nemen via de info e-mail, geen reactie helaas.
Floor
Fijne website en producten naar wens, echter bezorging duurt wel lang en verkeerde adres bij GLS doorgekomen… ik adviseer een andere pakketdienst!
Marion
Was niet zo fluffy als dat het op de foto uit zag. En jammer dat niet al het plastic (voor borduurwerk) verwijderd was.
C
Goede, snelle service. Alleen foto vond ik qua kleuren wat vertekenend
Jose Smit
Snelle service helder duidelijk
Monique de Greef van Egmond
Annelieke Kolkman
Goede service, snel geleverd
Antwoord van KidslabelBedankt Annelieke voor je mooie beoordeling! Tot volgende keer.
Charlotte
Snelle levering en super mooie kwaliteit.
Antwoord van KidslabelBedankt Charlotte voor de mooie beoordeling, wij wensen u veel plezier met uw bestelling. Tot de volgende keer!
Kimberly Van wezel
Iets wat lastig met het personaliseren (grootte/afstand) dus het was wat spannend hoe die binnen kwam. Uiteindelijk was die perfect! Snelle levering en netjes ingepakt
Antwoord van KidslabelBedankt Kimberly voor de mooie beoordeling. Vervelend dat het personaliseren spannend was, maar gelukkig is het goed gekomen. Tot de volgende keer!
Lia roodhorst
Snelle levering en goede kwaliteit
Antwoord van KidslabelBedankt Lia voor de mooie beoordeling. Tot de volgende keer!
Noemi Schepers
Het product zelf is dik ok maar er is geen levertijd op voorhand. Dit is jammer aangezien je zo niets weet. De dag zelf kreeg ik dan wel de melding.
Antwoord van KidslabelBedankt Noemi voor uw beoordeling!
liesbeth van Mierlo
Het is een heel fijn cadeau om te geven. Ziet er prachtig uit
Antwoord van KidslabelBedankt voor de mooie beoordeling Liesbeth. Fijn dat uw bestelling naar wens is. Tot de volgende keer!
Jess
Antwoord van KidslabelBedankt voor de mooie beoordeling en tot de volgende keer!
Anna Oni
Mooie prijzen en mooie badcape!
Antwoord van KidslabelBedankt Anne voor de mooie beoordeling! Tot de volgende keer.
Cansu
Mooie tas alleen verkeerde letterkleur gekozen. Wit valt niet echt op.
Antwoord van KidslabelBedankt voor de beoordeling. Vervelend dat de letterkleur niet naar wens is. Heeft u al contact gezocht met de klantenservice? info@kidslabel.nl
Alexandra Kinket
Supersnel bezorgd
Rebekka Verwijs
Goede service, mooi product, meer geen bevestiging vd bestelling met een overzicht wat je nu precies besteld hebt voor een laatste check. Dat vond ik persoonlijk wel vervelend.
Antwoord van KidslabelBedankt Rebekka voor uw mooie beoordeling en feedback, wij gaan hier zeker wat mee doen! Tot de volgende keer!