Key to Blossom | Olieblends.nl
Kirsten Lambert
Snelle levering en goeie service!
Antwoord van Key to Blossom | Olieblends.nlHoi Kirsten, Dank je wel voor je mooie score en woorden! Hartelijke groet Team Keytoblossom.nl
Kim Schmeink
Hele fijne webshop, mooie kwalitatieve producten, goede prijs-kwaliteit verhouding en vriendelijk contact bij vragen. Altijd een feestje om mijn bestelling te ontvangen!
Antwoord van Key to Blossom | Olieblends.nlHoi Kim!
Wat een ontzettend leuk bericht om te lezen. Dank je wel voor je mooie woorden en graag tot ziens!
Liefs Team Key to Blossom -
Hoe beoordeel je Key to Blossom | Olieblends.nl?
Saskia
Snelle levering, persoonlijk kaartje erbij, mooie feestelijke verpakking. Echt een feestje om te krijgen.
Antwoord van Key to Blossom | Olieblends.nlHoi Saskia, Bedankt voor je Leuke bestelling bij Keytoblossom, en wat fijn om te horen dat t een écht feestje was om te krijgen! Graag tot ziens!
Ina Willemse
Bestelling snel geleverd leuk verpakt ik werd gebeld bij levering twijfel
Helemaal Top!!Antwoord van Key to Blossom | Olieblends.nlHoi Ina, Dank voor je mooie score en woorden! Fijn om je even gesproken te hebben, en nog leuker om te zien dat dit werd gewaardeerd! Graag tot een andere keer. Hartelijke groet, Dennis
Phyl
Fijne webshop!! Snelle en hele vriendelijke communicatie. Spulletjes worden ontzettend goed verpakt. Echt een aanrader :)
Antwoord van Key to Blossom | Olieblends.nlDank je wel voor de lieve woorden Phyl, we zijn ook super blij met jouw mooie bestelling(en)!
Irene
Hele snelle levering, mooi ingepakt, mooie producten
Antwoord van Key to Blossom | Olieblends.nlHoi Irene, dank je wel voor je mooie review! Heel graag tot de volgende keer!
Kim Custers
Snelle levering, netjes en persoonlijk verpakt, mooie artikelen
Antwoord van Key to Blossom | Olieblends.nlDank je wel voor je 5 sterren review Kim! Graag tot de volgende keer ;-)
Anouk van Pruissen
Snelle service, mooie producten! Dankjewel!
Antwoord van Key to Blossom | Olieblends.nlHoi Anouk, Super bedankt voor je mooie woorden en review! En natuurlijk... héél graag gedaan. Jij bedankt voor je leuke bestelling. Tot ziens!
Ina Willemse
Snel geleverd, snel reactie via app, ga zeker nog vaker een bestelling doen
Antwoord van Key to Blossom | Olieblends.nlHoi Ina, super bedankt voor je mooie score en heel graag gedaan. Tot de volgende bestelling 😉👍
Ester Karsten
Het pakketje uitpakken is een feestje! En wat fijn dat er meegedacht wordt, complimenten
Antwoord van Key to Blossom | Olieblends.nlHoi Ester,
Jij een feestje met je pakket, wij trekken de champagne open van je review!
Heel graag tot de volgende keer,
Liefs, Roos -
Carla de Boer
Prima service. Wat rollers besteld, maar niet door dat de doppen apart waren. Heel netjes een e-mail om mij daar op te wijzen en de nabestelling van de doppen kwam nog mee. Mijn eerste ervaring is dus in een woord
TOP!Antwoord van Key to Blossom | Olieblends.nlDag Carla, Wat een ontzettend lief bericht! Bedankt voor jouw 1e bestelling, en graag tot snel ;-) Liefs, Roos
Andrea Groot
Zoals altijd prachtig ingepakt en lekker snel verzonden
Antwoord van Key to Blossom | Olieblends.nlHoi Andrea, Dank je wel voor je berichtje! Graag gedaan en de volgende keer probeer ik nog sneller te zijn ;-)
Martine Kluytenaar
Antwoord van Key to Blossom | Olieblends.nlDank je wel Martine!
Rachel
Heel mooi ingepakt
Antwoord van Key to Blossom | Olieblends.nlDag Rachel, Dank voor je leuke bestelling en de 4 sterren! Mag ik vragen wat wij anders kunnen doen om de volgende keer 5 sterren te scoren? Ik hoor het graag~! Liefs, Roos
Lea Van Looveren
Heel vlotte service.
Maxime
Zeer goede en snelle service. Heel vriendelijk.
Miranda Bomhof
Zo mooi verpakt en wat een snelle service...en ja prachtige goede producten die je daar koopt .
Gerda Zwaan
Topers
Tea van Assen
Super service
Sylvia Zeegers
Snelle levering, mooi verpakt en een lief kaartje