Ik pak het in!
Sanne Van der weiden
Helemaal top!
Emmy van Berchum
Duidelijke communicatie en snelle verzending. Het pakketje was met grote zorg ingepakt, het voelde als een cadeautje!
Een absolute aanrader! -
Hoe beoordeel je Ik pak het in!?
Majo
Snelle levering en leuk geschreven persoonlijk kaartje erbij , wat mij enorm verrastte.
Hélène Janssens
Voor het eerst een bestelling geplaatst bij Ik pak het in. Goede service en snelle bezorging. Een presentje en persoonlijk bedankje bij je bestelling. Door deze persoonlijke touch plaats ik zeker nog een keer een bestelling en kijk ik er met plezier naar uit.
TOP -
Sharon Runge-Pennings
Vorig jaar voor het eerst hier inpakspullen besteld voor sinterklaas en het was zo mooi dat ik dit jaar dagen lang google heb afgespeurd tot ik de site weer had gevonden haha. Nu meteen opgeslagen voor volgende bestellingen!❤️
Astrid
Helemaal tevreden over de levering en altijd een extraatje erbij. Top!
Majo Jespers
Precies zoals ik had verwacht . Leuke was dat er nog een persoonlijk kaartje bij zat !
Astrid
Blij met de bestelling en wat extraatjes erbij. Fijne webshop en wij zijn heel tevreden!
Yvette van der Pol
Heel leuk verpakt! En als verrassing ook nog wat leuke extra’s! Blij mee.
Nan
Mooie website, veel keuze en de stickers zijn van zeer goede kwaliteit. Leuk ingepakt (met presentje erbij) en snel verstuurd. En een persoonlijke touch! Super
Steffie
Goede service! Alles netjes verpakt en als extra'tje nog een leuke verrassing erbij, heel leuk!
Ils Freeke
Mooi en met zorg ingepakt. Hele snelle levering.
Annemiek
Geweldige service, vragen werden goed en snel beantwoordt!
Yvette van der Pol
Erg leuk verpakt, echt een cadeautje in de brievenbus!
Margreet
Gewoon top! Snel reactie op m’n vragen gehad met als “nadeel” een aanvulling op mijn bestelling 😊 Dit was geen probleem en de hele bestelling was snel binnen.
Marjolein Blokker
Heel leuke artikelen, zeer snelle levering en goede verpakking. Niets was gekreukt. Om feestelijk mee in te pakken.
Geertje Wijgergangs
Snel en keurig geleverd en meestal een leuk extraatje erbij !
Astrid
Leuke producten en goed te bereiken voor als er iets is.
Esther Wienen
Te laat Sint papier besteld en het wordt gewoon een dag later bezorgt top service
Tanja Valkenburg
Mooie en leuke producten. Alles was netjes verpakt en er zat een leuke verrassing bij waar je echt iets aan hebt met een persoonlijk briefje. Er wordt echt aandacht aan besteed.