Kaatje Katoen

Kaatje Katoen

In 1992 begonnen we met het promoten van katoenen luiers – vandaar onze naam – om afval te besparen. Wij hebben altijd in wasbare luiers en andere duurzame verzorgingsproducten geloofd, ook toen dat nog niet zo vanzelfsprekend was.
9,5
Filter 386 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 310 met beschrijving

• Sharon
    Geverifieerde klant van Kaatje Katoen

Vanaf het moment dat ik met wasbaar luieren begon is dit mijn go-to winkel. Fijne luiers, van goede kwaliteit en een goede service. De inlegvellen van Kaatje zelf zijn ook echt top. Je kan ze zelfs nog 1 of 2x wassen omdat ze echt lekker sterk zijn. En de nieuwe luiers van puppi zijn ook echt een aanrader!

• -
    Geverifieerde klant van Kaatje Katoen

Snelle levering en uitstekende klantenservice!

• Hoe beoordeel je Kaatje Katoen?

• L. v d W
    Geverifieerde klant van Kaatje Katoen

Mooi product, goed geadviseerd, snel thuis bezorgd.

• Fiona Phiri
    Geverifieerde klant van Kaatje Katoen

Heel blij met mn aankoop, zeker ook dankzij de subsidie van de gemeente. Top service en heel vlot!

• ISurojo

Mooi assortiment

• Juud
    Geverifieerde klant van Kaatje Katoen

Super service. Mijn pakje was niet aangekomen ze reageerden meteen en kreeg meteen een nieuwe zending toegestuurd. Geen gezeik echt meedenken. Beste bedrijf wat ik ken.

• Suzan Theeuwen

Goede kwaliteit

• Dana Somer
    Geverifieerde klant van Kaatje Katoen

Goede service en super snelle levering

• Jivan Van Beek
    Geverifieerde klant van Kaatje Katoen

Snelle levering en goede service.

• Laura Boesten - Op den Camp
    Geverifieerde klant van Kaatje Katoen

Fijne snelle levering, mooi product!

• Simon Vendrig
    Geverifieerde klant van Kaatje Katoen

Snelle levering en heldere communicatie

• Sandra

Prima verlopen

• A Verbist
    Geverifieerde klant van Kaatje Katoen

Mooi, maar naar verhouding betaal je wel veel verzendkosten.

• Tessa
    Geverifieerde klant van Kaatje Katoen

Snelle levering en goede communicatie

• Alexandra
    Geverifieerde klant van Kaatje Katoen

Mijn bestellingen werd snel en verzorgd verzonden met de nodige informatie en een leuk staaltje billencrème erbij.

• Nora
    Geverifieerde klant van Kaatje Katoen

Snel, goed verpakt, super product. Heel blij mee!

• Joram D.
    Geverifieerde klant van Kaatje Katoen

Goede en vriendelijke service en een assortiment gevuld met degelijke spullen, dus echt geen prul !

• Astrid De Vos
    Geverifieerde klant van Kaatje Katoen

Duidelijke shop en snel bezorgd

• Nienke Bouwman-Hendriks
    Geverifieerde klant van Kaatje Katoen

We konden het in Wageningen ophalen en ondanks dat ik een paar minuten na sluiting aankwam (het was iets verder fietsen dan ik dacht, my bad), kreeg ik alles in een keurig tasje mee, met extra informatie over wassen en meer erbij. De luierbroekjes die ik had besteld passen ook nog eens erg goed - de omschrijving over pasvorm op de website was dus heel behulpzaam - we zijn al met al reuze blij.

• Debbie Jacob
    Geverifieerde klant van Kaatje Katoen

Heel goeie communicatie! Eén overbroekje was op dat moment niet binnen: meteen een mailtje over ontvangen. Het volledige pakket werd reeds geleverd en ondanks dat het laatste broekje pas 2 weken later ging geleverd worden, had ik het al enkele dagen later. Zeer snelle en ook nette levering! Geen ingedeukte dozen, alles mooi in de verpakking!