KempíQ
Helma
Goede kwaliteit, snelle bezorging
Walter van der Linden
Topbedrijf, fijne communicatie, perfect advies en service. Bovenal mooie materialen!
Hoe beoordeel je KempíQ?
sylvain
Duidelijke website, perfecte telefonische service en support van Lisette
Antwoord van KempíQBedankt voor uw positieve review Sylvain!
We wensen u veel plezier van de hardstenen poerelementen, die hopelijk nu de juiste maat hebben :) -
Patrick van Walsem
Top geregeld, goede service en een hele mooie brievenbus 👌
Ipek
Geweldige service, zeer goed geholpen.
Corine Mooijer
Telefonisch vriendelijk geholpen tijdens bestelling, echter lijm voor de dallen tegels kon niet op houtenvloer! Lijm en voegmiddel wordt apart geleverd met absurt bedrag aan bezorg kosten. Telefonisch berekening gemaakt betreft lijm en voegmiddel, voegmiddel tekort!!! Gelukkig bood Kit centrum zeer snel als enige de kleur van Mapei 132 die we nodig hadden voor een normale bezorg prijs. Tegels zijn prachtig maar bezorg kosten insane.
Antwoord van KempíQWat fijn om te horen dat de tegels goed bevallen! Helaas wat het door het volume van de bestelling onvermijdelijk om op twee pallets te versturen. Vervelend om te horen dat de verzendkosten van het zakgoed u tegenvielen, daar dit duidelijk wordt gecommuniceerd op de website en u hiermee akkoord gaat bij het plaatsen van een bestelling. Ondanks dat hopen we dat u veel plezier gaat beleven aan de vloer!
Jean-Marie Gregoire
Perfect.
Sven Derez
alles correct verlopen
Hussein Qader
Mooie prijzen en goede service
Joke Timmer
Een bedrijf waar je prima wordt geholpen. Top.
Angelina Van Driel
Snel geleverd
Olaf Wijnen
Het -
Piet Braspenning
Zeer goede levering
Chris
product niet compleet, niet terug gebeld
Harold Hendriks
Top geregeld
Youri van den Broek
Snelle levering, vriendelijke mensen. Raam zag er ook prima uit.
John de Graaf
Prima geleverd!
Matthijs Van essen
Goede service, snel geleverd, goed contact als er vragen zijn. En wat een mooi product!!!
Bart Vandoorne
uitstekend! geleverd geweest binnen de 24u en we wonen in Belgie
Jay
Mooie prijzen, snelle service. Geen poespas.
Antwoord van KempíQBedankt voor je review!🙌