Patricia Rampelberg
Goed al wat ik bestelling is goed voor mijn als ik iets ik heh daar noob aan Groetjes Patricia uit Mechelen waarde voor mijn en het is in orde
John
alles op deze webshop is vele malen duurder dan bij b.v. op TEMU precies dezelfde artikelen maar dan stukken goedkoper !!
Hoe beoordeel je Jouw moment voor innerlijke rust. Inspiratie over Ontspanning, Lifestyle, Ayurveda en Gezonde Voeding?
Lenie De Jong
Prima service en zag er allemaal verzorgd uit!
Antwoord van Jouw moment voor innerlijke rust. Inspiratie over Ontspanning, Lifestyle, Ayurveda en Gezonde VoedingDat horen we heel graag Lenie! Bedankt voor de 5 sterren en het fijne review. Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.
Micheline Golasu
Antwoord van Jouw moment voor innerlijke rust. Inspiratie over Ontspanning, Lifestyle, Ayurveda en Gezonde VoedingTop, we geven door aan onze inpak monniken dat ze weer goed bezig zijn! Fijn dat de bestelling zo snel is geleverd. Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.
Fernanda Best
Snelle levering en goed verpakt.
Antwoord van Jouw moment voor innerlijke rust. Inspiratie over Ontspanning, Lifestyle, Ayurveda en Gezonde VoedingDat hoort ook Fernanda! Onze speciale producten zijn de moeite waard om extra goed te verpakken. We geven de 5 sterren en het compliment graag door aan onze inpak monniken! Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.
Monique Thuijl van
Prima prijs
Antwoord van Jouw moment voor innerlijke rust. Inspiratie over Ontspanning, Lifestyle, Ayurveda en Gezonde VoedingDat horen we graag Monique! Wat goed dat je ons ook 4 sterren geeft zelfs. Enorm bedankt en geniet van je bestelling, tot de volgende keer! Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.
bep broek
zeer goed en netjes
Antwoord van Jouw moment voor innerlijke rust. Inspiratie over Ontspanning, Lifestyle, Ayurveda en Gezonde VoedingWat een fijne review Bep. Veel plezier met je prachtige aankoop en tot de volgende keer! Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.
Wilma Van Gool
Mooie boeken, goede en snelle bezorging en verzorging
Antwoord van Jouw moment voor innerlijke rust. Inspiratie over Ontspanning, Lifestyle, Ayurveda en Gezonde VoedingWat zijn onze boeken over zingeving en ontspanning toch mooi Wilma! We zijn enorm trots dat je ons 5 sterren geeft en dat ook zo ziet! Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.
Johanna
Goede sevuce, snellelevering
Antwoord van Jouw moment voor innerlijke rust. Inspiratie over Ontspanning, Lifestyle, Ayurveda en Gezonde VoedingHeel graag gedaan Johanna. We zullen het snelle levering compliment doorgeven aan onze inpak monniken! Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.
Monique Angèle van de Laar
Mooi cadeau en hier ga ik iemand mee verrassen
Antwoord van Jouw moment voor innerlijke rust. Inspiratie over Ontspanning, Lifestyle, Ayurveda en Gezonde VoedingDat is altijd een top idee! Een bijzonder cadeau valt altijd goed in de smaak bij de ontvanger. Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.
Els Ruiters
Mooie artikelen voor een redelijke prijs. Snelle levering. Ben zeer tevreden met Spiritueelboek.
Antwoord van Jouw moment voor innerlijke rust. Inspiratie over Ontspanning, Lifestyle, Ayurveda en Gezonde VoedingEls, dat horen we graag! Goed dat aangeeft, dat we zo snel leveren. Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.
Ingrid Meeus
Mooie en goede service
Antwoord van Jouw moment voor innerlijke rust. Inspiratie over Ontspanning, Lifestyle, Ayurveda en Gezonde VoedingIngrid, bedankt voor je fijne review. Goed dat je zo tevreden bent over de service van Spiritueel Boek. Mogen we de volgende keer 5 sterren verdienen? Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.
Hans
Mooie sieraden, goede service
Antwoord van Jouw moment voor innerlijke rust. Inspiratie over Ontspanning, Lifestyle, Ayurveda en Gezonde VoedingHans, enorm bedankt dat je onze service als goed aangeeft. Daar zijn we blij mee! We zien je graag terug in onze webshop met prachtige inspirerende producten! Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.
Fred Neesen
Goede info en uitleg
Antwoord van Jouw moment voor innerlijke rust. Inspiratie over Ontspanning, Lifestyle, Ayurveda en Gezonde VoedingDat horen we heel graag, zeker goede informatie is belangrijk. En daar is onze website voor en anders kun je ons altijd mailen! Tot de volgende keer Fred! Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.
Saskia De weerd
Mooie prijzen goede service
Antwoord van Jouw moment voor innerlijke rust. Inspiratie over Ontspanning, Lifestyle, Ayurveda en Gezonde VoedingSaskia enorm bedankt voor de 5 sterren, het maximale! Tot de volgende keer in onze webshop met inspirerende producten! Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.
Anita
Antwoord van Jouw moment voor innerlijke rust. Inspiratie over Ontspanning, Lifestyle, Ayurveda en Gezonde Voeding5 sterren, het maximale. Wat enorm fijn! Goed dat je zo tevreden bent over onze webshop met inspirerende producten Anita. Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.
Carla Frederiks
Snelle levering!
Antwoord van Jouw moment voor innerlijke rust. Inspiratie over Ontspanning, Lifestyle, Ayurveda en Gezonde VoedingCarla, wat fijn 4 sterren. Mogen we weten wat we kunnen doen om die 5e ook mee te pakken bij je volgende bezoek aan onze webshop met inspirerende producten? Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.
Mariëlle
Goede service.
Antwoord van Jouw moment voor innerlijke rust. Inspiratie over Ontspanning, Lifestyle, Ayurveda en Gezonde VoedingDankjewel voor de top 5 sterren en het fijne commentaar op onze service! We geven het aan de inpak monniken door! Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.
Petra Brattinga⁸
Antwoord van Jouw moment voor innerlijke rust. Inspiratie over Ontspanning, Lifestyle, Ayurveda en Gezonde VoedingPetra dat horen we heel graag dat de service goed is! Veel plezier met je bestelling en bedankt voor de 5 sterren, top! Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.
Frans Van der vliet
Product zou binnen 10 dagen geleverd worden na 20 dagen nog niets gehoord bellen kan niet en na mail blijkt het niet te leveren een alternatief aangeboden wat alleen goedkopere zijn iets uitgezocht met het verzoek resterende bedrag terug te storten. Nu weer 3 weken verder nog niets terug gestort
Antwoord van Jouw moment voor innerlijke rust. Inspiratie over Ontspanning, Lifestyle, Ayurveda en Gezonde VoedingFrans, uiteraard hebben we het gelijk uitgezocht. Zoals je weet is er veel gemaild, maar zijn we samen tot een goede oplossing gekomen. Vanmorgen is het resterende bedrag ook direct terug gestort! Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.