Jeletvin
Lucia serra
Wat een top team
Super leuke wijnproeverij gehad -
Marjolein
We hebben de zomerbox geproefd. De 6 wijnen waren ontzettend leuk om te proberen. Er was een mooie variatie in het type wijnen en van goede kwaliteit (niet geheel onbelangrijk). Leuk om zo verrast te worden.
De beschrijvingen bij de wijnen zorgen ervoor dat je weet wat je voor je hebt.
Al met al een aanrader! -
Hoe beoordeel je Jeletvin?
Richtje Hiemstra
Super levering en heerlijke wijn
Bram
Erg leuke wijnproeverij gehad. Jonge jongens met passie voor wat ze doen. Aanrader!
Van Lelyveld makelaardij
Goed bereikbaar, kunnen snel schakelen, vlotte levering en zo leuk ook zijn de beschrijvingen bij de wijn.
Gertjan
Fantastische wijnen voor een leuke prijs! Goed verhaal en enthousiaste ondernemers. Vanaf nu ons vaste adres voor wijn.
Grietje Yska
Wijnproeverij aan huis gehad. Erg leuk opgezet, veel kennis van de wijnen en ook nog leerzaam. Fijne wijntjes en erg lekkere hapjes erbij. Een echte aanrader !
Heidi
Leuke en gezellige jongens, weten veel vragen netjes en kundig te beantwoorden!👌
Martijn
Enthousiast, kundige praatjes en moker lekkere vinos
Tim Hoekstra
De mannen van Jeletvin zijn bedreven ondernemers met een passie voor goede wijnen. Tijdens onze wijnproeverij hebben zij ons kennis laten maken met fantastische wijnen van kleinschalige wijnboeren uit Spanje, Frankrijk en Italië. De manier waarom zij met enthousiasme over wijn kunnen vertellen is aanstekelijk.
Steffen Bruinsma
Goede wijn met een uitstekende service
Hugo A
Erg blij met mijn keuze! Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een goede wijn of advies.
Leen
Goed advies en uiteraard lekker wijntje
Antwoord van JeletvinGoed om te horen, bedankt!
Dorine Lycklama à Nijeholt
Heerlijke wijn, voor een fijne prijs en een goed service!
Antwoord van JeletvinBedankt voor je review Dorine!