ISMSeat
Deze door Steve Toll ontwikkelde zadels zorgen er voor dat u comfortabel en prettig op de fiets kan stappen. Geen last meer van pijn of slechte doorbloeding dus de oplossing tegen Zadelpijn.
Ook na lange afstanden niet meer afstappen met een dood gevoel in u benen? Geen problemen meer met het urineren na een fiets rit? Geen last meer van druk op de prostaat of weke delen?
Dit kan allemaal met de ISM Zadels, voor iedereen en ieder type fiets heeft ISM een ideaal zadel. Alle zadels zijn zowel voor dames als heren en kunnen op elke fiets gemonteerd worden.
M K
Herman Smit
Ik heb zadels mogen proberen en uiteindelijk er een van gekocht. uitstekende service. het zadel voldoet grotendeels aan mijn verwachting. soms gaat dat niet beter.
Hoe beoordeel je ISMSeat?
Remco Smits
Zeer snel geleverd
Bep
Persoonlijk telefonisch contact. Goed gesprek over welk product bij mijn wensen past. Service om proefzadel een poosje te kunnen gebruiken is heel klantvriendelijk.
Nel
Reactie op de mail duurt lang en daarna echt 2 weken je geld vasthouden voordat ze terug betalen, gaat echt nergens om.
Mark
Een menselijk foutje is snel en vakkundig opgelost.
Topservice. Tot de volgende bestelling 👏 -
Elske Mostert
Snelle reactie en uitstekende service
N.J.F. Scheurs
Het zadel was van chinese makelij.
Onderkand zadel is met nietjes aan elkaar gemaakt terwijl andere zadels veel professioneler afgewerkt waren. Mede gezien de hoge prijs van meer dan 100 E is dir zadel de prijs absoluut niet waard.
Antwoord van ISMSeatDat klopt, ISM laat deze maken bij Velo (grootste zadelfabriet ter wereld), u heeft het zadel niet eens gekocht maar van ons te leen.
W. van Bakel
Prima zadel snel geleverd
G.M. Van Melis
Heb gebeld zadelhoes geeft zwart af moest foto van broek opsturen heb nog geen antwoord gekregen
M Korossy
Goed materiaal tegen een redelijke prijs en snelle levering.
jos booms
Levertijd kan stukken beter
H.J. Lambeek-Meijerink
Snelle service
Antoon
Goede prijs voor een
John van den Bosch
ISM zadels besteld, iets later geleverd dan verwacht maar geen probleem.
Perfecte zadels, even wennen en goed afstellen, wat makkelijk zelf te doen is.
Na een paar meter voelde ik al dat dit zadel voor mij perfect is, mijn vrouw moet er nog iets meer aan wennen maar ook die vindt het een fijn zadel.
Gewoon een perfecte aankoop. -
Jaap de Jong
Gewoon goed
Bert van Bavel
Vlotte levering, eenvoudig te monteren
G Haverkort
Wacht al 1,5 week op mijn bestelling, nog steeds niets ontvangen en terug bellen gebeurd ook niet. Zadel uiteindelijk vandaag geleverd na 12 dagen en 4x bellen.
Rudy Borgstede
Na meerdere keren contact te hebben gehad waaronder telefonisch, is de bestelling aangekomen ver buiten de verwachte levertijd met zeer onstabiele verzend statussen bij PostNL (waarvoor de oorzaak voor mij niet duidelijk is).
R Van
Schitterend zadel,zit gewoon geweldig, dit is mijn tweede zadel van dit merk.nooit geen zadel pijn. En zeer snelle levering.