Inbraakpreventiewinkel.nl
Marc
snelle levering voor spoed klus
Vincent van Knijff
Nette prijs en mooie geveerde krukken
Hoe beoordeel je Inbraakpreventiewinkel.nl?
John
Totaal 6 wkn gewacht voordat ik alles in huis had. Eerst levering verkeerd,vervolgens 3 wkn wachten op de goede levering. Slechte communicatie via mail.
Jos
Voor kwaliteit een mooie prijs. Snelle levering en de communicatie is prima. Zeer tevreden over de afhandeling.
Mertien den Hartog
Alles vlot verlopen...
Ruud Gerritsen
Duidelijke omschrijving en snel geleverd
Jeremy Saalmink
Snelle reactie per mail, kon maatwerk cilinder sneller leveren dan de technische groothandel.
Geen
Veiligheidsbeslag besteld voor een deur van 40mm dik maar te lange bouten meegeleverd waardoor het niet past. Per mail gevraagd om de juiste maat na te sturen. Twee dagen later het antwoord dat ik alles zelf maar moest inkorten. Vanwege deze trage en onbevredigend antwoord zal ik niet nogmaals iets bestellen.
Jorg
M&C sloten besteld. Marc denkt met je mee, komt afspraken na en is oplossingsgericht. Vertrouwd adres voor hoogwaardige inbraakpreventie producten.
MZ
Duidelijk en snel advies met een goede service
Peter vd Meer
Ruim aanbod, goede kwaliteit en voorspelbaar in de levering
Anandkoemar Sheocharan
Mooie prijzen
Frederik
Vooraf heeft een medewerker alle sloten in huis onderzocht op risico’s. Een offerte opgesteld en een afspraak gemaakt voor de uitvoering van de werkzaamheden. Alles is keurig volgens plan uitgevoerd en wij hebben nu het politiekeurmerk “Inbraakproof” voor ons huis. Prima professioneel bedrijf.
Rodney
Op maat gemaakt en snel geleverd.
Coen
Vlotte levering, prima prijzen.
ADH
Snelle levering, product voldoet aan verwachtingen
Bas van Beers
Goede service, snelle levering.
MG
Snelle levering.
Tim
Het werd redelijk snel bezorgd (3 werkdagen) en het product was top, alleen kan de communicatie wel wat beter. Er was radiostilte tot op het moment dat het pakketje eraan kwam op de dag zelf. Tot die tijd was ik bijna van plan om contact op te nemen omdat ik niet wist wat ik kon verwachten. Meer transparantie voor de bezorging zou veel helpen om de klantervaring te verbeteren.
Peter Klaassen
De verpakking was veels te groot, het had verzonden kunnen worden in een envelop i.p.v in een doos. Minder afval en minder volume om te versturen.
een envelop verzonden