Jensen Family Shop
Met merken zoals: Persival, D-zine, Ravagio, Unlocked, Bakkaboe, Flinq, So Soire, City Life, Lizzi Lou, Stonecast en nog veel meer.
J.
Jannie
Snelle correcte service
Hoe beoordeel je Jensen Family Shop?
Trees
Duurde lang en verzendkosten hoog als je het thuis wil laten bezorgen
Klaas
Mijn bestelling was te groot , ik mocht ze niet in de winkel omruilen voor een maat kleiner. Nu zit ik met 2 vesten waar ik niets aan heb , erg jammer.
JosA
Prima service
mam
snelle verzending, duidelijke informatie waarom het pakket niet meteen geleverd werd.
Jeltje
Telefoontje dat de artikelen in de winkel klaar lagen.
Tineke
Mooie en goede kwaliteit kleding.
JL
Perfecte pasvorm bij de bestelde kleding
Mike
Snelle levering en goede kwaliteit kleding
Martina NL
Moest op bestelling erg lang wachten. Kleding is heel anders dan ik besteld had. De fotos komen niet overreen met de zending. Een retour formulier aangevraagd. Wordt niet op gereageerd ☹️
A de Ruijter
Snelle verzending!
Geen!
Bestelling zou, volgens mail die ik kreeg, op 27 december onderweg! zijn. Eerst op 2 jan arriveerde de bestelling. Bestelling bleek helemaal niet onderweg te zijn, dat betreft slechts een standaard formulering zo werd mij verteld in een standaard mail. Dit zet de klant op het verkeerde been. Tip: geef goede en courante info over aankomst bestelling.
Maja
Het duurt heel lang voordat het bezorgd word helaas
kwaliteit
Had met een fashioncheque iets gekocht op de webwinkel. ben erg tevreden mee.is goede kwaliteit.
Cornelia
Super geregeld ,ook de terug breng service.
Netjes gebracht en keurig opgevouwen en ingepakt ... -
Kikkert
Goede
Janny Feddema
Heel netjes ingepakt met een kaartje van Wendy dikke prima
Tineke
Snelle levering, goede communicatie, netjes verpakt.
Juul
Prima kwaliteit prijs verhouding.
Netjes verpakt ontvangen.