We hebben klanten reviews voor dit domein verzameld van verschillende platforms. Deze reviews bieden waardevolle inzichten in de productkwaliteit en klantenservice van de winkel. Klik gerust op de bron om deze reviews te bekijken.

Kapel Camper Parts
Bij Autotechniek Kapel delen we een passie voor campers en auto’s. Maar onze expertise beperkt zich niet alleen tot personenauto's - wij zijn gespecialiseerd in zowel klassieke als moderne campers van het merk Mercedes. Deze specialisatie maakt ons ronduit uniek in Nederland. Als dé specialist voor Düdo Bremer en Vario campers, verzorgen wij al uw reparaties, onderhoud en levering van onderdelen. Onze focus ligt altijd op kwaliteit en uw veiligheid. Steeds meer klanten uit het hele land weten ons bedrijf in Sleeuwijk te vinden voordat zij de weg op gaan naar verre bestemmingen.
De zekerheden van https://www.kapelcamperparts.com/
9,3
Identiteit
Deze contactgegevens zijn gevonden.
- Website
- 59707976
- btw
- NL002270467B84
Juridisch gecontroleerd
Jaarlijks goedgekeurd op wetgeving.
Een jaarlijkse goedkeuring dekt de webwinkel voor veranderingen in de wetgeving, het zorgt er voor dat de webwinkel qua regels helemaal bij is.
Deze badge wordt gegeven aan recent gecontroleerde webwinkels.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2025
Geschilbemiddeling
Aangesloten bij een geschillencommissie.
Een webwinkel die aangesloten is bij een geschillencommissie is in staat consumenten een bindende uitspraak te bieden wanneer dit nodig is voor een geschil. Deze badge toont aan dat de webwinkel dit aanbiedt.
Geschil indienen
Geschil indienen
Veilig browsen
Webshop is gescand op malware en heeft SSL.
Wanneer je het internet gebruikt loop je het risico malware of virussen tegen te komen.
Webwinkels verdienen deze badge door hier hun webwinkel op te laten controleren en een geldig SSL certificaat bezitten.