Isodeco Wanden & Vloeren

Isodeco Wanden & Vloeren

Wandpanelen met echt reliëf & vloeren van de hoogste kwaliteit. De wandpanelen zijn eenvoudig te monteren en geschikt voor alle binnen en buiten muren. In natuursteen, baksteen, marmer, hout of beton. Vloeren bieden wij aan als Plank, Visgraat of Betonlook variant, Grootste van Europa!
9,2

• Marietienne
    Review voor Isodeco Wanden & Vloeren

Site goed in elkaar gezet, alles goed beschreven en nu een leuke prijs. Was ons tweede project, eerst de keuken nu het toilet. Reuze mooie producten en snel geleverd. Goed verpakt.

• San
    Review voor Isodeco Wanden & Vloeren

Leuke mozaiek tegeltjes. Ziet er tof uit! Levering en service zijn netjes. Tegeltjes zijn helaas niet of nauwelijks te snijden. Dat vond ik jammer.....

• Hoe beoordeel je Isodeco Wanden & Vloeren?

• jaapjan
    Review voor Isodeco Wanden & Vloeren

Mooie prijs en prima resultaat. De platen zijn erg makkelijk te verwerken waardoor je een mooi resultaat krijgt. Zelfs door een onervaren klusser als ik overigens.

• LN
    Review voor Isodeco Wanden & Vloeren

Bestelling liep vlotjes. We hebben de hexagon zelfklevende tegels op een wand geplakt. Let op, ze zijn niet te corrigeren, als ook maar een klein deel plakt, zijn ze niet meer te verschuiven. Verder werk je zonder voeg. Omdat de tegels niet exact dezelfde maat hebben ga je vanzelf scheef plakken, dus er ontstaan bekoorlijke kieren tussen de tegels. Aangezien ze met geen mogelijkheid meer los gaan moet ik de ontstane kieren maar gaan dichtkitten.

• Jean-Paul

Super snelle levering

• Louis van der Lee
    Review voor Isodeco Wanden & Vloeren

Opgehaald, de plaatjes op een nette manier onder mijn Chalet geplaatst, rok.
    Een prachtig gezicht.

• Joran
    Review voor Isodeco Wanden & Vloeren

Verzending kon niet geannuleerd worden terwijl het pakket nog bij dit bedrijf aanwezig was.

• Henk
    Review voor Isodeco Wanden & Vloeren

plaatdikte klopt niet,ze zouden 2,5mm dik moeten zijn en dat zijn ze niet.
    ze waren minimaal 1mm te dun en waren ook niet recht

• Anouk
    Review voor Isodeco Wanden & Vloeren

Bestelling vlot geleverd en zeer tevreden over het product. Het resultaat is erg mooi geworden voor relatief weinig geld. Zeker een aanrader. Ook zijn ze erg klantvriendelijk. Zeker weten een aanrader. Ik zou hier zeker nog eens bestellen.

• Theo Martens
    Review voor Isodeco Wanden & Vloeren

Naar aanleiding van ons bezoek aan de showroom (een walhalla aan keuze)
    viel ons op de vriendelijkheid van het personeel .Bij thuiskomst gelijk besteld zelfs al voor de tweede keer ook telefonisch zeer vriendelijk.
    Kortom een zaak waar we zeker terug gaan komen.

• Guido
    Review voor Isodeco Wanden & Vloeren

Correcte en snelle levering.

• Eric
    Review voor Isodeco Wanden & Vloeren

Heel mooi produkt, makkelijk aan te brengen.

• Mark
    Review voor Isodeco Wanden & Vloeren

Mooi spul en het aller mooiste is dat ze met een onhafhankelijke decoratie montage samen werken die al het montage werk doen voor de mensen die het niet kunnen of niet willen doen. Het is wel iets duurder dan een klusjesman maar ze leveren top kwaliteit met monteren en komen hun afspraken na. En je betaald pas als de klant tevreden is.

• Patricia
    Review voor Isodeco Wanden & Vloeren

Prachtige showroom. Zeer goeie service en genoeg keus. Wij hebben onze wandpanelen bij Isodeco besteld en zijn erg blij met onze aankopen. Wij komen zeker weten terug!

• Erkan Tokgozlu
    Review voor Isodeco Wanden & Vloeren

Toen ık ın de showroom was in Ridderkerk werd ik goed geholpen. Toen ik te veel over had mocht ik dit terugbrengen en kreeg ik netjes mijn geld terug. Top service!

• Arnold
    Review voor Isodeco Wanden & Vloeren

Kunststof tegels voor mijn nieuwe keuken waren gemakkelijk te plaatsen. Ziet er erg fraai uit en maken mijn keuken echt "af". Aanzienlijk minder werk dan bij gebruik van echte tegels en als je geen 2 linker handen hebt kun jij dit zeker zelf doen. Overigens ook nog voor een relatief lage prijs.

• Jaques

Goede service ,mooie kwaliteit,

• WeddingStyles
    Review voor Isodeco Wanden & Vloeren

De bestelde mozaÏktegeltjes waren snel binnen en zijn heel mooi.
    We hebben onze balie en de toilet mee versierd en het resultaat is geweldig!

• Oxana
    Review voor Isodeco Wanden & Vloeren

De muur zit er mooi uit met Baksteenstrip 3D Wandpaneel EPS Barok Cloudy.

• Budget caraudio
    Review voor Isodeco Wanden & Vloeren

mooie frisse winkel, met veel keuzes. had advies nodig en heb ik zeker goed gekregen, duidelijke uitleg onder het genot van een kopje koffie. Ga zeker na overleg met partner de bestelling plaatsen.