Insectenhotels.com

Insectenhotels.com

Bekijk alle reviews en keurmerken van Insectenhotels.com en bepaal of het veilig is om bij deze webshop te kopen.
9,2

• Anita
    Geverifieerde klant van Insectenhotels.com

Het vogelhuisje was prachtig, net als op de foto en goede stevige kwaliteit. Levering via PostNL ook prima

• richard
    Geverifieerde klant van Insectenhotels.com

snelle levering ,hotels zien er leuk uit en de bijen maken meteen gebruik van.

• Hoe beoordeel je Insectenhotels.com?

• Gerrit Hoekerd

Mooi kastje
    Vlotte levering

• Bezig bijtje

snelle verzending, degelijke producten

• Lonneke Gerekens
    Geverifieerde klant van Insectenhotels.com

Snel verzonden, goede prijzen en fijne producten

• Lies Dekker Hoekstra
    Geverifieerde klant van Insectenhotels.com

Mooi product voor een kleine prijs. Goed ingepakt tijdens transport.

• Marionda Huffels-missler
    Geverifieerde klant van Insectenhotels.com

Prachtige en zeer stevige Bijen Hotels voor een zeer mooie prijs Bedankt ! Laat de Lieve Bijtjes maar komen logeren :) :)

• Juska
    Geverifieerde klant van Insectenhotels.com

Goed product, goed verpakt. De bijen zijn er nu al nieuwsgierig naar. Blij met mijn aankoop.

• Mar
    Geverifieerde klant van Insectenhotels.com

Twee mooie zeskantige bijenhotels van natuurmonumenten besteld. Na het ophangen kwamen er gelijk een heleboel rosse metselbijen op af om de buisjes te verkennen. De hotels zijn van goede kwaliteit onbehandeld hout. Laat de bijtjes maar komen!

• Trees

Leuke bijen hotelletjes

• Dick Kranenburg
    Geverifieerde klant van Insectenhotels.com

Prima product. Goed geleverd. Het duurde is langer. Een week of zo.

• Henk
    Geverifieerde klant van Insectenhotels.com

Goede kwaliteit. Voor de vogels, mij en een leuk kado!!!!

• JoostL Ede
    Geverifieerde klant van Insectenhotels.com

Maakte me even zorgen, nestkast op maandag besteld en donderdag leek het pakket nog niet door de post ontvangen te zijn. Berichtje gestuurd en het bleek in het post-cendrum op de verkeerde plek te staan. Zaterdag had ik het toch nog op tijd in huis. Prima netskast.

• Wilma Timmermans
    Geverifieerde klant van Insectenhotels.com

Mijn bestelde insectenhotel is in Dedemsvaart afgegeven terwijl ik in Haarsteeg ( brabant) woon!! Ik moest het daar op ophalen ! 169 km !! Belachelijk!! Graag opnieuw verzenden! Of een reactie van jullie kant.

• Dennis Visscher

Netjes bezorgd

• Hans Verbruggen
    Geverifieerde klant van Insectenhotels.com

snel geleverd en goed verpakt. Leuk spul.

• An Winden
    Geverifieerde klant van Insectenhotels.com

Er was iets mis gegaan met m'n bestelling. Maar super opgelost!

• Geraldine Sebek

Snelle service

• Annemieke
    Geverifieerde klant van Insectenhotels.com

Na een negatieve ervaring met Insectenhotels.com (voornamelijk door veel te trage en incomplete levering door PostNL), heeft Insectenhotels.com het
    uiteindelijk wel opgelost. Ook al was dat niet meer op tijd voor mijn project. Bij deze pas ik mijn eerdere negatieve review dan ook aan. Tip van Flip: neem contact op met een ogenschijnlijk ontevreden klant - daar kun je juist het verschil maken. ;-)

• anoniem
    Geverifieerde klant van Insectenhotels.com

Mooie producten, alleen jammer dat het hout van mijn nieuw aangeschafte bijenhotel uit Nieuw-Zeeland komt :(