IMPERIO Cosmetics

✔ Haarwax
✔ Babyhaar-stick
✔ Accessoires

IMPERIO:
Nooit meer een slechte haardag!
9,5

• Nell
    Review voor IMPERIO Cosmetics

Ik worstel al 40 jaar met het probleem van zichtbare hoofdhuid door mijn dunne haar, dat probleem is nu opgelost !!!!!! Ik ga met opgeheven hoofd verder !!!

Antwoord van IMPERIO Cosmetics

Hoi Nell, wat een geweldig nieuws! Fijn dat wij je hebben kunnen helpen. Dankjewel voor je ⭐⭐⭐⭐⭐. Groet, Olaf van IMPERIO

• Astrid
    Review voor IMPERIO Cosmetics

Wow, de volgende dag had ik mijn bestelling al in huis.

Antwoord van IMPERIO Cosmetics

Hoi Astrid, dankjewel voor je review. Heel fijne dag en veel succes met je haar 😃 Olaf van IMPERIO

• Hoe beoordeel je IMPERIO Cosmetics?

• Ruben
    Review voor IMPERIO Cosmetics

Top producten! Ik had last van dunner haar. Met de haarvezels is geen stukje hoofdhuid meer zichtbaar. Ook niet onder een tafellamp bijvoorbeeld! Je ziet er eigenlijk niks van. Heel natuurlijk effect.
    Daarnaast zeer snelle levering, elke keer de volgende dag binnen. Ook erg prettig om vooraf even wat foto's aan Olaf te kunnen sturen zodat hij mee kan denken over de kleur. Was voor mij in 1x raak.

Antwoord van IMPERIO Cosmetics

Hoi Ruben, dankjewel voor je mooie woorden. het resultaat is ook echt fantastisch geworden! Groet, Olaf van IMPERIO

• Bay

Goede kwaliteit uitgroeipoeder!

Dankjewel! Heel veel succes met je haar 🍀🤩

Olaf van IMPERIO

• Mar
    Review voor IMPERIO Cosmetics

Snelle levering! Door medicijnen wat dunner haar gekregen op sommige plekken. De uitgroeipoeder helpt geweldig dit te bedekken. Inmiddels een nieuwe besteld

Antwoord van IMPERIO Cosmetics

Hoi Mar, super om te horen dat ons uitgroeipoeder zo goed voor je werkt! Dankjewel voor je review. Fijne week. Olaf

• Arno
    Review voor IMPERIO Cosmetics

Geweldig service was altijd onzeker over mijn haar maar sinds ik dit gebruikt voel ik me geweldig. Dank jullie wel

Hoi Arno, wat SUPER om te horen. Daar doen we het voor. Olaf van IMPERIO

• A
    Review voor IMPERIO Cosmetics

Ik ben blij nu met dit product voor mijn haren,omdat ik bestraling krijg mag ik mijn haren niet verven,dus is dit de mooiste oplossing ervoor

Antwoord van IMPERIO Cosmetics

Hoi A, dankjewel voor je mooie woorden en fijn dat we je kunnen helpen in deze moeilijke tijd voor je. Groet, Olaf van IMPERIO

• Rian
    Review voor IMPERIO Cosmetics

Weer bestelling gedaan, heel blij met het uitgroei potje. Bedekt goed de grijze uitgroei, echt een heel fijn product. En je doet er lang mee, en je kunt je kappersbezoek hiermee nog even uitstellen.
    Snelle levering ook, na bestelling het product binnen 48 uur in huis.
    Betrouwbare site, niet twijfelen maar gewoon bestellen

Antwoord van IMPERIO Cosmetics

Hoi Rian, dankjewel voor je mooie woorden! Fijn dat je er blij mee bent en wij zijn ook heel blij met jou als trouwe klant. Groet, Olaf van IMPERIO

• An
    Review voor IMPERIO Cosmetics

Ik heb fijn haar , ik ontdekte jullie producten en ben er heel blij mee. Ze geven me het juiste resultaat , volume en dekken de kale scheiding ! M’n zelfvertrouwen een boost !

Hoi An, super dat te horen. Groet, Olaf van IMPERIO

• Johan

Snelle levering, goed spul

Hoi Johan. Dankjewel voor je mooie review. Groet, Olaf

• Valerie
    Review voor IMPERIO Cosmetics

J ai testé le produit de comblement pour cheveux , je le trouve top.
    Facile d'utilisation, on ne s'en met pas sur les doigts et il est imperméable a l'eau!
    Mon compagnon a aussi testé sur sa barbe, il etait allergique aux colorations chimiques et ici aucune allergie, il est ravi

Bonjour Olaf,

Merci beaucoup pour ton retour positif sur notre produit de comblement pour cheveux !

Nous sommes ravis d'apprendre qu'il te plaît et qu'il convient également à ton compagnon. C'est toujours un plaisir de savoir que nos clients sont satisfaits.

N'hésite pas à nous contacter si tu as d'autres questions ou besoins.

Bien amicalement,
    Olaf

• Els. Ik vind het heel goede produckten. Gelijk de goede kleur gevonden. Heel erg blij mee .
    Review voor IMPERIO Cosmetics

Ik vind het heel goede producten. Heb gelijk de goede kleur gevonden 'm. Heel erg blij dat ik het gekocht heb.Ik heb alle producten hadden bij kapper het verkeerde verf gebruikt dacht eens iets anders kreeg allergie en ik leek wel kaal zo erg

Dankjewel Els! Heel veel succes met je haar 🍀🤩  Olaf van IMPERIO

• Myriam
    Review voor IMPERIO Cosmetics

Supertevreden over dit product!

Hoi Myriam, hartelijk dank!!! Groet, Olaf van IMPERIO

• Tet
    Review voor IMPERIO Cosmetics

Goede service en snelle levering

Dankjewel voor je 5 sterren, Tet! Groet, Olaf van IMPERIO

• Jenny
    Review voor IMPERIO Cosmetics

Prima product , duurt wel even voor je de juiste kleur hebt gevonden . 3 potjes gekocht , nu vierde besteld . Dan word het natuurlijk wel duur . Blijf wel klant

Antwoord van IMPERIO Cosmetics

Hoi Jenny, dankjewel voor je review. Misschien goed om te weten dat we hiervoor de "omruilgarantie" hebben. Dus als de kleur niet helemaal 100% is, kun je dat aangeven en kunnen we je eenmalig gratis een tint lichter of donkerder sturen. Als je me een berichtje stuurt gaan we dat alsnog voor je in orde maken. Groet, Olaf

• Jolanda
    Review voor IMPERIO Cosmetics

Snelle service en goed bereikbaar!

Dankjewel, Jolanda!

• Saskia
    Review voor IMPERIO Cosmetics

Blij met het uitgroeipoeder en de haarvezels. Werkt echt prima. Service is echt top ! De bestelde kleur was niet helemaal de juiste voor mij, zelfde dag al reactie en gratis nieuwe kleur toegestuurd gekregen !

Antwoord van IMPERIO Cosmetics

Hoi Saskia, dankjewel voor je 5 sterren en super dat je nu de juiste tint hebt gevonden!

• E
    Review voor IMPERIO Cosmetics

Ben heel blij met dit spul. gebruik het puur om mijn haar een vollere bos te geven werkt ideaal ff strooien beetje inkloppen spray erover en klaar perfect! wel duur!

Antwoord van IMPERIO Cosmetics

Hoi E. Dankjewel! Fijn dat het zo goed werkt voor je. En duur is maar waar je het mee vergelijkt. Per dag is ons product minder dan 30 cent en een transplantatie is pas echt kostbaar 🙂

• M.
    Review voor IMPERIO Cosmetics

Prima prudukt. Wel prijzig voor een kleine hoeveelheid.

• Janette
    Review voor IMPERIO Cosmetics

Goed product de haarvezels. Mijn kruin kan ik er wat makkelijker mee wegwerken. Blij mee👍

Antwoord van IMPERIO Cosmetics

Fijn dat het zo goed werkt voor je, Janette. Dankjewel voor je mooie woorden 😃❤️