JANNA LOUISE AMSTERDAM

JANNA LOUISE AMSTERDAM

Een luxe huidverzorgingsmerk dat staat voor natuurlijke schoonheid en welzijn. Geïnspireerd door de rijke geschiedenis en moderne elegantie van Amsterdam, combineert Janna Louise innovatieve formules met zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige ingrediënten.
cosmetica schoonheidsspecialist schoonheidsspecialiste
  • Silvia
    Geverifieerde klant van JANNA LOUISE AMSTERDAM

Fijne producten. Met de oogcreme zie ik mijn wallen verminderen.
    Snelle levering. Aanrader.

Goedemorgen Silvia,
    Hartelijk dank voor de mooie woorden. Wij wensen je nog een stralende dag toe. 🌻🌞

• Sonja.P

Fijne producten

Hallo Sonja, hartelijk dank voor je mooie bericht ❤️

• Hoe beoordeel je JANNA LOUISE AMSTERDAM?

• Sophie v.d. B.
    Review voor JANNA LOUISE AMSTERDAM

Ik ben zo blij dat ik de SPF van Janna Louise heb ontdekt! De crème is licht en trekt snel in zonder een vettig laagje achter te laten, wat perfect is voor mijn gemengde huid. Werkt ook top onder make-up, zonder witte waas of irritaties, zelfs op mijn gevoelige huid.

Ik heb deze SPF meegenomen op vakantie naar Zuid-Frankrijk, waar de zon behoorlijk fel kan zijn. Zelfs na dagenlang zonnen had ik geen last van verbranding of irritatie. Dit is nu mijn go-to zonnebrandcrème, en ik ga zeker opnieuw bestellen!

Antwoord van JANNA LOUISE AMSTERDAM

Hi Sophie, wat een mooie woorden en zo fijn dat je er zo blij mee bent.

Wij wensen je nog een stralende dag toe 🌻🌞

• Emma. B

Aanrader!
    Mijn huid is erg gevoelig voor de zon, dus ik was op zoek naar een goede SPF. Deze crème doet echt wat hij belooft! Mijn huid blijft de hele dag beschermd en voelt niet vet aan. Ik ben helemaal tevreden.

Antwoord van JANNA LOUISE AMSTERDAM

Wat fijn om te horen Emma, dank voor je mooie woorden.

Wij wensen je nog een fijne dag toe. 🌻🌞