Industrieel Huys
Bij Industrieel Huys heb je alles gevonden voor jouw industriële huisinrichting. Eén adres voor meubilair, interieurelementen, woonaccessoires en wooninspiratie.
Wim Gruijters
Helaas was bestelde item niet meer op voorraad maar er werd duidelijk gecommuniceerd en werd ik op de hoogte gehouden over levering.
Freddy De maere
Mooie stoelen
Hoe beoordeel je Industrieel Huys?
Cate
Goede service, snelle levering en leuke attentie!
Julia Lorenz
😊alles bestens
Denise
Snel geleverd voor een mooie prijs, maar het allerbelangrijkste: ontzettend klantvriendelijk, echt top! Echt aan te bevelen.
Anoniem
Perfecte service! De bestelde stoel bleek niet in orde. Ik stuurde een mailtje en had binnen 10 minuten respons. Twee dagen later werd er een nieuwe stoel geleverd.
Mildred May
Super mooie winkel. Voor ieder interieur
En zulke goede service heb ik nog niet meegemaakt -
Hans Feenstra
Jammer dat het bezorgbericht in het Italiaans is, kan ik natuurlijk niet lezen
Mariska Hendriks
Tv meubel was niet wat ik ervan verwachtte, maar retouren ging gemakkelijk. Goed contact en netjes afgehandeld.
Enige opmerking mbt de bezorging: bezorging was niet aangekondigd en pakket was voor mijn voordeur gezet -
Yas
De kast is echt super mooi. Ik heb even moeten wachten voordat de kast werd geleverd. Maar het was het wachten meer dan waard. De persoon die hierover ging was enorm aardig!
Ashley
Geweldige service en communicatie!! Aanrader!!
Lilian
Geduld moeten hebben met mijn kussen display. Maar is het wachten waard. Bovendien goede communicatie met het bedrijf.
Josefine Grundner
Schnelle Lieferung, sichere Verpackung, unkomplizierte Abwicklung. Die Stühle sind schön und stabil.
Yvette DENOEL
Impeccable
Eva De Kock
Geweldige service en snelle levering. Erg vriendelijke klantenservice! Top!
Carinda Brand
Super mooie tafel gekocht, snelle levering en goed advies gekregen. Zeker een aanrader voor meubels.
Jeanine
Goede prijs en communicatie! Korte lijnen via de app.
Mieke Dorleijn
Buitengewoon goede service en communicatie!
Yvonne Peltzer
De berichtgeving over de leverdatum kan beter maar er werd goed gereageerd op de chat en uiteindelijk kreeg ik een goede korting ivm de onduidelijke berichtgeving!
Laura Wittlinger
Perfect!!!