JoyJa Rocks
Webshop met betaalbare en handgemaakte edelsteenhangers (wire wrapped, ook sterling zilver), edelsteenarmbandjes en -kettingen en canvas tassen met zelfontworpen designs.
  • Tiny Vossen
    Review voor JoyJa Rocks

Bedankt voor de mooie hanger en het lief briefje erbij en chocolade.
    Ik vind hem erg mooi en ben er heel blij mee 👍

• Melissa
    Geverifieerde klant van JoyJa Rocks

Het was snel en goed geregeld

• Hoe beoordeel je JoyJa Rocks?

• Angela
    Review voor JoyJa Rocks

Snelle levering, ook al weet je wat je besteld het is ook echt een cadeautje om uit te pakken met kleine leuke extraatjes en een persoonlijk berichtje. Super leuk en heel blij met de hangers. Nog mooier dan de foto🤩

• Monique
    Geverifieerde klant van JoyJa Rocks

De hangers zijn supersnel verstuurd, en waren heel mooi verpakt. Ze zien er ook echt prachtig uit, nog mooier dan op de foto's. Ik ben heel blij met deze JoyYa beauties. ♥️

• Jinske Storm
    Review voor JoyJa Rocks

Prachtige zelfgemaakte artikelen maken deze dames met mooie edelstenen. Ik heb inmiddels al een aantal hangers met verschillende edelstenen mogen ontvangen. Goede communicatie en snelle levering.

• Corrina

Mooi armbandje.

• Debbie
    Review voor JoyJa Rocks

Wat een mooie bewerking net stenen.
    Fijne snelle communicatie

• Jasper van Pelt
    Review voor JoyJa Rocks

Mooie kwaliteit van het product en snelle levering

• Hina
    Review voor JoyJa Rocks

Klanten service is echt goed, ik kon gewoon via instagram een bericht sturen voor vragen over een product en kreeg ook extra foto's als ik erom vroeg! (En dit was ongeveer binnen 1 of 2 dagen)
    Vervolgends zijn de verpakkingen echt schattig. De pouches dat wordt gebruikt voor de producten, gebruik ik nu ook voor andere dingen^^
    Ben vooral blij met de producten zelf en de aardige service

• Daisy Stemkens
    Review voor JoyJa Rocks

Inmiddels al een drietal prachtige hangers mogen ontvangen. Super blij ermee ! Bedankt voor de goede en vriendelijke topservice. Ik verheug me nu al op jullie toekomstige juwelen ❤️

• Ingmar

Mooie spullen, goede kwaliteit

• Mirjam Leeuwenkamp
    Review voor JoyJa Rocks

Mooie website en artikelen. Ontving de door mij bestelde ketting snel, keurig en feestelijk verpakt in huis. Goede service.