Kaatje Katoen
Andrea
Super vriendelijk, goede service. Ik had een mail gestuurd met de vraag of ik de metalen Billies Box ook kon krijgen met mint kleur doekjes. Dit omdat ik deze wil gebruiken voor mijn gastouderopvang. Dit was geen probleem, dan moest ik dit even vermelden bij de bestelling. Na de bestelling duurde het één of twee dagen voor ik de bestelling in huis had. Super zaak!
Anneleen Van Eck
De bestelling kon snel en makkelijk opgehaald worden. Fijn dat die optie er is!
Hoe beoordeel je Kaatje Katoen?
Emmy Kwakkel
Persoonlijk contact via e-mail maakte het makkelijk om de bestelling op te halen op een moment dat het mij goed uitkwam.
Vera Wouters
Prima. Snelle duidelijke levering. Producten zoals omschreven
T Jongen
Snelle levering!!
Xanthe
Hele fijne billendoekjes, we gebruiken ze dagelijks
Sharon
Vanaf het moment dat ik met wasbaar luieren begon is dit mijn go-to winkel. Fijne luiers, van goede kwaliteit en een goede service. De inlegvellen van Kaatje zelf zijn ook echt top. Je kan ze zelfs nog 1 of 2x wassen omdat ze echt lekker sterk zijn. En de nieuwe luiers van puppi zijn ook echt een aanrader!
Snelle levering en uitstekende klantenservice!
L. v d W
Mooi product, goed geadviseerd, snel thuis bezorgd.
Fiona Phiri
Heel blij met mn aankoop, zeker ook dankzij de subsidie van de gemeente. Top service en heel vlot!
ISurojo
Mooi assortiment
Juud
Super service. Mijn pakje was niet aangekomen ze reageerden meteen en kreeg meteen een nieuwe zending toegestuurd. Geen gezeik echt meedenken. Beste bedrijf wat ik ken.
Suzan Theeuwen
Goede kwaliteit
Dana Somer
Goede service en super snelle levering
Jivan Van Beek
Snelle levering en goede service.
Laura Boesten - Op den Camp
Fijne snelle levering, mooi product!
Simon Vendrig
Snelle levering en heldere communicatie
Sandra
Prima verlopen
A Verbist
Mooi, maar naar verhouding betaal je wel veel verzendkosten.
Tessa
Snelle levering en goede communicatie