Jonger Oranje
Evan
Goede sfeer en goed georganiseerd
Antwoord van Jonger OranjeHii Evan, super bedankt voor deze mooie review!! We zijn erg blij om te lezen dat het is bevallen. Hopelijk zien we je snel weer een keer. Met sportieve groet, Dion van team Jonger Oranje
Noelle
Al met al een ontzettend, leuke ervaring!
Antwoord van Jonger OranjeHey Noelle, wat top om te horen dat je het leuk hebt gehad tijdens de talentendag!! Hopelijk zien we je een volgende keer weer. Met sportieve groet, Dion van team Jonger Oranje
Hoe beoordeel je Jonger Oranje?
Robin
Top service, goed geregeld tijdens talentendag bij Zvv Pelikaan in Zwijndrecht. Fijne en vriendelijke begeleiders.
Antwoord van Jonger OranjeHi Robin, bedankt voor de 5-sterren en de lovende woorden!! Hier worden wij altijd heel erg blij van. Hopelijk zien we je gauw weer een keer terug, graag tot dan. Met sportieve groet, Dion van team Jonger Oranje
Jordy
Geweldig goed georganiseerde dag. Alles voor de voetballertjes, super goed.
Antwoord van Jonger OranjeHi Jordy, hartstikke bedankt voor de 5-sterren en de lovende woorden!! Wij zijn altijd heel blij om dit te lezen. Hopelijk zien we jullie snel weer een keer terug. Met sportieve groet, Dion van team Jonger Oranje
Levi
leuke dag!
Antwoord van Jonger OranjeHeyy Levi, hartstikke bedankt voor de 5-sterren!! Wat goed om te horen dat je een leuke dag heb gehad. Hopelijk tot een volgende keer. Met sportieve groet, Dion van team Jonger Oranje
Damian
Perfect
Antwoord van Jonger OranjeHey Damian, hartstikke bedankt voor de 5-sterren!! Dit is het mooiste wat we kunnen horen, fijn dat het is bevallen. Hopelijk zien we je snel weer. Met sportieve groet, Dion van team Jonger Oranje
Damin
Leuk georganiseerd
Antwoord van Jonger OranjeHey Damin, bedankt voor de 5-sterren en de mooie woorden!! Daar zijn we erg blij mee. Hopelijk zien we je bij een volgende talentendag. Met sportieve groet, Dion van team Jonger Oranje
Meron
Het was een leuke dag en me zoon is ook nogeens geselecteerd, dus dat was super. We wachten nu nog op de uitnodiging.
Antwoord van Jonger OranjeHai Meron, hartstikke bedankt voor de 5-sterren!! Wat superr om te horen dat hij een leuke dag heeft gehad en geselecteerd is, gefeliciteerd. Als het goed is is de uitnodiging onderhand binnen gekomen. Tot snell. Met sportieve groet, Dion van team Jonger Oranje
Myron
Super leuke voetbal dag!
Antwoord van Jonger OranjeHey Myron, hartstikke bedankt voor de 5-sterren!! Topp om te horen dat je een leuke dag hebt gehad. Met sportieve groet, Dion van team Jonger Oranje
Anass
Goed georganiseerd
Antwoord van Jonger OranjeAnass!! Bedankt voor de 4-sterren en de lieve woorden. Hopelijk zien we je snel terug bij een volgende keer. Met sportieve groet, Dion van team Jonger Oranje
Milas
Was een leuke dag.
Antwoord van Jonger OranjeHeyy Milas, superr bedankt voor de 5-sterren!! Goed om te horen dat je hebt genoten. Graag tot snel. Met sportieve groet, Dion van team Jonger Oranje
Omar
Leuke dag gehad.
Antwoord van Jonger OranjeHi Omar, hartstikke bedankt voor de 4-sterren!! Superr om te horen dat je hebt genoten, daar zijn wij erg blij mee. Hopelijk tot een volgende keer. Met sportieve groet, Dion van team Jonger Oranje
Perwer
Goed en de beste toernooi voor de kinderen het is genieten
Antwoord van Jonger OranjeHai Perwer, bedankt voor de 5-sterren en de hele mooie woorden!! Superr om te horen dat jullie hebben genoten. Hopelijk zien we jullie snel weer. Met sportieve groet, Dion van team Jonger Oranje
Danley
Geweldig georganiseerd, hele leuke dag & de scouts gaan niet af van 1 moment lopen de gehele dag langs. Top gedaan!
Antwoord van Jonger OranjeDanley!! Hartstikke bedankt voor de 5-sterren en de mooie woorden. Wat super om te horen dat jullie een leuke dag hebben gehad en de scouts nemen inderdaad de hele dag de tijd om de talenten te bekijken. Graag tot een volgende keer weer. Met sportieve groet, Dion van team Jonger Oranje
Bart kzr
Goede communicatie en alles top geregeld..!
Antwoord van Jonger OranjeHii Bart kzr, superr bedankt voor de 5-sterren en de positieve woorden!! We zijn erg blij om te horen dat het goed is bevallen. Hopelijk tot snel weer. Met sportieve groet, Dion van team Jonger Oranje
Imogen
Goede support en ondersteuning bij bepalen krachtsverhouding jongens vs meiden.
Antwoord van Jonger OranjeHi Imogen, hartstikke bedankt voor de 4-sterren en de mooie woorden!! We zijn erg blij om te horen dat het goed is bevallen. Hopelijk tot een volgende keer. Met sportieve groet, Dion van team Jonger Oranje
Stig
Als keeper aangemeld en de training werd gegeven door een goede keepersschool. Positief en opbouwend!
Antwoord van Jonger OranjeHai Stig, bedankt voor de 5-sterren!! Topp om te horen dat je hebt genoten van de keepersdag en je blij was met de keepersschool. Daar zullen ook zij erg blij mee zijn ;) Hopelijk tot een volgende keer. Met sportieve groet, Dion van team Jonger Oranje
Mohamed
Super leuk toernooi
Antwoord van Jonger OranjeHai Mohamed, bedankt voor de 5-sterren en wat super om te horen dat je het leuk hebt gehad!! Daar worden wij altijd erg blij van. Hopelijk zien we je snel weer. Met sportieve groet, Dion van team Jonger Oranje
Ravi
Super leuke dag!
Antwoord van Jonger OranjeHii Ravi, wat leuk om te horen dat je hebt genoten! Dat vinden wij altijd fijn om te horen en bedankt voor de 5-sterren. Met sportieve groet, Dion van team Jonger Oranje
Chris
Geweldige voetbaldag met veel korte partijtjes
Antwoord van Jonger OranjeHi Chris, superr bedankt voor de 5-sterren!! Topp om te horen dat je hebt genoten. Daar vinden wij altijd fijn om te lezen. Hopelijk tot een volgende keer. Met sportieve groet, Dion van team Jonger Oranje