KicKenStoffen
KicKenStoffen.nl de stoffensite voor kwaliteitsstoffen, vooral veel katoen, zachte babystoffen en wiegenstoffen, een goed advies, een snelle service én tegelijk de juiste prijs!
Bij ons kun je terecht voor de complete babyuitzet en nog meer...
Onze katoenen stoffen zijn Oekotex gecertificeerd en onze biologische stoffen hebben het GOTS certificaat. We proberen zoveel mogelijk met duurzame en natuurlijke materialen te werken.
Vera Mulder
Snelle verzending en mooie kwaliteit stof!
Sünne van Gemert-Godbersen
Heel snelle verzending en vriendelijk!
Hoe beoordeel je KicKenStoffen?
Corrie
Altijd prachtige stoffen zoals op de foto, goed en snel bezorgd.
Agnes van Doesburg
Geweldige service, snel bezorgd en het ziet er heerlijk uit als een cadeautje! Ga zo door Bianca!
Clau
Snelle levering, mooie stof
Michelle
Mooie stoffen en snel bezorgd ❤️
fam Heden
Wat een fijne webwinkel!
Sofie Tack
Leuke stofjes. Fijn dat ik zomaar een extraatje kreeg!
Marjan
Goede adviezen gekregen via de mail welke stof ik het beste kon gebruiken voor een baby deken. Mooie bijpassende stoffen heb ik ook meteen gekocht. Snelle levering, als verrassing een mooi ingepakte attentie! Ik ga vaker bestellen.
cora
Ik had effen zwarte paillettenstof besteld maar de zwarte pailletten bleken een zilverkleurige achterkant te hebben die ook boven komt te liggen tijdens het dragen. Dat stond niet in de beschrijving en was ook niet te zien op de foto’s en het filmpje. Leuke stof voor de carnaval maar ongeschikt voor een effen zwart cocktailjurkje. Mijn klacht is helaas afgewezen.
Mariette
Geweldige service.
Louise Mulder
De bestelling wordt snel geleverd en er wordt ook goed geadviseerd.
Ronhaar
Ik heb geen sterren gegeven. Vervelend dat het zo is gegaan.
Juist goede ervaring met KickenStoffenAntwoord van KicKenStoffenGoede dag,
Wij hebben geen idee waar u het over heeft, wat is er verkeerd gegaan? We hebben geen melding dat er iets misging met dit buspakketje wat op de dag dat u het bestelde hier is vertrokken. Was er iets mis met de bestelling? Of bent u in verwarring met een ander bedrijf misschien? Als er iets niet in orde is horen we dit graag. Groeten Team KicKenStoffen -
OmaEsther.nl
Mooie stoffen, netjes verpakt en snel verzonden.
Top! Ik ga zeker vaker bestellen! -
H Kiers
Vlotte levering.
HG
Prachtige stoffen, zeer aan te bevelen.
Coos
prachtige stof, rib/teddy. Snelle levering en een lief kaartje erbij wat het heel persoonlijk maakt.
Judith Oude Egbrink
Hele mooie stoffen en goed advies en service!
Wendy van Beek
Prima stofjes.
Ines Voets - van Kampen
Een snelle levering van fijne stofjes en .... een snelle beantwoording op mijn vragen hierover! Heel fijn!!