Kerstland.nl

Kerstland.nl

De mooiste kerstbomen en kerstartikelen artikelen bestel je online bij Kerstland.nl ✓ Voor 15:00 besteld, morgen in huis ✓ Ruim assortiment ✓ Klanten beoordelen ons met een 9,1 uit 3.500+ reviews
kunstkerstbomen kerstverlichting kerstguirlandes
9,1
Filter 3768 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1913 met beschrijving

• Milena Jansma

Mooie boom snelle levering

• Henk van de Hoef
    Geverifieerde klant van Kerstland.nl

Snelle levering en goede prijstelling

• Hoe beoordeel je Kerstland.nl?

• Jeannet Bosters

Mooie prijs

Antwoord van Kerstland.nl

Hi Jeannet,

Bedankt voor je review! Wij vinden het erg belangrijk om feedback te ontvangen op hetgeen we doen en we waarderen het als klanten hiervoor de tijd nemen.
    Uiteraard willen we iedereen dusdanig goed helpen dat ze onze service 5 sterren waard vinden. Ik zag dat je ons een review hebt gegeven van 4 sterren, wat niet slecht is maar het kan altijd beter. Ik ben een strever en ik probeer altijd de 5 sterren te behalen!

Graag wilde ik je daarom vragen waar we het hebben laten liggen en wat we volgende keer nog beter kunnen doen om 5 sterren te behalen?

Met vriendelijke groet, Laila van kerstland🎄

• hj van.de.bunt
    Geverifieerde klant van Kerstland.nl

Schandalig hoe je behandeld word
    door hun ik had spullen gekocht ze zaten
    los in een doos de helft was gebroken

Antwoord van Kerstland.nl

Hi Hennie,

Bedankt voor je review! Wij vinden het erg belangrijk om feedback te ontvangen op hetgeen wat we doen en we waarderen het als klanten hiervoor de tijd nemen. Uiteraard willen we iedereen dusdanig goed helpen dat ze onze service 5 sterren waard vinden. Ik zag dat je ons een review hebt gegeven van 1 ster, wat ik enorm betreur.

Je geeft aan dat je schandalig wordt behandeld en de spullen los in de doos zaten. Ik heb even meegekeken en ik zie dat mijn collega's je altijd netjes te woord hebben gestaan en met je mee hebben gekeken naar een oplossing. Mijn collega heeft de 18e nog een bericht naar je gestuurd of je wat beeldmateriaal kon sturen, zodat we jouw probleem kunnen oplossen. Helaas heeft ze hier nog geen reactie op mogen ontvangen.

Mocht je iets willen toelichten, dan vernemen wij dat graag. Groetjes, Guus van Kerstland

• Jemie Mahes
    Geverifieerde klant van Kerstland.nl

Goede service, kerstboom kwam snel.

• Eline Castro
    Geverifieerde klant van Kerstland.nl

De leverancier heeft fouten gemaakt en kerstland zelf heeft ook niet voldoende gecommuniceerd, waardoor mijn bestelling werd teruggestuurd.

• Shirley
    Geverifieerde klant van Kerstland.nl

Goede chat hulp bij bestelling en snelle levering

• Sylvia
    Review voor Kerstland.nl

Super produkten. Snelle levering maar DPD heeft de spatie tussen mijn huis- en busnummer weggelaten. Pakket werd op een totaal verkeerd nummer geleverd (96) en diende er dan nog zelf om te gaan. Naar DPD bellen koste me ook €5.

• Lena Van den Muijsenberg
    Geverifieerde klant van Kerstland.nl

De kerstboom is heel erg mooi en vol. De sneeuw valt er niet vanaf.

• Ann Mertens-Seghers
    Geverifieerde klant van Kerstland.nl

Eerste bestelling nooit ontvangen, zou zoek geraakt zijn, jullie zouden het opnieuw opgestuurd hebben maar tot op vandaag is dit ook nog steeds niet aangekomen....

• Pauline B.
    Geverifieerde klant van Kerstland.nl

Goed spul en een geweldige klantenservice

• Aerin Claudia Lorent
    Geverifieerde klant van Kerstland.nl

Mijn pakket kwam niet aan, veel moeten mailen , formulier in gevuld bij dpd niets aan te doen want ik had een neerzet toestemming gegeven. Partner zag bysje dpd wegrijden zonder dat er een pakket geleverd was. KERSTLAND.NL fed geen miserie in iets op te lossen vlak voor het weekend kon ik weet bestellen zonder verzendkosten met het risico dat DPD weet het pakje steelt... deze kerst geen versiering,

• Wensley
    Geverifieerde klant van Kerstland.nl

Gezellige Webshop. Vriendelijk geholpen bij het afhalen van mijn bestelling.

• Yous
    Geverifieerde klant van Kerstland.nl

Maandagmiddag besteld en dinsdagochtend al binnen. Zo goed heb ik het in tijden niet meegemaakt. Superfijn.

• Anne Willem Piening
    Geverifieerde klant van Kerstland.nl

Mooie lampjes voir een gunstige prijs
    en keurig op tijd geleverd

• Annelies Diederik
    Geverifieerde klant van Kerstland.nl

Ik heb na ontvangst direct een mail gestuurd om de goederen terug te sturen. Heb geen antwoord gekregen. Onze vestiging werkt nl met Post nl en niet met DPD en graag ontvangen wij het adres waar het naar toe kan.
    De goederen zijn niet representatief met de afbeelding en kwalitatief hiertoe onvoldoende. Wij zijn inmiddels een week verder. Heb ook nog 30 minuten notabene in de wacht gestaan aan de telefoon waarna jullie de verbinding hebben verbroken zonder mij te woord te staan.

• C.

Snel en echt top

• Kimberley Visser
    Geverifieerde klant van Kerstland.nl

Snelle levering, goed verpakt (tegen het breken) en heel leuk ingepakt!

• Edwin Franke
    Geverifieerde klant van Kerstland.nl

Snel geleverd en goede klantenservices

• Ria Paesen

Snelle service