Johnsportshop
Onze winkel is toonaangevend op het gebied van exclusieve items zowel in sport als in fashion. Wij zijn gespecialiseerd in Wintersportkleding, Golf, Badmode, Fitnesskleding en vrijetijdsmode.
Wij hebben een veelzijdig aanbod van ruim 100 topmerken in zowel A-merken als B-merken. Daarvoor is onze winkel geschikt voor de liefhebbers van high-end fashion, maar ook voor wie van top kwaliteit houdt, maar iets minder uit wilt geven! Wij verkopen merken zoals Parajumpers, Peutery, Bogner, Fusalp, Goldbergh, Woolrich, enz. Mede door deze exclusieve merken behoren wij tot dé specialisten op het gebied van luxe sport- en winterkleding.
Onze winkel is gelegen in Tilburg naast de bekende snelweg A58 en achter de bioscoop ‘Pathé/Euroscoop Tilburg’. U kunt bij ons voor de winkel parkeren op P5, waarbij u het eerste uur gratis parkeert. Als u wat langer komt shoppen, geen probleem, dan betaalt u na het eerste uur een tarief van €2,20 per dag. Tevens zijn er twee andere sportzaken gevestigd in ons gebied: Sportief & Wilkin Sports & Motorkledingcentrum.nl. Daarnaast zitten wij vlakbij de Jumbo Food markt, de Irene Würst Ijsbaan & Sporthal T-Kwadraat.
Komt u gezellig bij ons langs? Wij helpen u graag.
Professor Goossenslaan 24, 5022DM, te Tilburg.
Marieke
Snelle correcte service en levering!
Marleen
Hoe beoordeel je Johnsportshop?
Tamara Schults
Snelle levering ! -
Sjon
Snel geleverd
Raudhi Ohorella
Top winkel, top service
Bas Snoek
Top geregeld, hoor graag wanneer jullie meer mooie acties hebben
M.m. Van den Berg
Snelle levering!
Eric Steenvoorden
Bestelling stond snel klaar. Bij ophalen nog even goede uitleg over de werking gehad. Vriendelijk en servicegericht personeel.
Cindy Bastiaansen
Prachtige jas en snelle levering
Dolf .
Supersnelle levering. Keurig verpakt en duidelijke communicatie.
marc
Gewoon goed
Claudia
Prima snelle levering
Stefan Mechura
Really fast delivery
MLT Meij
Mooi shirt van UA, correcte levering, prima prijs. Ik kom zeker terug.
Corine
Snelle levering en netjes verpakt
Rosalie
Snel geleverd; Beste prijs; fantastisch product
Marc Mewe
Snelle levering. Product conform website.👍🏻
Patricia Van Blitterswijk
Prachtige pakken besteld, supersnel geleverd en met zorg verpakt, top!
nathalie Schoofs
Verkeerde artikel werd geleverd ….. en moet zelf de terugzending betalen …..
Jasper
Snel besteld en snel geleverd! Super service dus.