JCshrimps
Gerie v. Doesburg
Ik ben blij met de slakjes, ik kreeg er een paar extra (erg lief) Mijn kleinzoon vind ze ook erg leuk, hij heeft bij ons een kleine aquarium met gupjes en nu ook een paar slakjes, hij mag ze zelf verzorgen maar de dagen dat hij niet bij mij is zorgt deze oma heel goed voor ze, ikzelf heb een 110 liter bak waar de andere slakjes inzitten heb wel een vergrootglas nodig om ze te vinden hahaha maar ze gaan nog groeien. Ik ben erg tevreden oja er zat ook een zakje slakkenvoer bij. Top !
Annelies Schraa
Geweldig zoals jullie met mij mee gedacht hebben. Goede service, snelle levering en mooie gezonde slakjes ontvangen.
Hoe beoordeel je JCshrimps?
Jordn Bois d’Enghien
Goede informatie gekregen en snel en verzorgd ontvangen!
Mark
Super service en kennis van zaken, Hele lieve mensen!
Judith
Zoals iedere keer vanaf het bestellen tot en met het ontvangen, alles in orde.
Margriet
Garnalen snel en in goede orde ontvangen 👍🏻🙂
Martin Jonker
Uitstekend geholpen, fijn en snel contact. Prima levering!
Antwoord van JCshrimpsHartelijk dank voor deze geweldige 5-sterren review. Veel plezier van uw bestelling! 🦐
Marielle Oranje
Gezonde garnalen en prima service! Zou er zo weer kopen.
Antwoord van JCshrimpsHartelijk dank voor deze mooie 5-sterren review! Veel plezier van uw bestelling en hopelijk tot de volgende keer! 🦐
Christophe
Altijd de leveringen super snel bezorgd. Dieren zonder verlies tijdens transport. En bovenop zijn het PRACHTIGE en gezonde dieren. ECHT WEL EEN AANRADER
Antwoord van JCshrimpsHartelijk dank voor deze geweldige 5-sterren review en de mooie complimenten. Veel plezier van uw bestelling en graag tot de volgende keer! 🦐
M Waals
Ik haal hier altijd mijn voer voor de garnalen en soms wat garnalen om weer wat nieuw DNA toe te voegen aan mijn eigen groep.
Garnalen zijn gezond, en het voer van JCSchrimps, daar zijn ze dol op. Top!
Ben blij met jullie ga zo door!
Antwoord van JCshrimpsHartelijk dank voor deze geweldige 5-sterren review en de mooie complimenten. Uiteraard heel erg graag gedaan. Veel plezier van uw bestelling en tot de volgende keer! 🦐
Theo Hellenthal
Altijd een keurig verzorgde verzending met alle dieren in goede conditie
.Antwoord van JCshrimpsHartelijk dank voor deze mooie 5-sterren review! Veel plezier van uw nieuwe dieren! 🦐
Karin
Duidelijke site, snelle levering
Antwoord van JCshrimpsHartelijk dank voor deze 5-sterren review! Veel plezier van uw bestelling! 🦐
Margot Van hummel
Snelle levering, fijn contact
Antwoord van JCshrimpsHartelijk dank voor deze mooie 5-sterren review! Veel plezier van uw bestelling! 🦐
Jeroen van Ooijen
Super winkel, snel verstuurd
Meggy
Snelle levering, goede communicatie.
Liselotte Poelemans
Snelle levering! Alle diertjes zijn levend en wel aangekomen! Plantjes waren van top kwaliteit! Fantastische communicatie! Ik kan ze enkel aanraden!
Antwoord van JCshrimpsHartelijk dank voor deze mooie 5-sterren review met mooie complimenten! Uiteraard graag gedaan. Veel plezier van uw bestelling en hopelijk tot ziens!🦐
Rick van Tol
Je wordt altijd goed persoonlijk geholpen via whatsapp. ze denken goed met je mee en hebben veel kennis van wat ze doen. Altijd een goed gevoel bij gehad!
Antwoord van JCshrimpsHartelijk dank voor deze mooie 5-sterren review en fijne complimenten! Uiteraard graag gedaan. Veel plezier van uw bestelling! 🦐
August van Rijn
Blijft een topper
Antwoord van JCshrimpsHartelijk dank voor deze mooie 5-sterren review! 🦐
P Horneman
Mooie prijzen en goede snelle service!
theo Stevens
Goede kwaliteit garnalen en planten ben erg blij mee
Antwoord van JCshrimpsHartelijk dank voor deze mooie 5-sterren review! Uiteraard graag gedaan. Veel plezier van uw bestelling! 🦐