Ikdraag.nl
F van de G
Fijn contact! Mooie producten!
Mandy Spijk
Elke keer heel fijn advies, en zeer fijn geholpen terwijl erbij mijn bestelling plaatsen alles mis ging omdat ik duizend knopjes indrukte. Bedankt en ik bestel zeker vaker ! En de pakketjes worden snel en netjes geleverd. Zeer tevreden
Hoe beoordeel je Ikdraag.nl?
MM
Super fijne en goede service!
Roosmarijn Koning
Snelle levering en hele mooie jas
Hein
Precies gekregen wat we besteld hadden. Top 🔝
Mieke Courtmans
Ik kocht een Mamalila draagjas en ben erg tevreden over de kwaliteit.
Correcte levering en communicatie -
Jorien
Mooie draagjas besteld via ikdraag.nl. omdat de kleur die ik wilde vertraagd was nam de eigenaar contact met mij op. Heel keurig, snel en vriendelijk opgelost en afgehandeld. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen
DO
Large variety of products, good quality. Delivered at home fast. The website could be more compatible with mobile devices.
Tanneke
Goede service, kwaliteit en snelle levering
Estela Highet
Outstanding service 🥰 beautiful products as well! 100% recommended
Elv
Super draagzak en de volgende dag was hij al in huis! Blij mee!
Karen Maat
Snelle levering, heel mooi product!
Jessica
Mooie kwaliteit en snelle levering!
Simone
Hele goede service. Goede prijzen en 24uur na bestellen al geleverd! Heel blij mee!
Jonathan
Vlak voor ik op reis ging kwam ik erachter dat de draagzak voor onze zoon niet meer paste. En in vakantietijd was een verlenger moeilijk snel te vinden. Bevalve bij Ikdraag.nl. Marijke heeft, ondanks dat ze zelf ook op vakantie was, geregeld dat ik er één binnen een paar uur kon ophalen op weg naar Schiphol én ze deed veel moeite voor persoonlijk en snel advies op maat. Ik heb zelden zo'n goede service gezien, ondanks het realtief lage aankoopbedrag.
Antwoord van Ikdraag.nlBeste Jonathan, dank je wel voor deze mooie review. Het is een kleine moeite. Hopelijk hebben jullie een fijne vakantie gehad?
Anna Custers
Snel geleverd!
Nathanja Hemelrijk
Ik had een mooie draagzak uitgekozen en had hem met (kleine) spoed nodig. Dit bij de opmerkingen gezet en kreeg heel snel een persoonlijk mailtje met de vraag hoeveel spoed er achterzat. En dat er anders ook nog andere mogelijkheden waren (andere draagzakken/doeken) om voor 16.00uur te bestellen en de volgende dag in huis. Echter wilde ik echt dit patroon en werd gerust gesteld dat deze optijd er zou zijn. Netjes een mail ontvangen met track en trace. Zou op dinsdag geleverd worden maar had het voor het weekend al in huis! Kortom: fijne communicatie, snel geleverd en mega blij met de draagzak.
Gerda
Prettige website, overzichtelijk en duidelijke informatie.
Helaas geen mail gekregen van bestelbevestiging. Maar snelle levering, netjes verpakt. Tevreden!Antwoord van Ikdraag.nlHi Gerda, dank je wel voor je review. Helaas ziet gmail onze bevestigingen voor spam aan. Er wordt aan gewerkt. Veel plezier met je aankoop.
Joyce Van der Beek
Altijd mega goed geholpen door Marijke. Antwoord snel op vragen, denkt super mee en verstuurd snel en netjes.
Antwoord van Ikdraag.nlGraag gedaan Joyce, tot snel weer. :)
Sanne
Perfecte service, mooi assortiment. Erg blij met mijn kwalitatieve draagzak!
Antwoord van Ikdraag.nlDank je wel voor je review. Veel plezier met je aankoop.