Jeha de Meubelconcurrent
mirelle
Supermooie bank gekocht, krygt gebak bij de koffie😁. Bank werd bezorgd en netjes in elkaar gezet!
P Setten
Lange wachtijd op mijn tweede bestelling
Hoe beoordeel je Jeha de Meubelconcurrent?
e kleiboer
ik heb 10 oktober al besteld meerdermalen gebeld en gemaild
je word steeds weer met andere verhalen -
Annie Benjamins
Mooie lamp heel blij mee
Ron Teunissen
Mooie tweedelige salontafel brons, kwaliteit is prima, goed verpakt en snel geleverd!
Tevreden klant
Mooi product voor weinig geld
Annemiek Sterenberg
Mooi schilderij. Goede service
Henk Koenderink
Communicatie over verzending en levering kan beter
Yuri de Vroom
Twee prachtige bar krukken besteld. Helaas was er 1 beschadigd. Kon dit snel melden bij de klantenservice. Ze kwamen meteen met een oplossing. Heel fijn! Erg tevreden hoe ze klantgericht en zonder moeilijke processen ons hebben ontzorgt.
Henk de Wolf
Voor de koopprijs, heel stevige fauteuils ik ben
meer dan tevreden -
Stan L
Voldoet helemaal aan de verwachting.
Maria Ouwinga
Mooie stoelen zitten goed
Ingrid
Goede service, werd netjes gebeld dat mijn bestelling veel langer ging duren dan de 5 tot 8 werkdagen. En heel fijn dat het meubel toch nog 6 weken eerder kwam dan de planning was. Zeer tevreden over onze mangohouten sitetable . Houd er rekening mee dat de levering op de waddeneilanden een dag later is dan de leverdatum aangeeft.(staat ook netjes vermeld).
Tjip
Goede prijzen
Munsel
De verkoopster was een aardige dame. Kwaliteit van de bank is ook goed. Maar het zou de verkopers sieren de klant te vertellen dat wanneer er getekend is, dat je dan niet meer van de koop af kan. Dat gaat je dan 30% van de aankoopwaarde kosten. Lijkt mij wel zo eerlijk dat te vermelden voordat de klant tekent
Maja
Geweldige service
Y de Vries
Snelle levering. Perfect
jeanet
Fijn geholpen, mooie eetkamerstoelen gekocht, waren in het verre verleden al tevreden klant en zijn nu blij dat we de winkel "terug gevonden" hebben.
Sharbel Saliba
Mooie prijzen en goede service
Dorien
Fijn contact in de winkel! Ze staan voor je klaar en willen je met alles helpen! Mooie tafel gekocht, netjes!