Inkt.store

Inkt.store

Webwinkel gericht op de
verkoop van gerecyclede & budget
inkt- en tonercartridges voor alle bekende merken, zoals: Brother, Canon, Epson, HP & Samsung.
inkt cartridge toner papier
9,3
Filter 1494 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1100 met beschrijving

• Piet
    Review voor Inkt.store

Geweldige service zeer snel en adequaat gereageerd op een probleem.

• Jenny Nentjes

prima cartridges

• Hoe beoordeel je Inkt.store?

• Carla
    Geverifieerde klant van Inkt.store

goede service toen bleek dat de printer niet naar behoren werkte , nadat er de bestelde cartridges ingezet waren. via mail goed geholpen en uiteindelijk heel snel andere cardridges thuis. top

• Sjon Van vliet
    Geverifieerde klant van Inkt.store

Er word aangegeven dat de inkt leeg is waneer deze in de printer geplaatst is gewoon weg kunnen gooien helaas

Goedendag Sjon van Vliet,

Vervelend om te horen dat u tegen problemen aan loopt met onze producten. Ik zie echter geen melding van u staan in ons systeem. Hebt u uw klacht direct bij onze klantenservice gemeld?

U hebt namelijk zelf de ECO-chip versie besteld. Zoals duidelijk staat aangegeven op onze website zijn ECO-Chips gebruikte originele chips. deze kunnen dus van bijna vol tot helemaal leeg aangeven bij plaatsing. Er zitten ook 2 kaartjes bij deze cartridges waar dit nogmaals duidelijk wordt uitgelegd ook wat u moet doen om deze melding uit te schakelen op uw printer.

De cartridges hoeven dus absoluut niet weggegooid te worden. Ze zijn voller gevuld dan origineel en u kunt er nog heel veel mee printen. Mocht u vragen hebben dan horen we ze uiteraard graag.

• Heidi Vanriest
    Geverifieerde klant van Inkt.store

Geweldige service, na verkoop had ik nog een vraag en die werd heel spoedig beantwoordt en geholpen.

• Broeke

Dik tevreden

• Anne Waelen
    Geverifieerde klant van Inkt.store

Mooie prijzen en snelle levering en goede service

• Rob Peters
    Geverifieerde klant van Inkt.store

Ik heb twee cartridges gekocht en de kleur cartridge was niet goed ik heb de afbeelding via whatsApp gestuurd en zonder omhaal werd er een nieuwe gestuurd, deze moet ik nog proberen maar ik heb er vertrouwen in dat het nu goed is.Dit is mijn eerste bestelling maar ik denk dat het daar niet bij blijft.

• pit zwaan
    Geverifieerde klant van Inkt.store

Ik koop mijn inkt wel ergens anders

Goedendag Pit Zwaan,

Bedankt voor uw beoordeling. We hebben echter nog steeds geen antwoord van u ontvangen. We kunnen u zonder antwoord ook niet verder helpen.

Graag ontvangen we alsnog antwoord op onze e-mail. U kunt ons ook WhatsAppen mocht dat voor u makkelijk zijn of ons bellen.

*** UPDATE ***
    Meneer wenst niet geholpen te worden. Helaas houd het dan ook voor ons op.

• EM Meijer
    Geverifieerde klant van Inkt.store

Snel bezorgd, voordelige prijs en goedgeregeld. 👍

• Sonja weiss

Alles goed gegaan

• John Nanlohy

prima levering

• Ahmet Kok
    Geverifieerde klant van Inkt.store

Ink kwaliteit is niet goed

Goedendag Ahmet Kok,

We zien helaas geen melding van u dat er een probleem met uw bestelling is in ons klantenservice systeem. We hebben u inmiddels zelf al gemaild en ook daar hebt u niet op gereageerd.

Zolang u ons niet laat weten wat er precies aan de hand is kunnen we dit ook niet voor u oplossen.

Hierbij verzoek ik u nogmaals om contact met ons op te nemen zodat wij het probleem voor u kunnen oplossen.

*** Update: ***

Klant heeft foto doorgestuurd van een kopie die hij heeft gemaakt deze ziet er prima uit. Een kopie wordt ALTIJD lichter/minder van kwaliteit dan het origineel. De klant reageert niet meer op onze e-mails. Helaas kunnen we blijkbaar niet iedereen helpen.

• Ac
    Geverifieerde klant van Inkt.store

Verkeerde inkt besteld met een mailtje alles meteen goed opgelost. Snelle en uitstekende service. Bedankt

• Jann
    Geverifieerde klant van Inkt.store

levering besteld maar niet de volgende dag want bij de post.nl duurde een dag langer met de levering

• Hans Ramaekers

Snelle levering. Prima kwaliteit

• André
    Geverifieerde klant van Inkt.store

Goeie service ,hergebruikt van inktpatroon goed initiatief.

• BJL
    Geverifieerde klant van Inkt.store

Kon ze eerst niet aan de praat krijgen. Van de foutmeldingen (3) een scherm print gemaakt en deze via mail verstuurd. Binnen een kwartier duidelijk antwoord op elke foutmeldingen. Daarna prima afdruk. Aanrader.

• Anna
    Geverifieerde klant van Inkt.store

Snelle levering je krijgt waarde van de prijs

• jan zwoferink
    Geverifieerde klant van Inkt.store

snel bezorg en een zeer goede prijs