Insetto.nl
Jacqueline Prins
Product was snel geleverd en voldeed aan de verwachting
Pim de Wit
Vol vertrouwen van mijn eigen meetkunst een besteld een plisséhor en hierbij 'retour bij fout meten' niet aangevinkt... blijkt dat deze voor vierzijdige montage was....bij heel goed zoeken in de tekst was het wel te vinden, maar ja vinkje niet aangezet dus jammer...….nee toch niet. Na wat heen en weer bellen bleek het bestelde hor niet aangepast te kunnen worden dus een andere bestellen noodzakelijk, heeft wel wat extra gekost (niet al te gek) maar wel top opgelost door Jaap.
Hoe beoordeel je Insetto.nl?
JR de Jonge
Goede producten en snelle levering
Gitta
Bestellen ging makkelijk en duidelijk. De handleiding was in het Nederlands, maar moeilijk te volgen door de toegepaste vertaling. Was dus af en toe een beetje puzzelen. Was wel blij met het voor monteren en voor boren. Werd ook netjes ingepakt en vlug verzonden. Prima service!
J.
Super mooie website , veel mogelijkheden , veel informatie (videos, handleidingen, technische tekeningen) . Bestelling op tijd ontvangen , topkwaliteit! Mijn volgende hor koop ik weer bij Insetto.
Van T
Goede adviezen , eenvoudig te bestellen , snel en op tijd geleverd in stevige verpakking., past perfect en zeer fraaie uistraling! Mijn volgende hor koop ik weer bij Insetto.
Ed
Al geruime tijd op zoek naar plissehorren voor een bijzondere situatie (Frans Balkon met zeer weinig ruimte. Bij Insetto plissehorren gevonden van 13 mm die perfect moeten passen. Bestelling geplaatst en nu even geduld voor de levering.
Mar
goede service
c.h
Goede prijzen kwaliteit nu afwachten :-) Makkelijk en duidelijk bestel proces.
Dennis
Prima product, zojuist een vierde hor voor dakraam (starline) bij besteld. Ook een reserve onderdeel bestellen ging prima.
Enrico
Goed service/kwaliteit verhouding 👍
Bert
Handige website, knap product, vlotte bereikbaarheid en ondersteuning. Niet twijfelen.
FBJ
Ik had bij Insetto een hor besteld voor mijn veluxraam. Het pakket was snel geleverd. De instructies waren prima te volgen. Makkelijk in elkaar te zetten. Hele fijne hor, makkelijk te gebruiken en een goede kwaliteit. Erg blij mee. Algeheel erg tevreden met de hor van Insetto!
JvT
Uitgebreide website, eenvoudig online bestellen en snelle levevering. In een paar dagen van bestellen tot installatie. Erg tevreden met mijn product , mijn volgende horren koop ik weer bij Insetto