Jouwmok.nl

Jouwmok.nl

Jouwmok.nl is dé specialist in bedrukte mokken. Voor zowel bedrijven als particulieren biedt Jouwmok.nl de beste kwaliteit bedrukte, persoonlijke mokken. Bij ons bestel je makkelijk & eenvoudig een bedrukte mok; geheel naar je eigen wens. En dit al vanaf 1 mok!
9,4
Filter 292 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 158 met beschrijving

• RO
    Geverifieerde klant van Jouwmok.nl

Het resultaat is mooi en strak. Helemaal prima dus.

• IKKE
    Geverifieerde klant van Jouwmok.nl

Ik had er 11 besteld, en na 3 dagen, werden ze geleverd. Dat kwam omdat Post.nl het had bezorgd, anders had ik ze misschien eerder gekregen, als een andere leverancier het had bezorgd. Mokken uitgepakt, en ze waren goed en stevig verpakt. Ze zagen er mooi uit, ik ben zeer tevreden, qua mok, en de prijs.

• Hoe beoordeel je Jouwmok.nl?

• Shrek
    Geverifieerde klant van Jouwmok.nl

Wat een goeie kwaliteit mok

• Marc
    Geverifieerde klant van Jouwmok.nl

Super snelle bezorging en het resultaat was (is) exact zoals digitaal was aangetoond. Zeer tevreden!

• Zainab
    Geverifieerde klant van Jouwmok.nl

Heb een bestelling geplaatst wat de volgende dag geleverd zou worden. Was een speciale bestelling voor een verjaardag. Had vertraging en kwam dag erna. De hele dag heb ik het in de gaten gehouden om ervoor te zorgen dat ik hem alsnog op tijd binnen zou hebben, kreeg ik een bericht dat hij bij een PostNL afgifte punt was bezorgd, toen de winkel dicht was. Dat betekende dat ik hem een dag later pas zou kunnen ophalen. Dat is 2 dagen vertraging dan wat daadwerkelijk is beloofd. Nu heb ik het cadeautje niet op tijd kunnen geven. Ik ben teleurgesteld in het feit dat er niet gehouden wordt aan de leveringstijd …

Antwoord van Jouwmok.nl

Dag Zainab, wat vervelend dat jouw bestelling niet op tijd is bezorgd. Helaas heeft uw pakket bij PostNL vertraging opgelopen waardoor deze niet op tijd is bezorgd. Het is momenteel druk bij PostNL waardoor er een vertraging kan ontstaan bij het bezorgen. Wij hebben uw bestelling op tijd verwerkt en verzonden, helaas ging het bij PostNL mis. Dit kan verschillende oorzaken hebben waar wij helaas geen zicht en invloed op hebben.

Er kan helaas altijd wat fout gaan bij de bezorging zoals in dit geval bij PostNL. Wij hopen dat de mok wel naar wens was en dat u de mok alsnog heeft kunnen geven.

• Giada Alessia
    Geverifieerde klant van Jouwmok.nl

Hele mooie mok, echt tevreden ermee. De kwaliteit van de foto op de mok is echt uitstekend. P.S, voor de degenen die het niet weten, zet de mok niet in de vaatwasser.

Antwoord van Jouwmok.nl

Dankjewel voor je review Giada! Met de hand afwassen blijft de mok zeker het mooiste:) Veel plezier met je prachtige mok!

• Ronald Wisse
    Geverifieerde klant van Jouwmok.nl

Mooie kwaliteit print, keurige communicatie ook als het even niet loopt zoals het moet.

Antwoord van Jouwmok.nl

Dankjewel voor je review Ronald! Wij wensen je veel plezier met je koffie mok!

• Mirjam van Rossum
    Geverifieerde klant van Jouwmok.nl

Goede kwaliteit foto op de mok en snel geleverd!

Antwoord van Jouwmok.nl

Dankjewel Mirjam :) Veel plezier met je mok toegewenst!

• Geertjen Weijenberg
    Geverifieerde klant van Jouwmok.nl

Heel tevreden over het resultaat.en inderdaad voor 15.00 uur besteld volgende dag in huis

Antwoord van Jouwmok.nl

Hartelijk dank voor uw review Geertjen! Fijn dat u de mok de volgende dag in huis heeft ontvangen

• Kok
    Geverifieerde klant van Jouwmok.nl

Prima product, veel plezier van de beker

Antwoord van Jouwmok.nl

Dankjewel voor je review! Fijn om te lezen dat u veel plezier heeft van uw mok:)

• Betty Welling

Antwoord van Jouwmok.nl

Dankjewel voor de 5-sterren beoordeling Betty :)

• Sandra
    Geverifieerde klant van Jouwmok.nl

Opdruk zag er goed uit, mok werd snel bezorgd en was goed verpakt

Antwoord van Jouwmok.nl

Dankjewel voor de 5-sterren Sandra :) Worden wij blij van! Veel plezier met uw mok gewenst!

• Maurice
    Geverifieerde klant van Jouwmok.nl

Goede prijs echter werd de mok een dag later geleverd dan aangegeven op de site. De dag na het plaatsen van de bestelling stond er een aankondiging op de site dat het langer kon duren dan 1 werkdag. Het was fijn geweest als hierover contact was geweest. Verder prima product, goede prijs en netjes verzonden.

Antwoord van Jouwmok.nl

Dag Maurice, bedankt voor je review. Het is inderdaad een drukke periode waarin wij met minder mensen werken dan normaal; daardoor kan het langer duren. Wij zullen proberen in de toekomst dit beter te communiceren.

• Sylvia
    Geverifieerde klant van Jouwmok.nl

De volgende dag de beker al in huis. Foto en tekst waren duidelijk. Mooi cadeau om weg te geven.

Dankjewel Sylvia!

• Sammie Hagemeijer
    Geverifieerde klant van Jouwmok.nl

De mok ziet er heel goed uit, precies zoals gedesigned. Hij is ook erg snel verzonden!

Antwoord van Jouwmok.nl

Dankjewel voor je review Sammy, goed om te lezen dat alles naar wens is gegaan:)

• Andrea
    Geverifieerde klant van Jouwmok.nl

Mokken zien er goed uit en we zijn ook heel blij met de opdruk.

Antwoord van Jouwmok.nl

Dankjewel voor je review Andrea!

• Meta
    Geverifieerde klant van Jouwmok.nl

Mooie kwaliteit bedrukking en mokken. Prachtig gevuld en verpakt bij bob anx candy in winterswijk.

Antwoord van Jouwmok.nl

Dankjewel voor de mooie review:)

• jana kamps
    Geverifieerde klant van Jouwmok.nl

De mok was snel binnen maar de tekst is lager gedrukt dan hoe ik hem besteld heb… hierdoor ziet het er minder mooit uit maar omdat het een cadeautje was en ze de dag erna dicht waren, heb ik het helaas ook niet aan kunnen passen

• Leonie
    Geverifieerde klant van Jouwmok.nl

Super snelle service, mooi geprint en heel goed verpakt! Alles perfect. Dank jullie wel!

Antwoord van Jouwmok.nl

Dankjewel Leonie; wij zijn blij te lezen dat u tevreden bent met uw bestelling.

• Barbera Rijnja
    Geverifieerde klant van Jouwmok.nl

Het product zag er mooier uit nog dan op de website. De levering was snel en de mokken zaten netjes ingepakt en konden zo per stuk als cadeautje gegeven worden. Kortom, een aanrader als je een origineel cadeau wilt geven.

Antwoord van Jouwmok.nl

Dankjewel Barbera, wat fijn dat alles naar wens is:)