Intershades
Op zoek naar zonwering? Dan ben je bij Intershades aan het juiste adres! In onze webshop bestel je snel nieuwe screen- of zonneschermdoeken! Daarnaast zijn wij ook officiële dealer van screens, zonneschermen, rolluiken, rolgordijnen, horren, jaloezieën en vele producten meer.
zonwering horren
9,7

• Greetje
    Geverifieerde klant van Intershades

Goed assortiment, prima levering en zeer vriendelijke klantenservice!

• Carmelo Puma
    Geverifieerde klant van Intershades

Perfecte service. Vriendelijke hulp bij het bestellen en snelle levering.

• Hoe beoordeel je Intershades?

• A. de Jager
    Geverifieerde klant van Intershades

Mooi product, past exact.
    Duidelijk instructiefilmpje voor de montage.
    levering duurde wel vrij lang, maar dat nemen we op de koop toe.

• Ton
    Geverifieerde klant van Intershades

Ik had klemveertjes nodig voor de hor. Ik had het de ene dag besteld en twee dagen daarna in huis. Pasten goed.

Beste Ton,

Bedankt voor je mooie review! En wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met jouw nieuwe klemveertjes!
    We helpen je altijd met veel plezier.

• Fris Leipoldt

Perfect

Beste Fris,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met jouw nieuwe plisse's. We hopen dat je er veel plezier van hebt!

• Glenn Bergfeld

Erg goede kwaliteit!!

Beste Glenn,

Bedankt voor je leuke beoordeling en wat fijn dat je zo tevreden bent over de goede kwaliteit! Heel veel plezier ermee en wie weet tot ziens!

• Harry Hansen

Produkt prima afgeleverd.
    Het betrof een luifel voor de camper en die paste dus niet door de zoom aan beide kanten. Nergens op jullie site stond vermeld, dat dit produkt niet bestemd is voor camperluifels.
    En nu zit ik met een prima luifeldoek, waar ik niets mee kan.
    M.vr.gr.
    Harry Hansen

Beste Hans,

Bedankt voor je beoordeling. Uiteraard vervelend dat het product niet is wat je er van had verwacht. De zonwerende doeken die wij aanbieden zijn geschikt voor zonwering aan een gebouw. Wij bieden het niet als dusdanig aan dat het ook geschikt zou zijn voor een camper. Daarbij hebben we ook bij de productspecificaties staan dat het doek standaard in verticale banen gestikt wordt (rolbreedte 1200 mm), met aanvullende foto's van hoe het afgewerkt wordt. Omdat onze zonneschermdoeken standaard rondom gestikt worden en in banen gestikt worden is het inderdaad te dik voor in een camperluifelcassette. Doeken van camperluifels, zoals ook jouw oude doek, zijn doorgaans naadloos en vaak ook van andere typen materiaal. Hadden we van te voren geweten dat je het wilde gebruiken voor een camper, dan hadden we je dat uiteraard laten weten dat dit hoogstwaarschijnlijk niet zou gaan passen vanwege de confectie van dit doek. We hopen dat het desondanks is gelukt om het doek te vermaken zoals je van plan was, zodat je het alsnog kunt gebruiken en lekker in de schaduw kunt zitten.

Laat het gerust weten aan ons als je nog vragen hebt hierover.

• Gijs Hardenbol

Goed pro

Beste Gijs,

Bedankt voor je mooie review! Van die vijf sterren gaat ons team stralen. We hopen dat jij veel plezier hebt van jouw bestelling.

• Fred
    Geverifieerde klant van Intershades

Scherp geprijsd en vrolijk makende service. Je zit best een paar dagen te wachten tot je nieuwe doek binnen is, dus dan is het leuk om af en toe een bericht te krijgen om je “warm” te maken tot het zover is. Kwaliteit is ook prima en het persoonlijke berichtje bij levering is superleuk!

Beste Fred,

Bedankt voor je super leuke en mooie review! Wat super om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze service en onze mailtjes! Wij vinden service en contact met onze klanten erg belangrijk. Het maakt ons altijd blij om te lezen dat dit zo warm ontvangen wordt! We hopen dat je nog veel plezier hebt van jouw bestelling!

• Roberto Pasteuning
    Geverifieerde klant van Intershades

Mooie prijzen en goede service

Beste Roberto,

Bedankt voor je mooie review! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en onze producten en prijzen. We zetten ons altijd in om de beste kwaliteit zonwering en raamdecoratie te leveren tegen de scherpste prijs. We hopen dat jij geniet van jouw bestelling!

Intershades

• Jop
    Geverifieerde klant van Intershades

Twee losse doeken besteld. Duidelijke handleidingen zowel voor het bestellen als het plaatsen van de doeken. Doeken zijn netjes afgewerkt.

Beste Jop,

Bedankt voor je mooie review! Wat super om te lezen dat jij zo goed uit de voeten kan met onze handleidingen. We hebben ze zo gebruiksvriendelijk mogelijk ontworpen! Wij zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over onze bestelservice en natuurlijk jouw nieuwe doeken! We hopen dat jij nog vele heerlijke zomers geniet van jouw nieuwe zonwering!

• David Werbrouck
    Review voor Intershades

Na 3 jaar 2 zonweringdoeken met tourniquets te gebruiken, kan ik oordelen dat het heel goede kwaliteit is. Ze scheuren nergens. De klantvriendelijkheid en service is top. Zeer zeker een uitstekende aankoop. Dank aan alle medewerkers van Intershades.

Beste David,

Wow! Bedankt voor je super mooie review en het super toffe compliment! Wat super om te horen dat je al zo lang tevreden bent met jouw zonwering. En wat een super mooi compliment voor ons service team! Wij staan uiteraard altijd met veel plezier voor onze klanten klaar. En we doen altijd ons best om met de beste service, de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs te kunnen leveren. We hopen dat je nog veel meer jaren geniet van jouw zonwering!

• Herbert
    Geverifieerde klant van Intershades

Goed product en geheel conform verwachting geleverd. Kan niet beter.

Beste Herbert,

Bedankt voor je super mooie review! Wij zijn super blij om te lezen dat je zo tevreden bent met jouw nieuwe zonwering! We hopen dat jij er de laatste zonnige dagen van dit jaar en nog een heleboel zonnige dagen voor komende jaren tegemoet straalt met jouw nieuwe screens!

• Ronald
    Geverifieerde klant van Intershades

Snel geleverd en prima after sales! Klasse!

Beste Ronald,

Bedankt voor je super mooie review! Wij zijn super blij om te horen dat ons team jouw nieuwe zonwering heeft mogen verzorgen. En dat dat naar zulke grote tevredenheid is gebeurd! Wij vinden service erg belangrijk en helpen onze klanten met veel plezier!

• Ron
    Review voor Intershades

Keurig gemaakte screens, goede communicatie en aangepaste bevestiging onderzijde goed meegenomen. Precieze bevestiging van de tourniquets is een beetje lastig. Eén voor één is goed. ovaal gaat aftekenen ook maar steeds 4mm op de juiste plek afmeten is bewerkelijk en vraagt om kleine afwijkingen. Ik heb een malletje gemaakt met de ring(ovaaltje) in het doek met 2 gaatjes waar de schroeven moeten komen. Misschien kan intershades er een standaard 'malletje; bij leveren.

Beste Ron,

Bedankt voor je mooie en uitgebreide review! En de duidelijke toelichting en foto's van de mal die je hebt gemaakt. Wij nemen dit advies zeker mee in de verdere ontwikkeling van ons bedrijf en onze service! Wat fijn om te lezen dat jouw bestelling verder helemaal naar wens is. We hopen dat je nog vele warme zomers geniet van jouw nieuwe screens en met trots terug kijkt op het prachtige montage werk wat je hebt geleverd!

• NA Sellis
    Geverifieerde klant van Intershades

Levering duurde wal lang van wege verkeerd adres

Beste N.A. Sellis,

Bedankt voor je review! Wanneer er bij het adres invullen op onze website gekozen wordt voor 'automatisch invullen' vanuit de browser ontbreekt vaak het huisnummer. Wij proberen altijd als service de bestellingen bij ontvangst te controleren op ontbrekende huisnummers maar helaas is dit niet altijd mogelijk. Het pakket wordt dan door de vervoerder weer teruggestuurd naar ons bedrijf van waaruit wij het altijd zo snel mogelijk opnieuw verzenden naar het correcte adres. Helaas gaat hier wat tijd in zitten. We hopen dat jij na het ontvangst van de zonwering toch tevreden aan de slag kon met de nieuwe doeken!

• Veldhuizen
    Geverifieerde klant van Intershades

Prima! Ze hebben zelfs fout in mijn bestelling in overleg gecorrigeerd.

Beste Velduizen,

Bedankt voor je mooie review! Als team vinden wij service super belangrijk! Persoonlijk contact met onze klanten en passende oplossingen voor zonnige breinbrekers, houden we ons veel mee bezig. Wat fijn om te lezen dat ons service team voor jou klaar heeft mogen staan! We hopen dat je nog veel zonnige dagen geniet van jouw nieuwe zonwering!

• Yvan Bammens
    Geverifieerde klant van Intershades

Mooi afgewerkte doeken . Degelijk verpakt voor verzending .

Beste Yvan,

Bedankt voor je mooie review! Super fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw nieuwe zonwering. En natuurlijk fijn om zulke positieve feedback te mogen ontvangen over de werkzaamheden van ons team die jouw bestelling met zorg hebben afgewerkt en verpakt voor verzending!
    We hopen dat jij met veel plezier de zon tegemoet straalt met jouw nieuwe zonwering.

• Ruud van Kempen
    Geverifieerde klant van Intershades

Goed overleg en advies voor maatwerk op onze lichtstraat.

Beste Ruud,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat ons team jou heeft mogen helpen met passend maatwerk.
    Wij vinden service erg belangrijk en staan altijd klaar voor onze klanten met advies en een passende oplossing! We hopen dat jij veel plezier hebt van jouw nieuwe zonwering!

• Judith
    Geverifieerde klant van Intershades

Goede service, product past precies. We zijn er blij mee!

Beste Judith,

Bedankt voor je mooie review! Super om te lezen dat je zo blij bent met jouw nieuwe zonwering. En natuurlijk superfijn dat je zo tevreden bent over onze service! We hopen dat jullie veel plezier en verkoeling hebben van jullie nieuwe zonwering!