Inktpatronenexpress
Wij leveren o.a. inkt navulinkt inkt cartridges laser toners en navulbare cartridges allemaal van een zeer hoge kwaliteit tegen de scherpste prijzen.
Bent u op zoek naar goede en vooral goedkope inktcartridges dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Inktpatronenexpress.nl team
Fred Bakker
Prima kwaliteit super snelle levering
angelie Tax
Hoe beoordeel je Inktpatronenexpress?
henk lankhaar
Theo Markus
goed kwalitteit en prima prijs
Ruud Koet
Goede en prima kwaliteit/ prijsverhouding, prima werkend product voor een zeer lage prijs. Vandaag besteld en morgen al geleverd, dat is supersnel. Voor mij nooit een ander meer dan Inktpatronenexpress.nl !
Ariadne
snelle levering, huismerk inktpatronen werken prima!
Jan
Lage prijzen, snelle service en goede kwaliteit.
MG Siepman
Klantenservice is knudde. Ze geven wel een postbusnummer. Maar geen retour adres.
Ik mailde direct dat ik het verkeerde nummer bestelde. 305 XL moest zij 304 XL. Stuurde ze toch de 305 XL. Duidelijker aangeven bij welke printers ze werken. Ze zeggen geen E mail ontvangen. Ze Liegen dus ook nog. Zij reageren niet op E mail. En het Tel nummer 010-210085 is niet in gebruik.Antwoord van InktpatronenexpressBeste,
Bedankt voor de email en vervelend dat u verkeerd had besteld daar kunnen wij helaas niks aan doen.
Wij hebben geen email van u ontvangen ook niet in de spambox anders was het probleem zo opgelost. -
Jan H..
Al ongv. 20 jaar koop ik inktpatronen bij "Inktpatronenexpress" en dat is niet voor niets, goede service, snelle levering, goed verpakt en vooral niet te vergeten de prijs/kwaliteit verhouding van het huismerk.
Het huismerk is kwalitatief zeker zo goed als de originele, top!! -
Henk
Snelle levering, goede prijs
Klaas bij de Leij
Correcte levering.
Wim Verbarendse
Prima cartridges en super snelle levering
henk lankhaar
Geweldige service
Johan Visser
Snelle levering van inkt.
nico v Holstein
snelle levering
Gemma
De service vind ik super ben heel blij met de inktpatronen print mooi de kleuren
Michael Teichert
Snelle levering, binnen 2 dagen was mijn bestelling in huis.
Bert
Het zou fijn zijn als ze reageren op emails meerdere gestuurd omdat er te weinig was geleverd masr geen reactie
Jan
De kwaliteit van huismerk Inktpatronenexpress is zeker zo goed als de originele, maar dan veel goedkoper, goede service, goede verpakking, snelle levering, TOP!
John Beijers
Heb mijn printer om zeep geholpen door navulbare patronen,
Op mijn klacht per email kreeg ik geen antwoord.
Inmiddels een nieuwe printer aangeschaft