InElektro
Voorheen elektrohandelsprijzen.nl
Ben
Goede leveransier en snelle levering
Jan Zwart
Snel, goed en juist
Hoe beoordeel je InElektro?
Peter
Snelle bezorging. Perfect.
ILE
Meedenkende service en bestelling snel klaar, helemaal top!
Mick Visser
Hele slechte service. Op zondag 1 december een bestelling gedaan voor een klus(binnen 24 uur verstuurd, staat op de site). Op woensdag 4 december een mail gestuurd waar mijn pakket blijft. Donderdag 5 december ben ik gebeld dat er nog gewacht werd op 4 van de 9 wandcontactdozen, uitgelegd dat ik 7 december een klus heb waar ik de onderdelen voor nodig heb. Afgesproken dat ze tot donderdagmiddag zouden wachten op de resterende wandcontactdozen. Bestelling zou sowieso verzonden worden met of zonder de 4 wandcontactdozen. Vrijdag geen pakket ontvangen, mail gestuurd maar nooit antwoord op gehad. Klus moeten verzetten, pakket kwam pas dinsdag 10 december binnen. Bestel er nooit weer iets.
Carlo kronenburg
Zeer goede service
Ton
De ene dag besteld en de volgende dag in huis.
piet smit
Koop hier al jaren mijn LED Battens. Goed spul voor een goede prijs
Frank
Het mini-lasdoosje met kroonsteentje is voor zover ik kan vinden alleen bij deze webshop te koop. Ik had er eigenlijk gelijk 10 moeten kopen, want voor eentje zijn de verzendkosten eigenlijk wel hoog. Maar dat ligt meer aan mij dan aan de webshop :-). De verpakking en verzending was wel wat overdadig. Een bubbeltjesenvelop via de brievenpost was ook wel goed geweest. Anders waren het 5 sterren geweest.
Bert Van Beek
Netjes klaargemaakt en opgehaald in Veenendaal
Arjé Rijnders
Geweldige service
Jan Poepjes
Prima toko! Denken mee in goede oplossingen in duidelijk taal!
Henk de Vries
Erg goed geholpen.
Adri Jonkers
Alles perfect
henk rengelink
was snel en goed geregeld, kwalitatief lijkt het top materiaal
Henk Doddema
Uitstekende kwaliteit en snelle levering.
Wim Van der Tol
Goede service en uitleg over product
Willem Visscher
Duidelijke communicatie en snel schakelen!
Jacco Cornelissen
Goed advies, snelle levering, prima prijs.
Teun
Snelle levering. Mooi product