Ingeborgswinkeltje
Evelien Moerer
Goede en snelle service.
Mooie producten. -
Gerda Bleijleven
Snelle service goede prijs heel aardig en behulpzaam als je vragen hebt topper!!
Hoe beoordeel je Ingeborgswinkeltje?
Anneke Visscher
Was weer een kadootje zulke mooie stenen weer ben er elke keer
weer blij mee.
Goed verpakt en leuk kadootje -
Debby Jennen
Altijd super tevreden en altijd zitten er wel freebies bij. Tis een schat ons Ingeborgske :)
Kaartje
Snelle verzending!
Manon 🌸🔮🌼🦋
Snel geleverd en een feestje om je pakje open te maken.
Carla Vosmer
Het pakje zat snel in de brievenbus, super.
CvT
Na een klein probleempje dat mijn pakket zoek was heeft Ingeborg mij een heel mooi nieuw exemplaar opgestuurd. Ben er echt superblij mee. Nogmaals bedankt .
Carola Van Campenhout
2x besteld en elke keer super snel geleverd, hartstikke goed en leuk ingepakt. Super kwaliteit stukken 😍 love it ❣️
Sharon Wormsbecher-Jongedijk
Snelle levering, goed en verzorgd ingepakt. Altijd super blij met de service van ingeborg.
Ingrid Koolen
Wat een mooie armband! T was t wachten waard..
Mooi ingepakt, leuk cadeautje erbij..
Dank je wel..:) -
Pascale Sanders
Snel verzonden, super leuk en goed verzorgd pakketje.
Debby Jennen
Super mooi en cutie items 🩷
Janneke van der Meer
Hele mooie bestelling ontvangen, prachtig ingepakt en snel verzonden! Aanrader! 🤩
Daan
Mooie edelstenen van goede kwaliteit & een super zorgvuldige levering. Een cadeautje om uit te pakken!
Anne
Snelle verzending, echt goede kwaliteit.
Marijke
Mooi en verzorgd pakket ontvangen. Prachtige stenen en de Mystery Box was absoluut top! Een echte aanrader!
Yolanda Houben
Super snelle service, mooie kwaliteit, een echte aanrader.
Sandra
Altijd prachtig items en goede service. Met zorg ingepakt en reageert snel op vragen
Sharon Wormsbecher-Jongedijk
Meerderen keren besteld hier zeer tevreden. Mooie stenen, leuke prijsjes en gezellige live sale's.