IkShop
Carlo Goedhart
Ik heb het luchtafvoer systeem van NABER besteld voor mijn afzuigkap. Ik ben zeer tevreden over het product. Goede service en zeer klantvriendelijk. De verkoper beschikt over gedegen vakinhoudelijke kennis en neemt ruim de tijd om de klant goed te informeren bij vragen. Product is van zeer goede kwaliteit en ook goedkoper dan in Nederland. Ook de levering ging vrij vlot. Dit bedrijf is zeer betrouwbaar en zou zonder te aarzelen wederom kiezen voor dit bedrijf🔝
Karin Schiefer
Wat een snelle service! Direct antwoord, gelijk aanbieding en binnen paar dagen binnen, terwijl het onderdelen zijn die speciaal besteld moesten worden.
Hoe beoordeel je IkShop?
Theo van Aalst
Wat een goede service, bestelling niet helemaal kompleet meteen gebeld.
Karla Van Mulder
Zeer snelle en goede service!
Dirk S
Mijn bestelling werd correct afgehandeld, prettig een aankoop te doen op deze manier.
Geoffroy
Commande reçue rapidement. Fonctionnement problématique constaté à la réception, "défaut" identifié sur les autres modèles du stock par Patrick. Échange quasi immédiat pour un autre modèle choisi (et remboursement de la différence). Quelle rapidité ! Quel service ! Merci !
Michel
Ik kocht een terugslagklep dampkap Thermobox 150. Ze was degelijk verpakt en is onbeschadigd toegekomen.
Op dinsdag besteld rond 12u30 en op woensdag om 12u30 toegekomen.
Een pluim voor de snelle verzending door jullie en de snelle levering door Bpost.
En ook voor mezelf natuurlijk, want hij is reeds in gebruik, geplaatst in 10 minuten.
Zeer tevreden van het resultaat, ze sluit goed af, er komt geen koude meer binnen.
Kris Willekens
direct en duidelijk op alle gebied!!
Erna v T
Goede service en zeer snelle levering
chris
Mooi product en super snelle verzending.
Ik was iets vergeten mee te bestellen, gebeld en kon nog mee in de doos. -
Mark Thuy
Prima product en service
Hilde De Winter
Geweldige service. Ik werd opgebeld voor extra informatie. Super tevreden over mijn artikel.
Els Vansichen
Zondag besteld, dinsdag pakketje afgeleverd, keurig verpakt.
Webwinkel deed zelfs persoonlijke opvolging per mail. -
Ludo De Vos
Perfecte uitvoering van de bestelling.
Marleen Vandenreyt
Snelle service. Correcte prijs.
Nathalie Maassen
Ik ben zeer tevreden! Ze verkopen mooie producten en de levering was snel en duidelijk. Tot slot zijn ze erg vriendelijk, een echte aanrader dus!
Marc Schaerlaeken
Super service
José
Snelle levering naar Nederland, keurig verpakt.
Arjan van Tricht
Super snelle levering.Inlevingsvermogen eigenaar .Grandioze service.
Geraint Wiggins
Echt hulpvaardig, echt efficient, redelijk prijzen.