Jonger Oranje

Jonger Oranje

Jonger Oranje is het leukste voetbalplatform van Nederland! Met scouts van profclubs krijgen jonge voetballers (jongens en meiden) de kans om hun voetbalkwaliteiten te ontwikkelen en te laten zien op meer dan 200 evenementen in Nederland. Jonger Oranje helpt voetbaldromen waar te maken.
9,1
Filter 2367 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 638 met beschrijving

• Deshawn
    Review voor Jonger Oranje

Geweldige sfeer veel voetbal alles draaide om de kinderen en voetbal voor herhaling vatbaar

• Jabir
    Review voor Jonger Oranje

Mijn zoon is keeper en de training vopr keepers was prima geregeld. Zeker voor herhaling vatbaar

• Hoe beoordeel je Jonger Oranje?

• Brandon
    Review voor Jonger Oranje

Hele leuke dag gehad. Veel geleerd. Erg aardige coaches!

• Kuzey Can

👍🏼⚽️ gezonde generatie!

• S.
    Review voor Jonger Oranje

De oefeningen voor de keepers waren heel erg rommelig, en ook niet volledig gericht op keepers. Het niveauverschil was heel erg groot. Weet niet of de kinderen hier iets van mee hebben gekregen. Want onze zoon heeft een topdag gehad! Maar dit zijn onze bevindingen vanaf de zijlijn.

Beste S.,
    Fijn dat je zoon een topdag heeft gehad!
    Onze keeperstrainers zijn zeer ervaren, dus je bericht verrast ons wel. We gaan het terugkoppelen naar de trainers.
    Dank voor de feedback!

• Ayani Elijah

Geweldig 🤩

Beste Ayani,

Geweldig is een geweldig iets om als feedback te krijgen, dankjewel! 🤩🤩🤩

• Mirac

Als is goed geregeld

Beste Mirac,

yesssssss!
    5 sterren is het maximale, daar doen we het voor!

Dankjewel.

• Henry
    Review voor Jonger Oranje

Veel wachten om weinig te kunnen voetballen....zo jammer. Er zijn veel foto's gemaakt waar vaak meerdere kinderen opstaan. Je kunt ze met een enorm watermerk bekijken. Bestellen kost maar liefst 4,95 euro per stuk. Zo commercieel allemaal.

Beste Henry,

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze feedback te geven.

Hoewel we het niet vaak horen dat mensen teleurgesteld zijn over het aantal minuten dat ze gespeeld hebben, zullen we dit nog duidelijker op de website gaan vermelden in het vervolg. Wachttijd tussen wedstrijden is maximaal 3 wedstrijden, maar meestal maar 2. Als je toevallig nét voor een pauze zit dan voelt het natuurlijk wel langer.

V.w.b. de actiefoto's: deze worden gemaakt door een professionele sportfotograaf. De foto's zijn prachtig en het is volledig je eigen keuze of je ze wel of niet aanschaft. We kunnen ze niet gratis weggeven (of zonder watermerk afbeelden) want we kunnen geen garantie bieden dat iedereen daadwerkelijk gefotografeerd wordt op een dag. Als je de prijzen vergelijkt met bijvoorbeeld een schoolfotograaf dan valt het nog reuze mee waarschijnlijk.

• Sjoerd
    Review voor Jonger Oranje

Leuk voetbal evenement. Nadat mijn zoon door ziekte het toernooi bij Feyenoord niet af heeft kunnen maken, is er een mooi alternatief gevonden bij ARC. Top gedaan en nogmaals bedankt !!

Antwoord van Jonger Oranje

Fijn om te lezen Sjoerd! Dankjewel voor de positieve reactie.

• Jayderell

alles was top

Superrrrrr, dankjewel Jayderell!

• Gary
    Review voor Jonger Oranje

Vind het jammer dat zelfs als je door gaat naar de volgende ronde dat je opnieuw een betaling moet doen.

Hallo Gary,

Dit geven we van te voren aan en ook waarom we hiervoor kiezen. De keuze is namelijk OF iedereen (ook de spelers die NIET doorgaan naar de Finals) meer laten betalen OF alleen de Finalisten. Dat laatste vinden wij eerlijker. De Finals is een volwaardig evenement waar veel mensen bij betrokken zijn en dat kunnen we niet gratis organiseren. We hopen dat je dat begrijpt.

Veel succes en plezier bij de Finals!

• Abel
    Review voor Jonger Oranje

Het was alles goed duidelijk

Hey Abel,

Gelukkig en fijn om te lezen.
    Tot ziens bij Jonger Oranje!

Groet,

• Yessin
    Review voor Jonger Oranje

Organisatie was top. De spelbegeleiders waren super aardig.

Beste Yessin,

Dat vinden wij héél fijn om te lezen.
    Dankjewel!

• Mark
    Review voor Jonger Oranje

We werden goed op de hoogte gehouden via de mail. Ik heb een leuke dag gehad, hele dag lekker voetballen. De dag zelf was hoed geregeld en alles was duidelijk aangegeven

Super Mark!

Dankjewel voor de maximale score.
    Daar doen we het voor!

• Novel
    Review voor Jonger Oranje

Was een leuke ervaring. Het niveau verschil is wel te groot binnen teams. Er zou meer aandacht besteed kunnen worden aan het samenstellen van teams door middel van verplicht je club, niveau, aantal jaar voetbal ervaring etc. door te geven. Jammer dat wij vanwege het koude weer niet het podium zijn opgeroepen. Ik denk dat alle finalisten er zo over denken.

Hallo Novel,

Dankjewel voor je feedback. Wij willen ook het allerliefste iedereen letterlijk het podium bieden. Maar als het echt heel erg koud of nat is, dan kiezen we er in uitzonderlijke gevallen voor om de prijsuitreiking te schrappen. In het belang van alle deelnemers. Wij begrijpen dat dit heel sneu is voor de Finalisten, alleen jammer genoeg kan het soms echt niet anders. We hopen dat je hier begrip voor hebt.

• Hermon
    Review voor Jonger Oranje

We vonden leuk dat iedereen de kans kreeg om te spelen

Hé Hermon,

Bedankt voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat dit goed ging. Dat vinden wij erg belangrijk. Hopelijk tot een volgende keer bij Jonger Oranje!

• Duuk

Prima

Hé Duuk,

Bedankt voor de mooie review! Hopelijk tot een volgende keer bij een van onze talentendagen.

• Abderrahmane
    Review voor Jonger Oranje

Geweldig georganiseerd, en een heel leuk voor de jongens en kunnen ze ook ontwikkelen van de ervaring

He Abderrahmane,

Bedankt voor deze mooie review. We zijn blij om te horen dat de jongens een leuke dag hebben gehad. We zien ze graag in de toekomst weer!

• Jaime

Ik vond het geweldig!

Hi Jaime,

Wat leuk om te horen! Bedankt voor deze mooie review. Hopelijk zien we je nog een keer bij Jonger Oranje.

• Jonathan
    Review voor Jonger Oranje

Heel leuk en goed georganiseerd. Alles mooi op tijd ook.

He Jonathan,

Dankjewel en top dat je het leuk hebt gehad! Hopelijk zien we je snel weer terug.