Keukeninbouwcenter B.V
webwinkel. Wij verkopen inbouwapparatuur van
alle bekende merken en tevens hebben wij een
Smegstore.
Frank
Snelle en prima service, product snel verzonden.
Joris
Prettige communicatie, scherpe prijs, denken actief mee en goede naservice. Deze partij is een aanrader!
Hoe beoordeel je Keukeninbouwcenter B.V?
ghv
Nette aanbieding, snelle reactie op vragen, vlotte levereing
Jeroen Reinders
Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Goede prijs en zeer vriendelijk snelle service zowel per mail als telefoon!
Roger
Goede service. Inbouwen koel-vries combinatie was top! Snel en goed.
Sjaak
Hele fijne zaak,
Goed en eerlijk advies,
Snelle levering.
Helemaal top !
Dick
Gezien op internet, gemaild voor de prijs, betaald en supersnel bezorgd.
Makkelijker kan niet, topservice. -
Ton
Echt nog een bedrijf waar de klant koning is, klantvriendelijkheid en servicegerichtheid voorop staan en bovenal tegen een scherpe prijs. Waar vind je dat nog?
Leon
Beste prijs en snelle en goede afhandeling van onze bestelling.
Linda
Onze vorige Liebherr koelkast heeft het 17 jaar zonder problemen gedaan. Voor ons reden genoeg om weer voor een Liebherr te kiezen. Keukeninbouwcenter heeft deze binnen een week na aankoop bij ons op vakkundige wijze geplaatst.
Eric
Beste prijzen van de merken die ze leveren. Prettige communicatie waarbij wordt meegedacht.
Nette en tijdige updates en simpel betaal en leveringsproces.
Nu al de 3e keer dat ik er bestel en nog steeds top. -
Willy
Heb de spullen zelf opgehaald
Jacqueline
Snelle communicatie en levering!
Peter van de Pol
We kochten de aeg combi-stoomoven bij Keukeninboiwcenter bv voor een concurrerende prijs. Telefonisch contact met een vriendelijke medewerker hielp om duidelijkheid te krijgen over de voorraad en levering en er werd keurig afgestemd over de bezorging. De door keukeninbouwcenter ingehuurde bezorgdienst was ook prettig in de communicatie en keurige aflevering tot in huis.
Henk Lunenborg
Snelle levering. En goede prijs vergeleken met andere aanbieders.
Gert Jan
goed advies en goede prijzen en komt gemaakte afspraken 100% na.
super tevreden.
men denkt met je mee,wel zo prettig. -
A. Hoeksma
Persoonlijk contact, doet wat men zegt en geeft advies!
Matthias
Alles top! Van bestelling, reactie op e-mails tot de levering.
Leon
Goede en eerlijke service van Erik. Afspraken worden netjes nagekomen. Simpelweg perfect.
Nvt.
Telefonisch een combioven magnetron besteld. Erg netjes geholpen.
Daarna nog e.e.a. via de mail geregeld. Elke keer snel en netjes antwoord gehad.
Ook de bezorging verliep duidelijk en goed. Volgende apparatuur koop ik zeker via dit bedrijf.