Imkershop.nl

Imkershop.nl

Imkershop.nl is een jong bedrijf dat er naar streeft duurzame en milieuvriendelijke imker producten aan te bieden. Groen ondernemen is topprioriteit.
9,3

• Luuk J.

Vertraging in de aflevering
    Etikettering van propolis-shampoo niet compleet
    Maar de communicatie daarover was
    begripvol en correct, wederzijds.
    Ontvangers van de presentjes waren er blij mee.

• Marius
    Review voor Imkershop.nl

altijd een snelle nette levering en een goede kwaliteit producten, TOP.

• Hoe beoordeel je Imkershop.nl?

• Hans

Goede service. Vlotte levering

Antwoord van Imkershop.nl

Bedankt voor je fijne feedback! 😊
    Super om te horen dat je tevreden bent met onze service en de vlotte levering. We doen het elke dag voor onze klanten, en zulke reacties geven ons echt een boost.

Als je in de toekomst iets nodig hebt: we staan altijd voor je klaar!

• Anthony
    Review voor Imkershop.nl

Ik bestel nu al jaren bij de Imkershop. Ik heb altijd kwaliteit geleverd gekregen. Ze zijn kundig en snel

• Marjolein
    Review voor Imkershop.nl

Snelle levering, goed ingepakt en goede produkten!!

Antwoord van Imkershop.nl

Bedankt voor uw fijne review! 🙌
    Wat geweldig om te horen dat de levering snel was, alles goed verpakt aankwam en de producten naar wens zijn. Daar doen we het voor!
    Ons inpakteam zet zich elke dag volledig in om elke bestelling met zorg en aandacht te versturen – super dat u dat heeft gemerkt.
    We kijken ernaar uit u ook bij een volgende bestelling weer van dienst te mogen zijn. Veel plezier met uw aankoop!

• Liedje
    Review voor Imkershop.nl

Juiste prijzen en vlotte bezorging. Uitgebreid assortiment

Antwoord van Imkershop.nl

Wat fijn om te horen dat de prijzen kloppen en de bezorging vlot verliep! Ook leuk dat ons uitgebreide assortiment u bevalt. Dank u wel voor deze mooie beoordeling – we staan altijd voor u klaar als we ergens mee kunnen helpen!

• bijenhof
    Review voor Imkershop.nl

keurig op tijd prima product

Antwoord van Imkershop.nl

Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons product en de levering. We hopen je snel weer in onze webshop te zien!

• frits
    Review voor Imkershop.nl

Snel, goed en volledig geleverd.

Antwoord van Imkershop.nl

Bedankt voor uw positieve terugkoppeling! Fijn om te horen dat alles snel en volledig geleverd is.

• Jacqueline
    Review voor Imkershop.nl

Fijne bijenwas gekocht. Mooi niet het niet chemisch is gereinigd

Antwoord van Imkershop.nl

Bedankt voor uw terugkoppeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de bijenwas en de natuurlijke reiniging waardeert.

• HW Roemeling

snelle en adequate levering

Antwoord van Imkershop.nl

Dank voor je review! We streven er altijd naar onze klanten tevreden te stellen.

• Geert
    Review voor Imkershop.nl

Tevreden van mijn aankoop. Merkwaardig dat de fabrikant het filterpapier weglaat, wat ik op andere sites wel zie staan.

• aleida
    Review voor Imkershop.nl

goede prijzen en snelle levering

Antwoord van Imkershop.nl

Geweldig om te horen dat je blij bent met de prijzen en de levering.

• Hans
    Review voor Imkershop.nl

De artikelen zijn snel geleverd

Antwoord van Imkershop.nl

Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat de levering soepel verliep.

• Jolanda

Snelle en correcte levering

Antwoord van Imkershop.nl

Dank voor je bericht! Fijn dat de levering goed is aangekomen; blije klanten maken ons werk de moeite waard.

• Ans Rutten
    Review voor Imkershop.nl

Goede val, meteen een heleboel hoornaars erin. Wel even zelf de zending volgen

Antwoord van Imkershop.nl

Goed om te horen dat alles goed aangekomen is! Dank voor uw terugkoppeling. We adviseren inderdaad om de zending zelf te blijven volgen.

• Buckfast

Schitterend imkerpak.

Antwoord van Imkershop.nl

Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat het imkerpak je bevalt.

• Martin
    Review voor Imkershop.nl

Goed geholpen en meegedacht om een oplossing te vinden,top

Antwoord van Imkershop.nl

Dank voor je bericht! Fijn dat onze klantenservice met je mee heeft gedacht om tot een goede oplossing te komen.

• Esther
    Review voor Imkershop.nl

Bijenwas korrels voor kaarsen maken.
    1kg gekocht en in een week tijd alles op. Heeft ook echt de authentieke geur van wat je verwacht van bijenwas.

Antwoord van Imkershop.nl

Dank voor je bericht! Fijn dat de kwaliteit en geur goed bevielen. Veel klanten kiezen er ook regelmatig voor.

• Sineke
    Review voor Imkershop.nl

Na prettig telefonisch overleg een bestelling geplaatst en die werd supersnel geleverd. Ik raad dit bedrijf van harte aan !

Antwoord van Imkershop.nl

Dank voor je bericht! Fijn dat ons telefonisch overleg goed beviel en dat de bestelling snel aankwam.

• Mirelle
    Review voor Imkershop.nl

Goed overleg over de levering bij niet op voorraad. De vallen voor de aziatische hoornaar werken prima.

Antwoord van Imkershop.nl

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat de vallen prima functioneren.