Kelders Kooien BV
De kooien die Kelders maakt zijn van uitstekende kwaliteit, met een goede garantie en service.
U kunt bij Kelders Kooien uw verblijf volledig op maat en naar wens laten maken, bijna al uw ideeën kunnen wij realiseren. Tevens vindt u bij ons een uitgebreid aanbod van diverse kooien en dierenverblijven met een standaard maatvoering.
Bent u op zoek naar een standaard autokooi, een volledig op maat gemaakte autokooi, op zoek naar inrichting van uw dierenkliniek, dierenopvang of asiel, of wilt u graag kooien en/of panelen ingebouwd hebben in uw uitlaatservice bus, camper of caravan, of een rek in uw auto dan kunnen wij u prima van dienst zijn!
De kooien zijn meestal licht in gewicht door het gebruik van aluminium, toch zijn deze zeer stevig. Ook door politie, reddingsbrigades, beveiligers etc wordt gebruik gemaakt van kooien van Kelders.
Saskia C
De bench is erg mooi, snel geleverd. Stevig. De dichte wanden zijn van plastic. Dat had ik liever in een metaal gezien. Je betaalt wat, maar je hebt ook wat.
Antwoord van Kelders Kooien BVBlij dat je tevreden bent met de bench, de kunststof platen zijn uitvoering door ons getest, en bestand tegen flinke gewichten (meer dan 80kg). Deze moeten dus voldoende stevigheid en veiligheid bieden. Bedankt voor je mooie review! Veel plezier met de bench. ^Evelien
Erwin
super
Antwoord van Kelders Kooien BVFijn dat je tevreden bent Erwin! Bedankt voor je review. ^Evelien
Hoe beoordeel je Kelders Kooien BV?
Anouk
Mijn bestelling kon niet worden verstuurd naar het ophaalpunt, maar is direct omgezet naar een levering aan huis. Werd ik zowel voor gebeld als gemaild, bestelling was de volgende dag al binnen! Fijne communicatie.
Antwoord van Kelders Kooien BVGoed om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice. Veel plezier met de aankoop, bedankt voor je review Anouk! ^Evelien
Andries Grosman
De kooi voldoet aan de verwachtingen en is snel geleverd.
Antwoord van Kelders Kooien BVVeel plezier met de kooi en bedankt voor de mooie beoordeling! ^Evelien
Carry Bloklander
Snelle levering! Kwaliteit is prima!
Antwoord van Kelders Kooien BVFijn dat de order snel en naar wens is geleverd! Bedankt voor de review. ^Evelien
Jeannette
Snelle levering, goed verpakt. Ontvangen wat ik verwachte, hond ligt weer lekker te slapen.
Antwoord van Kelders Kooien BVGoed te horen dat ook de hond tevreden is, bedankt voor de review! ^Evelien
Henk Mulder
Super kwaliteit en vriendelijke mensen die de tijd voor je nemen
Antwoord van Kelders Kooien BVFijn dat alles naar wens was Henk!, bedankt voor je review. ^Evelien
Kliff Franssen
De bestelling was erg snel geleverd
Antwoord van Kelders Kooien BVBedankt voor je review! Fijn dat alles naar wens is! ^Evelien
Anne
Had een artikel besteld maar dat bleek er niet meer te zijn, anders hadden ze 5 sterren gekregen want de verdere afhandeling is super verlopen!
Antwoord van Kelders Kooien BVBedankt voor je review Anne, jammer dat het artikel uitverkocht was! ^Evelien
Sandra Bozko
Snelle levering en keuring ingepakt en afgeleverd.
Antwoord van Kelders Kooien BVBedankt voor de 5 sterren Sandra!, veel plezier met de aankoop ^Evelien
Jeroen Hilhorst
Drinkbak met ophangbeugel. Vergeleken met ‘n 15 tal kleinere bakjes (ook prima hoor) nu een nieuwe goed zichtbare plek om makkelijker de bak uit de beugel te kunnen halen. Echt super. En ja snelle levering is doorgaans normaal bij Kelders.
Antwoord van Kelders Kooien BVVeel plezier weer met je aankoop Jeroen! Bedankt voor de review. ^Evelien
Monique
Goede service, snel geleverd. Alleen maar postitief
gieneke geloof
goede services snelle levering
Elly
Prima
Marlene
Goede service, goed telefonisch bereikbaar en goed geholpen bij de vraag die ik had.
Wilco Pap
Mooi product en goede service -
jos Van der Galien
Goede en snelle levering