KFOODS & KSKINCARE
Wij zijn een Koreaanse winkel die gespecialiseerd is in het bezorgen van populaire Zuid-Koreaanse huidverzorging en heerlijke Aziatische snacks aan uw deur.
Ilayda
Super leuke en lekkere producten!! Fijne communicatie🥰
Mijke
De producten zijn super en de service is top! 🤩 Het is zeker het proberen waard!
Hoe beoordeel je KFOODS & KSKINCARE?
Natascha Pietersma
Goede bezorgservice en hele goede producten is voor herhaling vatbaar om meer te bestellen kreeg zelf dingen gratis bij
Louise Scott
Was shocked that it was next day delivery. Amazing customer service. Fantastic products. We will do another order in near future
Z****
Hele snelle levering, echt top! Goed ingepakt, geen enkele klachten. Was m’n eerste keer en zal zeker nog eens bestellen. Aanrader!
Janek Statkiewicz
Good prices, quick delivery
Richard
Goed en snelle levering. Alleen jammer dat je in maart een bestelling gedaan hebt en de bezorgkosten €8,11 is en een maand later een zelfde bestelling €10,99 kost voor bezorging
Antwoord van KFOODS & KSKINCAREDeze bezorgkosten zijn aangepast. Ze zijn nu lager :) We proberen altijd ons te verbeteren voor onze trouwe volgers❤️
Topservice, topproducten
Super vriendelijke mensen en topproducten☺️
Collet
Envoie rapide, produit de très bonne qualité ! Super communication avec les vendeurs, ils vous rajoutent des petits cadeaux en plus 😆
Merci beaucoup ! Hâte de passer ma prochaine commande 😉 -
Foodieeda
Very nice products, fast and secure delivery!
Antwoord van KFOODS & KSKINCAREThank You
anastasia
fast delivery, great service. thank you :)
Antwoord van KFOODS & KSKINCAREThank you for your review
Mirjam
Netjes een sms ivm een onvolledigheid in mijn adres, daarna super vriendelijke bericht en bestelling binnen een paar dagen binnen ! Hier een tevreden klant !
Antwoord van KFOODS & KSKINCAREIk hoop dat je tevreden bent ;)
Lion
Goed verpakt
Koen
Top service👍🏻
Antwoord van KFOODS & KSKINCAREdankjewell!
Aisha
Duidelijk product beschrijving en snelle service
Antwoord van KFOODS & KSKINCAREDankjewelll
Youssra Hajou
Loveit
Antwoord van KFOODS & KSKINCAREThank you 🫰🏻❤️
Selina
Sehr gut ich liebe die produkte , top!
Antwoord van KFOODS & KSKINCARE❤️❤️