JustinGames
Ons assortiment is heel divers en voor elk platform bieden wij een uitgebreid assortiment.
U koopt producten bij een erkend webshop met garantie en een uitgebreide service.
Alex R
Informatie klopt over de staat van het 2de handsproduct, snelle levering. Het bedrijf is aan te raden!
FRANK DE CONINCK
Heel tevreden met de snelle levering en lage prijzen bovenop qualitatief materiaal, Ik kom zeker terug,
Hoe beoordeel je JustinGames?
Anneke
Top service!
Elena Martinez
Snelle levering en goede kwaliteit. Verpakking was niet ideaal maar alles kwam in goede staat toe.
Michel
Goede service, snel en goed verpakt geleverd Top
wil
snelle verzending en prima ingepakt
Niels
Gewoon goed. Alles in orde.
Gerbert van Dam
Viel helaas wat tegen. Slechte verpakking (oude kruitvat doos). Hdmi kabel was oud en vies. Controllers zijn niet origineel.
Antwoord van JustinGamesBeste Gerbert,
Dank voor je review. Wat betreft de verpakking, wij proberen zoveel mogelijk dozen een tweede leven te geven en deze worden hierom hergebruikt (om zo duurzaam mogelijk te werken). Wat betreft de controllers, u heeft een bundel besteld met Third Party controllers (zie titel & productomschrijving).
Mocht je toch niet tevreden zijn horen wij het graag!
JustinGames -
john seef
Heeft alles voor game. En supersnele verzenden
Derks
Er was schade aan de controller van de PlayStation, dit heb ik meteen gemeld de dag dat deze binnen kwam. Een knopje zat los en bleef doordraaien, waardoor die niet fijn te bedienen was. Ook bleef de controller trillen ook al gebeurde er niets. Het advies was een reset. Uiteraard is dat gebeurd. Ik legde uit dat daarmee het knopje niet gemaakt kon worden. Kreeg ik weer terug alsnog resetten en zij hadden die schade zelf niet geconstateerd. Ik had verwacht stuur maar terug, dan kijken we wel. Maar helaas slechte service en weggegooid geld voor mijn zoon, sneu voor hem.
Antwoord van JustinGamesBeste Fay,
Helaas is dit een eenzijdig verhaal. U gaf aan dat het knopje bleef ronddraaien (drift), dit kan worden soms worden opgelost door het resetten van de controller. Ook willen wij dat u de controller reset om het probleem goed te kunnen vaststellen. Wij willen eerst dat u de controller reset voordat wij eventuele andere stappen kunnen ondernemen. Op onze laatste mail hebben wij helaas geen reactie meer mogen ontvangen.
Groet,
JustinGames -
Maarten van der Linde
Snelle levering en goede producten
Willemien Versteeg
Keurige psp spellen binnengekregen ....
Lorenzo Leneeuw
Geweldig service, bij een verkeerde disc werd direct het verschil teruggestort!
Jelle Desmet
er was een game die niet werkte namelijk mortal kombat er zaten krassen in
maar console werkt anders prima juist dat ene spelletjeAntwoord van JustinGamesBeste,
Dank voor je recensie, vervelend! Helaas zien wij dat u nog geen contact met ons heeft opgenomen. U kunt contact met ons opnemen per mail & telefoon.
Groet,
JustinGames.nl -
Nabil Belgaid
Merci
Lucie Glidja hohononvi
Bonsoir je tien a vous remercier pour votre effort a mon égard le xbox360 marche mercie
Zoli Pitman
snelle levering, goede communicatie via email. Eerlijk eigenaar.
Randy Boesten
Een hele fijne webshop goede prijs
En Fijne betalingsmogelijkheden
Deze webshop houd echt van de klanten
De spel console was in orde ook krijg je bij deze webshop een goede memory Card voor een super lage prijs
Ik raad hier aan om te bestellen 😁 -
Jimmy Tariq
Goede service, veel retrogaming mogelijkheden , vaste plek!
anton Bos
Jullie zijn groet en ben zeertevreeden met jullie