Keukenboeren

Keukenboeren

LEREN FERMENTEREN? Sanne helpt je op weg! Met workshops, RotPot, boeken en andere tools.
De zekerheden van https://keukenboeren.nl

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Waar komt ons eten vandaan? Op zoek naar de antwoorden ontdekte ik dat de lekkerste en gezondste etenswaren gemaakt worden door schimmels, gisten en bacteriën: door fermentatie! Een oude conserveringstechniek die zorgt dat je minder hoeft weg te gooien, terwijl de voedingswaarde en smaak toenemen. Dat is toch magisch?
Sindsdien verzorg ik als een ware boerin de zwammen, korrels, desem en andere culturen die mijn kasten bevolken. Een levende keuken dus. En ik alleen maar enthousiaster geworden. Fermenteren laat je met al je zintuigen ervaren hoe geniaal de ecosystemen in elkaar steken waar we deel van uitmaken.


Bekijk Manifest