InElektro
Voorheen elektrohandelsprijzen.nl
De Leeuw Automaterialen
Vriendelijk, en prijs/kwaliteit is uitstekend
Alfred
Leuke en enthousiaste mensen! Goede service en denken mee in oplossingen!
Hoe beoordeel je InElektro?
S H
Top service
Wim van der Zande
Goede levering: materialen kwalitatief goed en netjes verpakt
Karin
Geweldige service, goed comunicatie. Snelle levering
Giovanni Mataheru
Prima
Joost Martens
Bij het bestellen van een T5 led-armatuur vergat ik per ongeluk een aansluitsnoer te bestellen. De volgende dag belde een medewerker op om me daaraan te herinneren. Mijn oorspronkelijke bestelling was al ingepakt en hij gaf aan dat als ik het ordernummer erbij zette en bij het bestellen aan zou geven dat ik de bestelling in de winkel op wilde halen hij zou zorgen dat de aansluitsnoer bij het armatuur verpakt zou worden zonder verdere kosten.
Hartstikke fijn zo'n herinnering. Échte service die je niet snel meer tegenkomt! Een perfecte firma om je zaakjes te bestellen! Snel en precies!
Kees van Hardeveld
Goed produkt, goede prijs en snelle levering zonder "gedoe"
Jaap
Geweldige service en veel geduld
Wim Bos
Snelle en correcte levering.
Henk Doddema
Goed assortiment, juiste prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.
Eddy Beuckeleers
top snelle levering
I Heinsbroek
Snelle bezorging en afhandeling. Goed verpakt.
pascal sergeys
650 aansluitsnoeren besteld
Top service, persoonlijke begeleiding, snelle opvolging en luistert naar voorstellen. Doe zo verder -
Henk Houet
goed geholpen, voor een betaalbare prijs
Dré Goorman
LED batten ging 2x stuk binnen 2 jaar, ik kreeg 1x een nieuwe ondanks de 2 jaar garantie, werd met een smoes afgewimpeld
Antwoord van InElektroBeste Dré,
Vervelend dat je het gevoel hebt dat wij je met een smoes hebben afgewimpeld. Zoals per mail uitgelegd vervalt de garantie van 2 jaar als het product onjuist is aangesloten en/of aanpassingen aan het armatuur zijn aangebracht. -
Yvonne
Goede info over produkt
VG
Snelle levering! Top!
Teun Otto
Alles snel en volgens afspraak geregeld!
Jan Poepjes
Goed en vakkundig meegedacht , top toko!