Kerstland.nl

Kerstland.nl

De mooiste kerstbomen en kerstartikelen artikelen bestel je online bij Kerstland.nl ✓ Voor 15:00 besteld, morgen in huis ✓ Ruim assortiment ✓ Klanten beoordelen ons met een 9,2 uit 3.000+ reviews
kunstkerstbomen kerstverlichting kerstguirlandes
9,2
Filter 3203 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1631 met beschrijving

• Kim van Grinsven
    Geverifieerde klant van Kerstland.nl

Mooie nette boom. Makkelijk te monteren. Had iets meer frosted mogen zijn maar ben er blij mee.

• K
    Geverifieerde klant van Kerstland.nl

Zojuist de 3e pencil pine snowy gekocht! Super mooie boom en nu is mijn set in verschillende hoogtes compleet!

• Hoe beoordeel je Kerstland.nl?

• Anja V Everdingen

• Anastasia Athanasia Painesi
    Geverifieerde klant van Kerstland.nl

Very beautiful and full tree in an affordable price. The order came the next day! Super!

• PS
    Geverifieerde klant van Kerstland.nl

mooie kunst kerstboom met ledverlichting voor een betaalbare prijs.

• Hans Mulders
    Geverifieerde klant van Kerstland.nl

Mooie boom, met superveel lichtjes en niet duur

• R.G.

Perfect artikel

• F
    Geverifieerde klant van Kerstland.nl

Goed assortiment, prima prijzen en snelle verzending. Helemaal tevreden :)

• Marissa Mommers
    Geverifieerde klant van Kerstland.nl

Top service! Kleine prijsjes voor mooie bomen.🎄

• Hans de Groot

snelle levering

• LGM Antonis

Zeer tevreden

• Herman
    Geverifieerde klant van Kerstland.nl

IK bestel de 2 Vandans kerstboompjes en wil tot betalen overgaan. Daar kreeg ik de melding dan ik nog voor 9,95 euro moet bijbestellen voor gratis levering van 49 euro. Ik bestel een krans en 16 AA batterijen + 16 AAA batterijen. Alles samen ruim 80 euro. Weer krijg ik toen ik wilde afrekenen extra verzendkosten aangerekend. De extra's heb ik verwijdert en verzendkosten betaald op de 2 kerstboompjes. Op de klantendienst zeiden ze dat Belgen pas gratis levering krijgen bij bestellingen boven de 100 euro. Ik had voor ik bestelde een account aangemaakt. Ze wisten dus dat ik in België woon. Dan moeten ze bij het afrekenen niet melden dat ik nog 9;95 euro moet bijbestellen om van de gratis levering vanaf 49 euro te kunnen genieten. Ook een vrij lange levertijd.

• Niel
    Geverifieerde klant van Kerstland.nl

Mooi assortiment + snelle levering! Jammer dan ik wel geen verzendbevestiging ontvangen heb?

• Lynn DM
    Geverifieerde klant van Kerstland.nl

Zeer goede service!! Snelle levering. 1 doosje was stuk, via mail was dit onmiddellijk opgelost en heel vriendelijk

• Rowena
    Geverifieerde klant van Kerstland.nl

Goed geholpen door Roline op de livechat om de juiste keuze te maken voor mijn bestelling. Guus heeft me op de hoogte gehouden van de verzending, dag te laat namelijk. Rick jij ook bedankt topper.

• Marcus
    Geverifieerde klant van Kerstland.nl

Groot assortiment en snel geleverd.

• Teya

Precies wat ik zocht!

• Karin Bader
    Geverifieerde klant van Kerstland.nl

Geweldige service en hele mooie kerstboompjes

• Marius Peddemors

Correcte afhandeling

Antwoord van Kerstland.nl

Hi Marius,

Bedankt voor je review! Wij vinden het erg belangrijk om feedback te ontvangen op hetgeen we doen en we waarderen het als klanten hiervoor de tijd nemen.
    Uiteraard willen we iedereen dusdanig goed helpen dat ze onze service 5 sterren waard vinden. Ik zag dat je ons een review hebt gegeven van 4 sterren, wat niet slecht is maar het kan altijd beter. Ik ben een strever en ik probeer altijd de 5 sterren te behalen!

Graag wilde ik je daarom vragen waar we het hebben laten liggen en wat we volgende keer nog beter kunnen doen om 5 sterren te behalen?

Met vriendelijke groet, Laila van kerstland🎄

• V.E.

Voldoet aan verwachting,snel bezorgd