Juwelia Fashion Jewellery
RvG
Geen klantcontact, ook niet compleet geleverd. Hierover gebeld geen gehoord gemaild en geappt. Geen contact. Slechte zaak. niet kopen want ze leveren half en reageren nergens op.
Rina Van Steenlandt
al 3 mails gestuurd voor retourbon : geen reactie // al 2x gebeld : ook geen reactie // al 1x via whatsapp : nog steeds geen feedback !! Dat is echt niet wat er beloofd wordt als je de site opent en op retourneren klikt !!!
Hoe beoordeel je Juwelia Fashion Jewellery?
Anita van der stokker
Ziet er prachtig uit , was mooi verpakt en snel in huis . Aanrader.
Marijke Daniels
Goede prijs/ kwaliteit verhouding
Andrey Yagafarov
Wrong item was sent. When I reached out to customer service, I received no response.
Henk
Snel geleverd in prima verpakking
Bob de Jong
Product was goed, had alleen een andere kleur nodig. Op emails aan info en klantenservice werd niet greageerd. Telefoon werd niet opgenomen. Op app wel 1x gereageerd maar verder niks. Ook nog geen geld retour van product dat een week geleden is terug gestuurd.
Lex De Pagter
Snelle levering net voor Valentijn en netjes verpakt met tekst op een schattig kaartje. Ik was er blij mee 👌
Jan
Prima geregeld!
Siem de Vries
Snelle levering, keurig verpakt, dus mooi om te geven.
Alexis
goede service
Richard Pisters
Bestelling was heel snel bezorgd
KURT WIJNANTS
Top afgeleverd
Kristoff Severyns
Snelle correcte levering, heel mooi verpakt
Ivo Leuckx
Nog niet gekregen mijn bestelling
Arnold den Boer
Snel levering, goede service
Marco Senden
rodeflits
zeer tevreden over de levering en service. Werd door de tracking goed up-to-date gesteld over wanneer mijn pakket zou aankomen en waar het zich bevind.
Carol Machado
Geweldig!