IMAKIN
M@rijke
Bij het openmaken van het pakketje werd ik verrast door een met zorg ingepakte bestelling. De aandacht die Marjanne eraan besteed zie je niet veel.
Els Klerks
Alles goed aangekomen
Hoe beoordeel je IMAKIN?
Ann van Beek
Super mooi materiaal, goede uitleg
Erica
Supersnel en prima service
Antwoord van IMAKINFijn te horen dat het er zo snel was, dit is dankzij de toppers in mijn magazijn. Veel DIY-plezier,
groet Marjanne - IMAKIN -
karlien
Zeer snelle levering
Antwoord van IMAKINHallo Karlien, wat jammer dat je niet zo tevreden bent over je product. Neem je contact met ons op hierover via onze klantenservice? Dan kunnen wij het met je oplossen. Creatieve groet Marjanne - IMAKIN
Alien Konterman
Snel geleverd. Super leuke spullen
Antwoord van IMAKINGoed te horen, ook dankzij de toppers in het magazijn. Veel DIY-plezier :-), groetjes Marjanne - IMAKIN
Marjoleine
Tevreden met de producten en levering.
Antwoord van IMAKINWat fijn te horen, veel DIY-plezier :-)
Anne H
Super leuk aanbod van diy pakketten! Ik had gekozen voor een diy altaar. De materialen waren fijn om mee te werken en de uitleg was duidelijk, waardoor ik een mooi altaartje naar eigen smaak heb kunnen maken die nu heel leuk op mijn kastje staat.
Antwoord van IMAKINOntzettend leuk om te horen Anne en je altaar is ook echt prachtig geworden. Groet Marjanne
Annefleur
Ben er nog niet aan begonnen, ziet er goed uit. Ben er zeer tevreden over.
Levering was zeer snel.Antwoord van IMAKINFijn te horen Annefleur, heel veel DIY-plezier! Groet Marjanne
Petra L
Goed verpakt en snel geleverd. Toppie.
Imakin is echt ook goed voor de klant. En dat al met mijn 1e bestelling!
Ik had zelf iets verkeerd gedaan mbt kortingcode, ze kwam meteen in contact en opgelost: korting teruggestort. Wow.
Ze geeft jou als klant veel info over je DIY-projectjes op de website.Antwoord van IMAKINHallo Petra,
wat ontzettend leuk om te horen, dankjewel. Heel veel plezier met je DIY-projecten :-) -
Jipp
Prijs-Kwaliteitverhouding kan beter
Antwoord van IMAKINHallo Jipp, bedankt voor je review, we selecteren onze producten met zorg dus we horen graag van je wat je anders zou willen zien in de prijs/kwaliteitverhouding.
Jacqueline
Leuke DIY artikelen en superleuke DIY kits. Ik had nog wat vragen over een aantal artikelen en kreeg snel en goed advies.
Antwoord van IMAKINFijn te horen dat je zo tevreden bent, veel schilderplezier :-)
Marion Lansing
Duidelijke website
Keurig en gezellig verpakt
Dit was mijn 1e kennismaking
Super tevreden
Antwoord van IMAKINWat fijn te horen Marion, dankjewel en heel veel plezier met je bestelling. Graag tot de volgende keer, groet Marjanne
susan jansen
Vind de kwaliteit van de mal niet heel goed bij 3x gebruik begint de mal al te scheuren
Antwoord van IMAKINHoi Susan, jammer dat je niet helemaal tevreden bent. Het nadeel van deze PET-mallen is inderdaad dat ze niet eeuwig herbruikbaar zijn. De mal is, zoals omschreven in de omschrijving, meerdere keren te gebruiken. Dat is gelukkig gelukt :-) Wil je een mal keer na keer weer kunnen gebruiken, dan kun je een volgende keer beter voor onze siliconen mallen gaan. :-)Hopelijk heb je veel plezier van je gegoten producten.
Erica Faddegon
Snel geleverd en prima geregeld.
Antwoord van IMAKINFijn te horen, veel DIY-plezier!
Nathasja Bergsma
Top levering!
Antwoord van IMAKINFijn te horen, veel DIY-plezier
MB
Fijn contact, mooie producten en snelle verzending
Antwoord van IMAKINGoed te horen, veel plezier met je bestelling.
Monique Zaal
Snelle levering . Mooi pakket
Antwoord van IMAKINFijn te horen, veel plezier met je DIY materialen :-)
Karin
Snelle,goede levering
Antwoord van IMAKINFijn te horen, dankjewel
Inge
Leuk project en snelle levering
Antwoord van IMAKINFijn te horen Inge, veel plezier met je DIY project :-)