Ikwillem.nu

Ikwillem.nu

verkoop van meubelen, electro, huishoudelijke artikelen enz.
We verkopen retour producten van online retailers
9,4
Filter 5181 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 3185 met beschrijving

• T Roodenburg

Top geregeld

• Lotte Engelbertink
    Geverifieerde klant van Ikwillem.nu

Goede prijs, goede kwaliteit en nette levering

• Hoe beoordeel je Ikwillem.nu?

• Niels
    Geverifieerde klant van Ikwillem.nu

Besteld via site en betaald en direct afgehaald. Prima gegaan en niet duur.

• Jacqueline

Goede service, snelle levering

• W Warner
    Geverifieerde klant van Ikwillem.nu

Bestelling was ok! Bezorging matig! Kwamen pas ‘s avonds. Nog meer beschadigingen en ik had gelukkig zelf een pompwagen.

• Luciën Steensma
    Geverifieerde klant van Ikwillem.nu

Prima service, zelfs het oplossen van een defect aan de machine was snel en netjes onder garantie geregeld. Tip.....doe wat aan de bereikbaarheid en het telefoon menu.

• Jill B
    Geverifieerde klant van Ikwillem.nu

Al vaker witgoed bij jullie besteld en elke keer tevreden. Beschrijvingen kloppen en prijs is scherp. Super fijne bezorgers ook! We hebben nu hopelijk voor voorlopig alles vervangen (alles was oud) maar komen zeker terug in de toekomst.

• Janet
    Geverifieerde klant van Ikwillem.nu

Zelf opgehaald prima geregeld en duidelijke emails

• JT64
    Geverifieerde klant van Ikwillem.nu

Levering niet tot stand gekomen. Er stond dat het product op voorraad was, maar door systeemfout was het product er niet. Snel hierover een mail ontvangen en geld snel
    teruggestort.

• Rudi Vermeulen
    Geverifieerde klant van Ikwillem.nu

Prima vriezer, voor mooie prijs.

• Karin Schrijvershof
    Geverifieerde klant van Ikwillem.nu

Mooie droger en goede Services van de bezorgers

• San
    Geverifieerde klant van Ikwillem.nu

Mooie inhoud alleen jammer dat de doos niet goed dichtgeplakt was. Daar mag wel meer aandacht aan besteed worden .

• Annique H.
    Geverifieerde klant van Ikwillem.nu

IkWillemNu biedt kwalitatieve producten tegen scherpe prijzen. Zelf heb ik onlangs een nieuwe Miele-wasmachine aangeschaft met twee kleine krasjes, waarvan ik bij de aankoop op de hoogte was. In ruil daarvoor ontving ik een zeer aantrekkelijke korting. Ik ben bovendien zeer tevreden over de levering en installatie van de wasmachine, die uitstekend werd uitgevoerd door Vlot Logistics.

• Frans Lelystad

Keurig volgens afspraak geleverd

• Jolie
    Geverifieerde klant van Ikwillem.nu

Goede prijs/prestatie! Goed bereikbaar, snelle service/ levering!

• bpm hendrickx
    Geverifieerde klant van Ikwillem.nu

Apparaat was smoezelig en losse gebroken stukken van naar het blijkt een andere apparaat erbij in de doos. Verder ok.

• F.R Wuck

Gewoon Uitstekend!!

• Ash
    Geverifieerde klant van Ikwillem.nu

Aankoop binnen een paar klikken geregeld. Bezorgadres was verkeerd één belletje en het was opgelost. Vriendelijke klantenservice.

• Marcel Straver
    Geverifieerde klant van Ikwillem.nu

Duidelijke omschrijving en goedkoper door een beschadiging die je niet ziet. Maar waarom dan 4 sterren en geen 5? Die laatste ster extra zou ik hebben gegeven met een iets betere update in het afleverproces, maar vooral bij een snellere levering. Je kan je natuurlijk voorstellen dat je bij een kapotte vaatwasser snel een nieuwe wil hebben. In mijn geval duurde het een week. Dit moet volgens mij sneller kunnen. Maar verder zou ik hier zeker weer gaan kijken zodra ik een huishoudelijk apparaat nodig heb.

• Wouter Weenk
    Geverifieerde klant van Ikwillem.nu

Leuk pakket met van alles erin. Alleen had de doos rondom de doos binnenin een stuk kleiner gekund.