Juwelia Fashion Jewellery

Juwelia Fashion Jewellery

Juwelia is een webshop met trendy sieraden. Wij hebben voor iedere stijl en outfit de leukste sieraden te koop. Een gevarieerd en ruim assortiment, iedere week aangevuld met de nieuwste modellen en laatste sieraden trends.
8,8
Filter 2594 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1328 met beschrijving

• Danny Degeus
    Geverifieerde klant van Juwelia Fashion Jewellery

Mijn product is retour gegaan .. beetje raar

• Deveny
    Geverifieerde klant van Juwelia Fashion Jewellery

Super goede service stuurde me een appje met de foto’s hoe het was geworden met de gene die me heeft gesproken echt top echt complimenten

• Hoe beoordeel je Juwelia Fashion Jewellery?

• Charlot
    Geverifieerde klant van Juwelia Fashion Jewellery

De bestelde Swarovski armband is fake en zeer zeker GEEN Swarovski. De ring is veel groter dan de beloofde maat 15.
    Alles was erg mooi en keurig verpakt maar al met al Bijzonder teleurstellend….

• Dunja Song
    Geverifieerde klant van Juwelia Fashion Jewellery

It took a long time but the neckless and perfume was beautiful.

• Koen De Gier
    Geverifieerde klant van Juwelia Fashion Jewellery

Snel verstuurd! Mooie ketting en geschenkdoos!

• Jos
    Geverifieerde klant van Juwelia Fashion Jewellery

Betreft bestelling bij Juwelia, die is afgeleverd met defect schakeltje.
    Heb de armband geretourneerd en wacht nog op een reactie.

• Jay Hennevanger
    Geverifieerde klant van Juwelia Fashion Jewellery

Verschrikkelijk klantonvriendelijk bedrijf die zijn eigen retourregels niet goed nakomt.
    9 september besteld, kettinkje met gouden hartje volgens de productbeschrijving. Ik ontvang een rosekleurig hartje. Verjaardagscadeau van mijn vrouw naar de maan. Retouren doen we direct, 12 september. Netjes formulier via het internet ingevuld + briefje in de doos met de gevraagde gegevens. Retouretiket betaald. Track en trace geeft aan pakket teruggeleverd aan de verzender op 13 september. Er zijn volgens de website 14 retourdagen voor je je geld terugkrijgt. Na 2x mailen geen contact en geen geld. Waardeloos, niet bestellen!

• Christine Wolfaert

perfecte service!
    heel mooi juweel

• Raphael Seth Assiamah
    Geverifieerde klant van Juwelia Fashion Jewellery

Yes I appreciated the packaging very much

• YP Pandit
    Geverifieerde klant van Juwelia Fashion Jewellery

Zoals altijd uitstekende service. Geweldig product en met zorg verpakt. Erg blij.

• O Wierth
    Geverifieerde klant van Juwelia Fashion Jewellery

Kwaliteit als belooft, nette prijs en een heel blije vriendin.

• Ton Loots
    Geverifieerde klant van Juwelia Fashion Jewellery

Dik tevreden mooie aankoop prima verzorgd ook de aflevering snel zoals vermeld bedankt

• Jeanet Boerema-Hids
    Geverifieerde klant van Juwelia Fashion Jewellery

Heb een armband besteld en moest die helaas terugsturen omdat het slotje muurvast zat. Ok heb inmiddels contact gehad en de zaak is prima geregeld.

• Lex
    Geverifieerde klant van Juwelia Fashion Jewellery

Goede en snelle service met vriendelijke mensen die snel reageren op vragen

• Alberdina Bakker
    Geverifieerde klant van Juwelia Fashion Jewellery

Misleidende beschrijving bij artikel. Er wordt meerdere keren het woord swarovski in de beschrijving genoemd. Ik was dus in de veronderstelling dat ik Swarovski oorbellen zou ontvangen in het welbekende blauwe doosje. Ik ontving echter 2 losse oorbellen in een doosje van Juwelia zelf zonder merk of artikelomschrijving.

• K E

Super snelle levering

• kevin
    Geverifieerde klant van Juwelia Fashion Jewellery

Snel geleverd en goed verpakt

• Petra
    Geverifieerde klant van Juwelia Fashion Jewellery

Mijn armbandje kwam kapot aan maar ik kreeg gelijk een nieuwe aangeboden Super opgelost!!! En snel!!!!

• Isis Baker

Beautiful bracelet

• Svdk
    Geverifieerde klant van Juwelia Fashion Jewellery

De ketting ik had besteld heb ik ontvangen, maar zat helaas stuk in de verpakking.
    Klantenservice gebeld en gemaild, maar geen enkele reactie.