Ikwillem.nu
We verkopen retour producten van online retailers
Elis
Goede prijzen, snelle levering en goede service. Top winkel
Erika
Oude apparaat werd niet meegenomen, zogenaamd omdat dat niet mocht omdat er nieuwe apparaten in de bus stonden. Op mails wordt niet gereageerd, ik heb nu extra kosten moeten maken door een koeriersbedrijf in te schakelen om tafelmodel vriezer naar de afvalverwerking te laten brengen aangezien de gemeente het niet ophaalt en ik zelf geen mogelijkheden heb dat te doen. Hiervoor betaal je dan verwijderingsbijdrage... Schandalig!!!
Hoe beoordeel je Ikwillem.nu?
Patrick
Een bestelling via Bol.com ging niet helemaal lekker door een achterhaald ophaalpunt op de bol.com website, maar de medewerkers van ik willem nu hebben me heel goed en snel geholpen. Nogmaals bedankt, geweldige service!
Adjan dammers
Ik had een doos met ongeopend retourzending verwacht. Zo kwam de advertentie ook naar mij over. Maar het was een doos met restanten uit hun pakhuis, alles geopend, dingen beschadigd, niet compleet. Retour kan niet bij deze zaak, dus je zit met een hoop zooi.
Anja Van beusichem
Ideaal dat t thuisbezorgd wordt.
Heel veel keus. Scheelt veel geld. -
peter van heeren
gewoon top en netjes geregeld met transport aansluiten en oude wasmachine weer mee.
Sophia
Goede en zeer snelle service!
Niek Batstra
Goed verparkt. Vriendelijk en behulpzaam personeel aan de telefoon gehad
Ed Bloemers
Goede communicatie.
Herman Van Egdom
snelle deal en ik kon het direct ophalen
Laila
Super service, als er meer Harry potter lego was te bestellen had ik dat zeker gedaan.. top site
Naomi Veldhuizen
Snel geregeld en een goede service toen ik mijn vaatwasser een dag later kwam ophalen. Vriendelijke mensen en ze brengen het apparaat zelfs naar je auto.
Sandra
Super! Mooie wasmachine, vervoer goed geregeld, aanrader!
Eddy Heiwegen
Goede service heb inmiddels een vaatwasser en een wasmachine top bedrijf
Brigitte
Snel geleverd en pakket zag er netjes uit!
Mieke van Eck-van Gulijk
Heel fijn dat ook een, in ons geval wasmachine, met een kleine beschadiging op deze manier toch gebruikt kan worden. Nu konden ook wij de wat duurdere machine betalen! Goede website, snel bericht van levering. Alleen maar een zeer tevreden geluid vanaf hier dus!
Kevin Bergers
Snelle levering en de lego zat allemaal nog nieuw in de plastic zakjes alleen de doos was beetje beschadigd maar deze gooi ik toch weg. Daarom nu voor een leukere prijs dan in de andere winkels.
M. J.
Goed in contact, goed geprijst, was net product
Q
Goede service, denken echt goed met je mee als je nog aan het verbouwen bent. Scheelt heel veel stress.
Peter de Vos
Mooie prijzen en goede service. Ook de aflevering door hun partner liep soepel. Zij sloten de wasmachine ook aan, en namen de oude mee.