Kiddykado
Samantha
Al eens eerder besteld. Alles top verlopen. Helaas raakte mijn zoontje is zijn knuffeltje kwijt. Exact dezelfde bestelling geplaatst maar dit maal kreeg ik gewoon een ander lettertype opgestuurd die ik niet mooi vond. Dit bepalen ze gewoon zelf en een oplossing word niet geboden. Zeer slechte service.
Antwoord van KiddykadoBeste Samantha zoals al eerder aangegeven, we vinden dit heel vervelend maar als er niet wordt aangegeven dat dit hetzelfde moet zijn qua lettertype of geen foto meegestuurd als voorbeeld weten wij dit niet. De vorige bestelling is bijna een jaar geleden dus geen recente bestelling zodat we dit zouden kunnen weten. Dus jammer dat je onze service slecht vindt als je zelf niet meer informatie verstrekt bij de bestelling of even contact opneemt via whatsapp .
JES
Snelle levering , mooi ingepakt.
Hoe beoordeel je Kiddykado?
Patricia Van Rossum
Goede levering leuk product leuk verpakt
ellie van knegsel
snelle service, mooie kwaliteit
Melanie Fijen
Super leuk cadeau.
Snelle levering en denken snel mee...
Blij mee! -
Patricia Verniers
Zeer mooie vlecht, goeie kwaliteit en zeer prachtig afgewerkt.
Corne de Rooij
Al meerdere keren handdoeken met naam en sterrenbeeld besteld. Meestal als cadeau voor een pasgeborene. Altijd goede kwaliteit en netjes afgewerkt. En er wordt goed meegedacht omtrent kleur van het stiksel en als je een foutje maakt met het invoeren van een onwaarschijnlijke datum, dan verifiëren ze nog even of het echt wel klopt. Helemaal top en zeker een aanrader!
Jessica De snoo
Super echt geweldig en snel geleverd
Monique
Mooie kwaliteit. Waar voor je geld. Snelle service. Top!
Patrick Rademaker
Mooie kwaliteit, snel geleverd, al netjes ingepakt. Kon het cedeau snel en netjes overhandige, diegene was er ook erg blij mee
Ria
Prima service en snelle levering
peggy monnichmann
Leuk artikelen..netjes gedaan en snelle levering
Monique
Ik kan er nog geen oordeel over geven want er is iets mis gegaan met DHL en wij hebben dus nog niks geleverd gekregen. Maar als het er uit ziet zoals op de foto dan moet het wel fantastisch wezen!!
Danielle De winter
Snel geleverd en mooi gemaakt.
Lorance
Fijne service. Vraag via de mail snel beantwoord. Heel blij met het kado!
Astrid Van Breugelen-Kool
Snelle levering, mooi product voor niet te duur.
Saffeera Koopman
Snelle levering, netje verpakt en precies zoals verwacht!
Kimberley
Ivm omstandigheden had ik de knuffel binnen 36 uur nodig. 💫🩵
Na contact met Sylvia hebben ze er voor gezorgd dat ik de knuffel met naam opdruk ruim op tijd kreeg geleverd.
Nogmaals super bedankt voor jullie snelle en super levering.
Liefs KimberleyAntwoord van KiddykadoBeste Kimberly, graag gedaan hoor! Als we kunnen helpen dan doen we dat.
Ingrid
Snelle levering, goede update van de bestel status
Valentina De Tollis
Goede en snelle service.. dikke aanrader