Keukeninbouwcenter B.V
webwinkel. Wij verkopen inbouwapparatuur van
alle bekende merken en tevens hebben wij een
Smegstore.
Jan
Op zondag een inductiekookplaat besteld en de dinsdag erop werd de plaat al mooi op tijd geleverd. Na het aansluiten gaf de plaat een foutmelding. Contact gezocht met keukeninbouwcenter. Een medewerker heeft mij met geduld en raad keurig geholpen. Het bleek dat ik de draden verkeerd in de stekker had aangesloten...
Jef Vleugels
Een mooie oplossing gevonden toen zich extra leveringstijd voordeed en vervolgens vriendelijk contact gehad over de levering.
Hoe beoordeel je Keukeninbouwcenter B.V?
Oetze
Levering prima op tijd! De Siemens CM736gab1 is werkelijk een prachtig apparaat. Zeer gebruikersvriendelijk, bijna geen geluid en snel op temperatuur Homeconnect werkt goed
Luc B
Super service, snel en vriendelijk!!
Graziella
Snelle service en super advies 🤩🤩
Sabrina Timmers
Quelle serieux...achat d'un lave vaisselle aeg confortlift avec un prix compétitif !je recommande un tout grand merci!
Danielle De Cock
Boretti fornuis gekocht - zeer goede service, goede klantenservice, zeer vriendelijke mensen, zelfs een mail gekregen met de optie om een goedkoper model te kopen met meerdere opties dat zelfs 700 euro goedkoper was. Top tevreden !
Onno
Prettig contact, goede prijs, snelle levering! Kortom een aanrader
Jolanda
Zelfs op een zondag meteen offerte gehad. Waarna wij besteld hebben. We hadden geen haast maar een paar dagen later werd de mooie nieuwe vaatwasser al geleverd en de oude meteen retour genomen. Super service.
Pian
Zeer vriendelijk en bekwaam personeel. Als er een vraag was waar de verkoper geen antwoord op had werd dit bij de leverancier nagevraagd . Ook werd er nagebeld of we de order eerder wilde ontvangen omdat de keukenapparatuur eerder binnen was dan verwacht. Kortom super meegedacht 👍
Gera
Goede communicatie en snelle service. Had zo mijn bedenkingen over de levering door het bezorg bedrijf ivm slechte reviews. Maar ook dat verliep probleemloos. Aardige chauffeur
Maarten
Veel keuze scherpe prijzen en super snel geleverd
Bart
Uitstekende communicatie en levering
Fabienne
Heel vriendelijke en goede service. Scherpe prijzen.
Rene De Smet
Prima service, niets op aan te merken.
Beter kan niet,bedankt! -
Han van Beek
Zelden zo’n goede internet service gehad. Er werd actief meegedacht bij het bepalen van de inbouwmaten van de Koel-vries combinatie. Deze werd vergezeld van fotos en instructies hoe deze op te meten. Ook werd er moeite gedaan om het product op de gewenste datum bij mij te bezorgen. Daarover werd duidelijk gecommuniceerd. Ook werd ik eraan herinnerd dat ik de oude koelkast mee kon geven met de bezorgdienst. Al met al zeer tevreden met dit bedrijf. Ps: het was ook nog eens de laagste prijs vd gangbare internetwinkels. Ik ben geholpen door Ivo.
Ronald
Prijs - kwaliteit OK
Komt afspraken na
Levering OK -
D
Snelle service
Lannoy
👍mooiere prijzen dan in België en perfecte levering, vroeger dan verwacht waarvoor dank
Ton
Ik had bij Keukeninbouwcenter een AEG stoomoven gekocht en een lage oven. 2 dagen voor aflevering de inbouwnissen nog eens goed gecontroleerd. De hoogte van de lage nis was niet goed. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en het probleem uitgelegd. De reactie was, dat is heel vervelend voor u meneer, maar dat gaan we oplossen. De lage oven werd geannuleerd en de stoomoven netjes de volgende dag geleverd op de tijd die we afgesproken hadden. De AEG stoomoven is fantastisch en zo ook de prijs die ik moest betalen bij Keukeninbouwcenter. Ze verdienen voor mij een dikke pluim! Kom hier zeker terug en vertel dat ook aan andere mensen die keukenmachines nodig hebben!